Update: 9 Star Wars games voor weinig in de Humble Bundle 

Update: 9 Star Wars games voor weinig in de Humble Bundle 2015-02-04T16:42:37
Onder het motto ‘force for change’ kun je Unicef nu op behoorlijk fijne wijze steunen. Je mag namelijk zelf bepalen hoeveel je betaalt voor een Star Wars-Humble Bundle waarvan de omvang kan oplopen tot die van Jabba The Hutt. In totaal bevat de bundel sowieso negen games.

Update:

Er wordt bijzonder gretig gereageerd op de nieuwe Humble Star Wars Bundle. Inmiddels zijn er al bijna 145.000 transacties verricht en daarmee heeft de website al ongeveer $1.6 miljoen opgehaald. Een deel daarvan zal naar Unicef gaan. De Bundle is de komende 13 dagen beschikbaar.

Origineel bericht:

Daar zitten uiteraard wel (kleine) voorwaarden aan vast, want het basispakket bestaat ‘slechts’ uit Star Wars: Knights Of The Old Republic, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy en Star Wars: Dark Forces. Deze drie titels kun je praktisch gezien voor een luttele cent op de kop tikken en vervolgens downloaden via Steam. Maar er is meer.

Betaal je precies het gemiddeld gedoneerde bedrag? Dan krijg je daar ook nog Star Wars Battlefront II, Star Wars: Knights Of The Old Republic II: The Sith Lords en Star Wars Republic Commando. Ben je bereid om minimaal $12 uit te geven? Dan mag je ook Star Wars Empire At War: Gold Pack, Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition en Star Wars: The Force Unleashed: II aan het totaalpakket toevoegen. We weten dat je het wilt, dus scoor die moddervette bundel hier. Je krijgt alle games in de vorm van Steam keys.

Tegen de tijd dat je al deze games hebt uitgespeeld kun waarschijnlijk al vrolijk verder met de reboot van Star Wars Battlefront. Voor de ontwikkeling ervan heeft DICE zijn mouwen opgestroopt en als alles goed gaat is de game aan het einde van dit jaar verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. De release valt dan ongeveer samen met die van de nieuwste film: Star Wars: The Force Awakens.

REACTIES (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord