7 nieuwe amiibo en moeilijk veel Smash Bros. DLC onthuld 

7 nieuwe amiibo en moeilijk veel Smash Bros. DLC onthuld 2015-06-14T18:20:39
Nintendo heeft officieel het E3-spits afgebeten met een 18 minuten lange presentatie van alle aanstaande Smash Bros. content. Ryu uit Street Fighter en Roy uit Fire Emblem zijn nu te downloaden en er zijn zeven nieuwe amiiibo getoond.

Als je nu je Wii U of 3DS aanslingert kan je Ryu (Street Fighter), Roy (Fire Emblem) en de eerder aangekondigde Lucas (Earthbound) meteen downloaden. De twee Nintendo-personages kosten allebei €3.99 per stuk per platform of €4.99 in een bundel voor allebei de systemen. Ryu is twee eurootjes duurder (€5.99 per platform of €6.99 voor allebei). Het prijsverschil heeft (naast de licentiekosten en eigen stage) ongetwijfeld te maken met de nieuwe control scheme die Ryu met zich meebrengt, de beste man heeft namelijk (bijna) dezelfde controls als in zijn eigen game. Hoe die controls precies werken werd goed uitgelegd in het filmpje hieronder, vanaf 11:30.

Mocht je liever met je Mii knokken in Smash Bros. is er ook goed nieuws, de Mii-fighter krijgt namelijk zeven nieuwe outfits. Deze kosten 79 cent per stuk per platform of €1,19 voor allebei de consoles. Het toffe aan die outfits is dat ze uit verrassende hoek komen, wat dacht je van een Zero- of een Akira-outfit? Vet toch!

  • Inkling Girl (Splatoon)
  • Jackie (Virtual Fighter)
  • MegaMan.EXE (Mega Man Battle Network)
  • Isabelle (Animal Crossing)
  • Zero (Mega Man Zero)
  • Inkling Boy (Splatoon)
  • Squid Had (Splatoon)
  • Akira (Virtua Fighter)
  • Heihachi (Tekken)

 Smash Bros

Naast alle nieuwe vechters en outfits kondigde Nintendo ook twee nieuwe stages aan. Ten eerste is er de Miiverse stage, hierin knok je met content uit Nintendo's Miiverse op de achtergrond. Deze stage is per direct beschikbaar en kost je lekker helemaal niks. Daarnaast komt de Dreamland stage uit Super Smash Bros. 64 terug. Deze is ook meteen beschikbaar maar is helaas niet gratis (€1.99 per systeem of €2.99 voor allebei). Ook krijgt de game binnenkort een gratis Tourney Mode als onderdeel van een update die in augustus zal verschijnen.

Voor de amiibo-verzamelaars onder ons (hoi Samuel) is er nog meer goed nieuws. Ninty heeft namelijk aangekondigd dat er zeven nieuwe Smash amiibo aankomen. R.O.B., Duck Hunt, Mr. Game & Watch, en Falco krijgen allemaal hun eigen plastic poppetjes en er verschijnen ook een drietal Mii Fighter amiibo. De nieuwe amiibo liggen vanaf september in de winkel. Nintendo heeft ook bekendgemaakt dat uiteindelijk alle Smash Bros. personages hun eigen amiibo krijgen en dat Lucas en Mewtwo de eerstvolgende zijn.

amiibo 

REACTIES (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord