Assassin’s Creed 3 naar Amerikaanse revolutie? 

Assassin’s Creed 3 naar Amerikaanse revolutie? 2012-09-17T12:59:25
Ondanks het feit dat er stemmen opgingen die fluisterden dat de laatste twee delen van Assassin's Creed - de 'valse' sequels Brotherhood en Revelations - niet echt veel nieuws onder de zon boden, blijft Ubisoft's serie natuurlijk wel gewoon één van de betere action/adventure-franchises op de markt. Deel drie zou zich volgens eerdere geruchten bijna zeker in Egypte af gaan spelen, maar daar lijkt nu toch verandering in te komen...

Over deeltje drie van Assassin's Creed is nog bijzonder weinig harde info naar buiten gekomen. Florian wist ons een nacht of twee geleden al wel te melden dat Ass. Creed 3 (beetje ongelukkige afkorting, misschien?) sowieso 'the biggest to date' gaat worden, maar dat was het ook wel. Over setting, hoofdpersonage en andere zaken tasten we nog in het duister.

Bronnen bezweren nu echter aanleiding te hebben om ervan uit te gaan dat het derde deel van Ubi's sluipmoordenaarsserie zich tijdens de Amerikaanse revolutie af gaat spelen! Ze geven een drietal redenen:

  • De eerste hint dat de Amerikaanse revolutie de setting zou worden voor Assassin's Creed 3 kwam aan het einde van de 'Da Vinci Disappearance'-DLC voor Brotherhood, toen spelers een stel coördinaten te zien kregen die naar New York zouden wijzen.
  • Een tweede aanwijzing volgde aan het einde van Revelations, waarbij beeld van een wereldbol verscheen met een ge-highlight Amerika.
  • De derde en meest sterke hint naar de Amerikaanse revolutie, was het feit dat "The confrontation between British colonists and native Americans during The American Revolution" een antwoordoptie was bij een door Ubisoft georganiseerde poll, die fans vroeg waar Assassin's Creed 3 zich af zou moeten gaan spelen.

De verwachting is dat Ubisoft vòòr het einde van het fiscale jaar 2011 mee gaat delen waar Assassin's Creed 3 zich daadwerkelijk af gaat spelen. Nou boys, zeg het maar: zou de Amerikaanse revolutie een toffe setting zijn? Of toch liever Egypte? Iets heel anders misschien? Damn, we zijn nou toch wel echt retebenieuwd geworden, hoor.

REACTIES (55) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord