Zie hoeveel de Final Fantasy VII Remake is verbeterd 

Zie hoeveel de Final Fantasy VII Remake is verbeterd 2019-05-12T02:01:26
Live terwijl ik aan mijn moeder uitleg dat ik geen cadeau kon kopen omdat ik gamenieuws moest schrijven, rapporteert de WeekendWacht zich! Met wat visuele verbeteringen voor de Final Fantasy VII Remake, creepy Pokémon, Marvel: Ultimate Alliance 3 gameplay en OGEN DIE RECHTSTREEKS IN JE ZIEL KIJKEN!!!

Final Fantasy VII Remake is veel veranderd sinds 2017

De Final Fantasy VII Remake leeft en ziet er beter uit dan ooit! Nee echt, hij ziet er echt beter uit dan voorheen. En dan heb ik het niet over die anusgraphics van de PSX-game, maar over de 2015 reveal footage. Kijk maar hoe de designs van Cloud, Barret en de UI zijn veranderd.

En hier nog een überanalyse van de gekken bij GameXplain


       

Pokémon Company vond realistische designs van Lickitung en Mr. Mime niet oké

Detective Pikachu draait nu in de bioscoop en doet het lekker in de box office. De film moet ook niet verschrikkelijk zijn, wat letterlijk lichtjaren vooruitgang is ten opzichte van voorgaande gameverfilmingen. De Pokémon Company hield de touwtjes dan ook stevig in handen tijdens het ontwikkelproces en had dagelijks een consultant op de set rondlopen, zodat geen enkele penisgrap van Ryan Reynolds in de uiteindelijk film terechtkwam.

Een screenwriter van de film zegt nu tegen Polygon dat de Japanners toch moeite hadden met enkele Pokémon designs. Zo vroegen ze zich af of er iemand in de wereld zat te wachten op een realistische versie van Mr. Mime. Ook had visual effects supervisor Erik Nordby de grootste moeite om een Lickitung-scène goedgekeurd te krijgen. Acteur Justice Smith wordt gelikt door de roze Pokémon, maar op de set zag de Pokémon-vertegenwoordiger dat hij in het gezicht geraakt wordt door een rubberen voorwerp. Ze waren daarom bang dat het te seksueel zou worden! Denk aan die gewiste scène uit Thor: Ragnarok, waarin Jeff Goldblum met rubberen tentakels… uhm, knuffelt. (God wat is die film goed!)

De beste Marvel-film Wouter!!!

 

Realistisch Pac-Man design geeft je nachtmerries

Raf Grassetti, art director van de nieuwe God of War, redesigned regelmatig Smash Bros. personages en deze keer heeft hij Pac-Man realistisch gemaakt. Nou eens zien hoe dat er OH MIJN GOD!!!

Pac-Man

AAAAAAAAH! AAAAAAAH! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAH! AAAAAAAAAAAAAAH!
      

Nieuwe gameplay van Marvel: Ultimate Alliance 3

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! AAAAAAAAAAAAAH! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! AAAAAAAAAAAAAikwordbetaaldhiervoorAAAAAAAAAAAAAAH!


       

Janemba gelekt als laatste Dragon Ball FighterZ skin

Is hij weg? Is ie weg?! Man het was alsof ie recht in m’n ziel keek en hem opvrat…

Over zielenvretende dingen gesproken, er is nieuwe downloadable content gelekt voor Dragon Ball FighterZ. De laatste DLC-fighter voor season 2 van de game, werd per ongeluk genoemd door Major Nelson, die eigenlijk alleen Kid Goku mocht aankondigen. Janemba is een schurk die eenmalig verscheen in de film Fusion Reborn, waar hij het tegen Gogeta opnam.

Dit is die Dragon Ball Z film waarin ze tegen Hitler vechten!

Gogeta en Broly uit de laatste film verschijnen trouwens ook nog als DLC, maar werden eerder al aangekondigd.

 

Samoerai Geralt of Rivia is wat de wereld nodig had

Voor 219 euro kan ook jij een standbeeldje van Geralt als samoerai bestellen. CD Projekt Red heeft met de onthulling van het beeldje een video gepubliceerd met hoe het beeldje gemaakt werd. Enjoy!


      

Detective Pikachu weetjes

Want de Wacht kan nooit genoeg stomme weetjes over Pokémon bevatten!

Wassum weer. Fijne Moederdag, motherfuckers!

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord