Eind deze maand komt The Mummy Demastered uit 

24 oktober komt The Mummy Demastered uit voor PS4, Xbox One en PC 2017-10-11T12:19:11
Het einde van de maand op de 24ste komt The Mummy Demastered uit, de nieuwe Metroidvania van Wayforward met een vette Pixelartstyle.

Op de 24ste van deze maand komt er een aparte movie tie-in game uit in samenwerking met de forgettable The Mummy-film, die eerder dit jaar te zien was . Het wordt een Metroidvania met een pixel-artstyle, die een heel ander verhaal gaat vertellen binnen het Mummy-universum. Wayforward wil dat deze game enigszins gezien gaat worden als de spirituele opvolger van een van hun DS game: Alien: Infestation, een van de betere Alien-games. The Mummy Demastered ziet er in ieder geval prachtig uit.

The Mummy Demastered zal op een unieke manier omgaan met  doodgaan, want dan wordt het personage waarmee je speelt een bad guy, die al de skills en uitrusting kan benutten die je had toen je doodging. Om je spullen terug te krijgen, moet je dus proberen jezelf af te maken, het is een beetje vergelijkbaar met het concept van ZombiU.

The Mummy Demastered komt dus 24 oktober uit voor de PS4, Xbox One en PC. De prijs is nog niet bekend. Het klinkt allemaal leuk en aardig, maar we denken dat de ontwikkelaar niet het beste moment heeft gekozen om de game uit te brengen. Drie dagen later komen Super Mario Odyssey, Wolfenstein: The New Colossus én Assassin´s Creed Origins uit. Misschien had Wayforward de game beter een maandje eerder kunnen uitbrengen, of als de game toen nog niet klaar was voor de grote mensenwereld, even wachten tot alle drukte voorbij is. We zullen zien hoe de game het gaat doen. 

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord