Assassin’s Creed III en de Amerikaanse Revolutie bevestigd! 

Assassin’s Creed III en de Amerikaanse Revolutie bevestigd! 2012-09-17T12:58:40
De geruchten over dat Assassin’s Creed III de Amerikaanse Revolutie aandoet, waren al extreem hardnekkig en nu zijn de eerste stukjes artwork uitgelekt! Ze zien er net zo Amerikaanse uit als een dikke gast met een cowboyhoed op z’n knar en een McDonalds-milkshake in zijn vadsige vingers! Volgens een Best Buy-medewerker, die Kotaku de eerste plaatjes toeschoof, gaat Ubi de game aankondigen op 5 maart. Precies zoals ze al lieten doorschemeren…

Ubisoft heeft nog niet bevestigd dat Assassin’s Creed III zich tijdens de  Amerikaanse Revolutie gaat afspelen. De twee stukken artwork die uitlekten zijn echter van zo’n hoge kwaliteit dat ze niet anders dan officieel kunnen zijn. Bovendien heeft Game Informer de tweede banner ‘per ongeluk’ uitgelekt voor hun ongetwijfeld exclusieve cover story. Check die shit!

Inderdaad, de assassin zal deze keer deels Native American zijn. Als de getinte huid en pijl en boog het niet weggeven, dan wel de fucking tomahawk in zijn rechterhand. Op het tweede plaatje staat de assassin een gast te helpen die verdacht veel lijkt op George Washington. Wie een beetje de serie goed volgt, weet dat meerdere keren werd doorgeschemerd dat hij de Apple of Eden op een gegeven moment bezit!

Er waren eerder al geruchten uit meerdere richtingen dat Ubisoft de Europese en Arabische werelden ging inruilen voor de Amerikaanse. Ook stond de setting vermeld in een poll die de uitgever de deur uitstuurde. Het is zonder enige twijfel een fantastische nieuwe richting. De vraag is nu of de gameplay net zo verfrissend gaat voelen als de nieuwe setting. Na vier deeltjes en tig-handheldversies mag dat ook wel. Fingers crossed dat we mensen mogen scalperen met een tomahawk!

REACTIES (71) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord