Aanpassingen Black Ops 4 Blackout na eerste dag beta 

Aanpassingen Black Ops 4 Blackout na eerste dag beta 2018-09-11T11:05:53
Na de eerste dag van de Call of Duty: Black Ops 4 Blackout beta heeft Treyarch een lijst van aanpassingen bekendgemaakt die op basis van feedback is samengesteld. De ontwikkelaar is van plan om de tweaks vandaag nog door te voeren.

Treyarch heeft een lijst van aanpassingen voor de beta van Black Ops 4 Blackout samengesteld en die moeten vandaag nog live gaan. De betatest ging gisteren live voor spelers die een pre-order voor de PS4-versie geplaatst hebben, anderen moeten nog even wachten tot ze los kunnen in Treyarch’s visie op Battle Royale.

Vrijdag krijgen de Xbox One- en PS4-spelers zonder pre-order toegang tot de Black Ops 4 Blackout beta. PC-eigenaren met Early Access mogen dan ook aan de slag. Heb je geen Early Acces op PC? Dan zal je zaterdag pas kunnen knallen. De PS4-spelers die nu al los gaan in de beta hebben hun feedback aan Treyarch gegeven en de ontwikkelaar heeft hier gehoor aan gegeven.

Het grootste kritiekpunt op het moment is de snelheid waarmee je items oppakt. Je moet op dit moment letterlijk bovenop een item gaan staan op hem op te kunnen pakken, wat de vaart uit de gameplay haalt. Treyarch heeft bevestigd dat hieraan gewerkt wordt, maar details ontbreken nog.

Een ander kritiekpunt is Friendly Fire, waar ook veel meldingen over binnenkwamen. Ook hier is Treyarch mee bezig, waarschijnlijk zal een penalty-systeem worden ingevoerd die spelers op basis van het aantal team kills zal straffen.

Het Quick Equip Menu zorgt ook voor de nodige frustratie; sommige spelers ervaren wat problemen bij het uitvoeren van bepaalde handelingen in dit menu. Treyarch heeft twee fixes voor dit probleem die op het moment van schrijven doorgevoerd zouden moeten zijn. Het menu zou nu automatisch moeten sluiten als je 5 seconden geen handelingen uitvoert en als je de Recon Car gebruikt, zou het menu helemaal niet moeten openen. In de toekomst kan het Quick Equip Menu gesloten worden met de onderste D-pad knop. Wimpie wilde het zelf even testen, maar hij werd helaas elke keer doodgeschoten tijdens zijn testpogingen.

Tenslotte is Treyarch bezig met verbeteringen op het gebied van Armor. Sinds de multiplayer beta is er al discussie over het nut van bepantsering, Treyarch houdt de prestaties van armor in Blackout in de gaten. Concrete maatregelen zijn nog niet bekendgemaakt.

We zijn natuurlijk benieuwd naar jullie ervaringen in de beta, jullie doen het ongetwijfeld beter dan Wimpie. Call of Duty: Black Ops 4 komt op 12 oktober uit voor PS4, Xbox One en PC. Lees hier wat er nog meer verandert in de multiplayer van Black Ops 4, en check hier de populaire maps uit vorige delen die terugkeren in Black Ops 4.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord