Assassin’s Creed III director haat settings die fans willen 

Assassin’s Creed III director haat settings die fans willen 2012-09-17T12:57:55
Speculeren over de setting van Assassin’s Creed III was bijna net zo leuk als speculeren over de next-gen consoles, wat weer bijna net zo leuk is als schrijven over feiten! Game director van het Amerikaanse avontuur heeft echter een hekel aan de settings die fans noemen. Denk dan aan Japan, Egypte en de Tweede Wereldoorlog. Allemaal waardeloos Assassin’s Creed-materiaal!

Creative director van Assassin’s Creed III, Alex Hutchinson, uitte zijn kritiek op de veelgevraagde settings via het Official Xbox Magazine:

"People on the internet suggest the most boring settings. The three most wanted are WWII, feudal Japan and Egypt. They're kind of the three worst settings for an AC game."

Het is inderdaad een beetje wat je verlangt van je game. Van de drie settings klinkt alleen Egypte origineel en dan alleen als je niet eerdere AC-games gespeeld hebt. Na Jeruzalem en Constantinopel/Istanbul valt Caïro waarschijnlijk een beetje tegen. Overigens vertaalde Kotaku eerder ook reacties van Japanse fans over of hun heimat goed Assassin-materiaal is. Die waren niet mals. Gelukkig vertelt Hutchinson ook welke setting hem wel vet lijkt: India toen het nog een Britse kolonie was!

"[Assassin's Creed III writer Corey May] really wants to do India. I would too. I'd really love to do the Raj."

“Raj” is Hindoestani voor “Reign”, waarmee vaak de Britse regeerperiode bedoeld wordt. Aangezien Connor in Assassin’s Creed III ook tegen de Britten vecht, klinkt India logisch genoeg als vervolg. Misschien een semi-sequel á la Brotherhood en Revelations?

REACTIES (46) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord