Update: Allereerste screenshots en synopsis hardcore vampier-RPG Code Vein onthuld 

Update: Allereerste screenshots en synopsis hardcore vampier-RPG Code Vein onthuld 2017-04-20T12:54:50
Er worden langzaam steeds meer details van Code Vein, een nieuwe game van uitgever Bandai Namco, bekendgemaakt. Vorige week een teaser, gisteren een paar details en vandaag de allereerste screenshots.

Update:

Bandai Namco heeft de Engelse synopsis van Code Vein vrijgegeven. Wij hebben de korte samenvatting van het plot van de game voor jullie vertaald.

In de nabije toekomst brengt een mysterieuze ramp een einde aan de wereld zoals we die kennen. Torenhoge wolkenkrabbers, ooit symbolen van welvarendheid, zijn nu levenloze graven van de geschiedenis van de mensheid, doorboort door de Thorns of Judgment. In het centrum van de vernieling leeft een verborgen gemeenschap van Revenants genaamd Vein. Die laatste burcht is waar de paar overgebleven Revenants vechten om te overleven, gezegend met krachtige gaven die ze in ruil voor hun herinneringen en een dorst naar bloed hebben verkregen. Als je te bloeddorstig wordt, riskeer je een van de Lost te worden, monsterlijke wezens die al hun menselijkheid verloren hebben.

Spelers kunnen van vorm veranderen om sterker te worden, hun vijanden zwakker te maken en nieuwe wapenvaardigheden te gebruiken in de vorm van krachtige aanvallen. Door gebruik te maken van een enorm arsenaal aan verschillende wapens, gecombineerd met de gave van ieder personage, kunnen spelers zich aanpassen aan verschillende gevechtsvoorwaarden die bij hun speelstijl past. 

Het spel komt volgens Bandai Namco naar 'de grote home consoles', wat vermoedelijk betekent dat Code Vein in 2018 op PlayStation 4 en Xbox One verschijnt. 

Originele bericht:

De eerste screenshots van Code Vein zijn onthuld. De hardcore vampier-RPG van uitgever Bandai Namco is gisteren officieel aangekondigd en gaat over vampiers genaamd Revenants met bovennatuurlijke krachten in een dystopische wereld. Het is in het spel de bedoeling dat je samen met een AI-buddy je al bloedzuigend een weg door talloze dungeons baant en het opneemt tegen verschillende monsters en andere wezens. Als je als Revenant niet genoeg bloed opslurpt, verander je zelf in een monster.

Code Vein

De eerste screenshots liegen er dan ook niet om: het ziet er uit als een echte JRPG. Het project ligt in handen achter de studio die ook de God Eater-spellen heeft ontwikkeld en de game wordt dor middel van de Unreal Engine 4 gemaakt. Het is nog onbekend wanneer de game uitkomt en voor welke platforms het spel ontwikkeld wordt. 

De eerste trailer van Code Vein verschijnt begin mei en de screenshots van de hardcore JRPG zijn hieronder te bekijken.

Code VeinCode VeinCode VeinCode VeinCode VeinCode VeinCode VeinCode VeinCode VeinCode Vein

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord