Alle toekomstige Forza-delen komen naar zowel Xbox One als PC 

Alle toekomstige Forza-delen komen naar zowel Xbox One als PC 2016-04-01T10:40:49
Microsoft heeft bekendgemaakt dat Forza een serie is die vaker voor PC zal verschijnen. Het was al bekend dat Forza Motorsport 6: Apex, een gestripte versie van de Xbox One-game, naar PC wordt geport, maar nu heeft Microsoft aangegeven dat de franchise vaker naar PC komt.

Microsoft heeft aangegeven dat de Forza-franchise vaker naar PC komt. Begin maart werd al bekend dat Forza Motorsport 6: Apex, een gestripte versie van de Xbox One-game, naar PC komt, maar nu is dus ook bekend dat Forza een blijvertje is. We wisten door een eerdere trailer al dat de Forza Motorsport 6: Apex er prachtig uit ziet en ook de nieuwe trailer laat Forza 6 in alle glorie zien. De game is speelbaar in 4k HD en 60 FPS (mocht je PC dat kunnen hendelen). 

Er is de laatste tijd veel kritiek op het UWP (Universal Windows Platform) van Windows, zo zou de tool minder grafische opties bieden en daarnaast zorgen voor oneerlijke concurrentie. Microsoft is bezig met damage-control en één van de middelen om gamers te paaien voor de Windows Store (en daarmee het UWP) is een gratis Forza-game voor PC, die in de lente uit moet komen.

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord