Zwevende kikker verwijderd uit Super Mario Odyssey 

Zwevende kikker verwijderd uit Super Mario Odyssey 2018-02-28T02:09:12
Nieuwe patch voor PUBG, Outlast uit op Switch en dikke uitbreiding gepland voor Disneyland Parijs. Game-aankondigingen, plotselinge gamereleases en andere verrassingen in een nieuwe N8W8!


Het is vandaag 28 februari, in 1957 verscheen vandaag voor het eerst Guust Flater (in het weekblad Robbedoes) en vieren we Rare Disease Day, dus als je een gekke ziekte hebt, veel plezier (?!). Eerst nog wat rare nieuwtjes in deze N8W8 vol verrassingen. Welkom!

cat
  

Heaven’s Vault aangekondigd voor PlayStation 4 en PC

Inkle, de makers van het alom geprezen 80 Days, heeft Heaven’s Vault aangekondigd. Het is een game over archeoloog Aliya Elasra, die met haar robot Six door de ruimte reist om meer te leren over een uitgestorven beschaving. Dat doet ze door clues op te lossen, maar omdat die in een andere taal zijn kan de uitkomst heel anders zijn dan je zou verwachten. Heftig! Het is de eerste keer dat Inkle een game op de console maakt. Heaven’s Vault verschijnt ergens dit jaar op PlayStation 4 en PC.


  

Mario Odyssey's zwevende kikker is verwijderd

De allerleukste glitch uit Mario Odyssey is geschiedenis. Door een patch kunnen speedrunners nu niet langer extra tijd winnen door de Darker Side kikkerstyle voorbij te zwemvliegen. Jammer! Maar je krijgt er ook wat moois voor terug: Luigi's Balloon World.  


  

Vier Xbox 360-games zijn verbeterd voor Xbox One X

The Witcher 2: Assassins of Kings, Forza Horizon, Fable Anniversary en Crackdown zijn zo aangepast dat ze nog meer tot hun recht komen op Xbox One X. Het aantal voor Xbox One X aangepaste Xbox 360-games komt hiermee op 11:

 • Assassin’s Creed
 • Crackdown
 • Fable Anniversary
 • Fallout 3
 • Forza Horizon
 • Gears of War 3
 • Halo 3
 • Mirror’s Edge
 • Oblivion
 • Skate 3
 • The Witcher 2: Assassins of Kings


De games hebben allemaal een hogere resolutie en 9 keer zoveel pixels als normaal. Je kunt ze ook in de gewone vorm spelen, maar ze staan standaard op de “verbeterde” stand.

mirrors edge
  

Wordt de Injustice 2 Legendary Edition vandaag aangekondigd?

Injustice 2 wordt voorzien van een soort ultieme editie met daarin alle dlc. Deze Legendary Edition zou volgens Amazon op 27 maart zijn en er wordt gezegd dat die aankondiging vandaag zal worden gedaan.

supergirl
  

Nieuwe gameplay getoond van Hokuto Ga Gotoku op PlayStation 4

Hokuto Ga Gotoku is een game die Fist of the North Star-omgevingen combineert met Yakuza-gameplay. Het is momenteel in de maak voor PlayStation 4 en er is weer wat meer beeld getoond. Je ziet hieronder Eden’s arena vol gladiatorengevechten en daarna zien we Kenshiro nieuwe moves tonen in een gevecht met slechteriken op motorfietsen. Benieuwd naar deze game? Log op je PS4 dan even in met een Japanse PlayStation Store account en scoor de demo die recentelijk is verschenen.


  

Bandai Namco US zegt sorry voor de Naruto to Boruto: Shinobi Striker-beta

Vorige week konden PlayStation 4-gamers via PlayStation Plus genieten van een open beta van Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Tenminste, genieten was het niet helemaal, want er waren extreem lange wachttijden. Hiervoor heeft Bandai Namco Amerika vandaag sorry gezegd. Er is uit onderzoek naar voren gekomen waar het misging, maar dit kon tijdens de beta niet worden verholpen. Er komt nog een nieuwe open beta om de teleurgestelde fans tevreden te houden.

naruto
  

PlayerUnknown’s Battlegrounds’ leaderboards zijn gereset

PUBG Corp heeft de leaderboards van PUBG gereset. Er is bovendien een patch gepland die vannacht moet verschijnen. Het resetten van de leaderboards gebeurt altijd aan het einde van de maand en februari is natuurlijk wat korter dan de rest. Er schijnt binnenkort voor deze game een multiplayerseizoen tew worden aangekondigd. Het kan trouwens zijn dat je een dezer dagen wat problemen hebt als je PUBG wil spelen: de servers gaan even offline voor onderhoudswerkzaamheden.

pubg
  

Kirby-ontwikkelaars zetten eigen game in App Store en Play Store

Verrassing! HAL Laboratories, bekend van Kirby, heeft ineens een mobiele game de wereld ingeslingerd. Uit het niets, alsof het een echte ufo was, is daar Part Time Ufo. Voor minder dan vijf euro download je het koddige geheel waarin je een ufo bent die op aarde is en op zoek moet naar een baan. Wat volgt is een soort timemanagementspel, dus dit is heel andere koek dan de gameplay die de zuigende roze blob meestal wordt voorgeschoteld.

ufo
  

Is baby Groot de baby van Groot?

Soms heb je dat, dan lig je lekker te slapen en dan schrik je ineens wakker. WIE IS BABY GROOT? IS HIJ WEL ECHT ZO SCHATTIG? IS HET EEN FACADE? WIE IS ZIJN VADER? Spoiler alert: in de eerste film offert Groot zich op voor het grotere doel en regisseur James Gunn beaamt dat nog maar eens een keertje: “Ten eerste is Groot dood, Baby Groot is zijn zoon,” zo tweette hij. Eerder zei hij al: “Ik denk dat het in de tweede film al duidelijker is dat Baby Groot een heel andere persoonlijkheid heeft dan Groot en bovendien geen van zijn herinneringen deelt. Hij is bovendien veel, veel dommer.” Je ziet de Guardians of the Galaxy binnenkort weer op het witte doek in Avengers: Infinity War.

babygroot
  

Outlast is uit op Nintendo Switch

Het was al bekend dat er ports zouden komen van Outlast en Outlast 2 voor Switch, maar niet wanneer. Verrassing! Outlast is als het goed is nu uit op Switch. Bovendien verschijnt Outlast 2 niet lang daarna: op 27 maart moet die uitkomen voor Nintendo’s console. Ontwikkelaar Red Barrels belooft dat de game op 720p draait en 30 frames per seconde in handheldmodus. In de dock is dat 1008p en 30 frames per seconde.


  

Crisis on the Planet of the Apes VR aangekondigd

Net als je dacht dat we alle the Fight Inside The War on the Planet of the Apes Which Was Formerly The Planet of the Humans but Now The Planet of the Apes-gedoe hadden gehad nu de filmfranchise wel zo’n beetje is beëindigd, komt FoxNet Games met de aankondiging van een virtual reality-game genaamd Crisis on the Planet of the Apes. Het is een first-person game die zich afspeelt tussen Rise en Dawn en hij werkt op PSVR, Oculus Rift en HTC Vive. Het spel verschijnt op 3 april en zal zo’n 15 euro kosten. Hail Caesar!


  

James Bond-regisseur Lewis Gilbert is overleden

Op de zeer respectabele leeftijd van 97 jaar is Lewis Gilbert overleden. Hij was bijna zijn hele leven regisseur, schrijver en producent. Hij was assistent bij de Alfred Hitchcockfilm Jamaica Inn, hij regisseerde Alfie en ging toen over tot zijn meest memorabele werken: de 007-films You Only Live Twice, The Spy Who Loved Me en Moonraker. Zijn laatste film was Before You Go uit 2002. Rust zacht.

moonraker
  

Disneyland Parijs wordt flink uitgebreid

Van verdrietig nieuws in een keer naar heel vrolijkmakend nieuws in deze ietwat schizofrene N8W8: Disneyland Parijs, dat door retro-mensen nog altijd Eurodisney wordt genoemd, wordt uitgebreid voor 2 miljard euro. Er komen nieuwe gebieden in het Walt Disney Studios Park met als thema Marvel, Star Wars en Frozen. Het is het grootste ontwikkelingsproject in het park sinds de opening in 1992. Inmiddels zijn er al 320 miljoen bezoekers geteld sinds die opening, maar dat zullen er met deze uitbreidingen vast nog veel meer worden. We moeten er helaas nog wel even op wachten: pas vanaf 2021 wordt gestart met de bouw ervan.

disney
  

Zo, dat was weer een wervelstorm aan emoties, nieuwtjes en meer. Tijd om aan je dag te beginnen, doe een sjaal om, drink een warme choco tegen de kou en een heel fijne dag pandaag!

panda

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord