Allerlaatste wapen voor Splatoon vanaf morgen beschikbaar  

Allerlaatste wapen voor Splatoon vanaf morgen beschikbaar 2016-01-15T12:57:05
De Inklings in Splatoon beschikken inmiddels al over 73 verschillende wapens om het strijdtoneel kleur te geven. Na maanden aan gratis content voor Splatoon is het nu tijd voor het allerlaatste wapen die aan de game wordt toegevoegd: de Custom Hydra Splatling.

Nintendo voorzag ons in de maanden na de release van Splatoon voortdurend van extra gratis content in de vorm van wapens, levels en gamemodi. Wat betreft de toevoeging van nieuwe wapens is er door Nintendo bekendgemaakt dat morgen het allerlaatste nieuwe wapen aan Splatoon wordt toegevoegd. Maak kennis met de Custom Hydra Splatling.

Nintendo of America benadrukte via Twitter nogmaals het feit dat de Custom Hydra Splatling het laatste wapen is die de game gaat krijgen. Over verdere nieuwe content werd nog niet gesproken, is het misschien tijd voor betaalde uitbreidingen? Dit past niet echt binnen het patroon van big N, maar dat was een first party online multiplayer shooter ook niet.

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord