Animus uit Assassin's Creed-film krijgt misschien een plaatsje in de games 

Animus uit Assassin's Creed-film krijgt misschien een plaatsje in de games 2017-01-03T12:38:46
Hoewel de Assassin's Creed-film over het algemeen niet geweldig is ontvangen, meeste mensen zullen het er over eens zijn dat de Animus in de film is een stuk toffer dan de veredelde ligbank uit de games. In de film bestaat het apparaat uit een gigantische mechanische arm, een idee dat best wel eens zijn weg zou kunnen vinden naar de Assassin's Creed-games.

De Animus is al sinds de eerste game een essentieel onderdeel van de Assassin's Creed-franchise en heeft in elke game in meer-of-mindere mate een rol gespeeld. In de film is er gekozen voor een andere aanpak van de Animus dan de high-tech stoel uit de games; namelijk een gigantische mechanische arm die verbonden is aan de Assassijn via zijn ruggengraat. Dit idee zou prima kunnen werken in een game, concludeerde Ubisoft na het zien van de film-adaptatie van de Animus.

In een interview met IGN zegt regisseur Justin Kurzel dat Ubisoft veel potentie zag in deze vorm van de Animus:

They thought that the potential of it to actually interact as gameplay was really interesting. So they were talking about maybe evolving it even further for possible games for the future. They've talked very seriously about making the Animus more active, and they were really, really excited by, especially, those scenes where you see Callum fighting inside the Animus.

Ik heb geen goede woordgrap, helaas

In de games is de Animus over de verschillende games geëvolueerd van tafel naar ligstoel. Wat regisseur Kurzel betreft zijn dat niet bijzonder interessante objecten om te filmen. Voor de film was hij dan ook noodgedwongen om een Animus-ontwerp te verzinnen die minder saai was dan de veredelde fauteuils uit de games.

All you're you're going to be doing is cutting back to Michael Fassbender sitting there in a chair. I could just see myself, like- how many different ways can we shoot Michael in this chair with his eyes fluttering?

Nu is nog de vraag: als de games de nieuwe Animus gaan gebruiken, krijgen ze dan ook een 16/100 op Rotten Tomatoes?

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord