'Zelda: Breath of the Wild 2 krijgt betere belichting en schaduwen' 

'Zelda: Breath of the Wild 2 krijgt betere belichting en schaduwen' 2019-06-17T00:13:10
Live terwijl ik Chernobyl kijk en jodiumtabletten bestel op het internet, rapporteert de Nachtwacht zich! Met goed nieuws over Sonic the Hedgehog, The Terminator en Breath of the Wild 2. En een ontslaggolf in Animal Crossing!

Wordt Sonic een eSport?

Sonic the Hedgehog is een boel dingen, waarvan velen ik niet hier mag neerzetten van Wouter omdat PU.nl een nette site is. Maar een eSport? Nee die stond nog niet op de lijst! 4Gamer vroeg daarom aan Sonic Team-baas Takashi Iizuka of er plannen zijn om de blauwe egel naar de eSports-wereld te brengen. Momenteel nog niet maar Iizuka sloeg het idee niet helemaal dood:

“I think there’s always the possibility… but Sonic will always be mainly an action-platformer, so going into that eSports arena might not be that feasible. But then I’m always willing to take on new genre challenges, like we did with the recent Team Sonic Racing. I think there’s always the chance that something suited to eSports might come out of those different projects.”

Sonic the Hedgehog

Sonic zal in eerste instantie altijd een platformer blijven, al doen spinoffs zoals Team Sonic Racing het ook prima. Dus wie weet dat Sega er een in de nabije toekomst lanceert als eSports-titel.

    

Mortal Kombat 11 reclame lekt de Terminator

Het hele lijstje DLC-character is al gelekt maar het is fijn om extra EXTRA bevestiging te krijgen dat Arnold Schwarzenegger naar Mortal Kombat 11 komt. Zijn Terminator-versie dan welteverstaan!

Het nieuws lekte via een Google Ad die de aankondiging letterlijk uitspelt.

Mortal Kombat 11

Terminator 2: Judgment Day

Geen idee wanneer NetherRealm het nieuws officieel maakt, want de advertentie linkte nergens naar helaas. Maar het kan nooit lang duren als ze hem nu al in de startblokken hebben staan via Adwords. Wordt vervolgd, hopelijk met een vette trailer!

     

Zelda: Breath of the Wild 2 graphics analyse laat verbeterde visuals zien

Het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild ziet er in eerste instantie als 2 druppels water uit. Maar de analysegoden bij GameXplain hebben de E3-beelden bestudeerd en komen tot een hele andere conclusie. Breath of the Wild ziet er dan wel tijdloos mooi uit, Nintendo lijkt op het vlak van belichting en schaduwen nog meer kracht uit de Switch te gaan putten. Tenminste, als de getoonde cutscenes net als bij de eerste game in-game zijn. Check de video voor meer details!

     

Originele bedenker Tetris vindt Tetris 99 vet

Alexey Pajitnov is de bedenker van Tetris en de puzzelgame is nog steeds populair wat hem uiteraard een hele blije vader maakt. Echter als het op nieuwe gamereleases aankomst zoals Tetris 99 voor Switch, heeft Pajitnov niet zoveel in de melk te brokkelen. Wel gunt hij de ontwikkelaars zijn persoonlijke seal of approval! Dit vertelt hij in een interview met Nintendo Life:

“I love the game. Unfortunately, my son stole the Switch from me [laughter], so I can’t really enjoy it. But as soon as he gives it back to me, I will play again and again. That’s one of the best games of Tetris of the last year. I really like what was done.”

Tetris

Rijgt Pajitnov de Victory Royale’s aan elkaar in Tetris 99? Nou uh, nee nog niet. Hij geeft in het interview toe nog geen enkele keer van zijn 98 tegenspelers gewonnen te hebben. Wel heeft hij een paar keer de derde plaats gehaald, dus de zoete smaak van overwinning proeft hij ongetwijfeld binnenkort.

      

Ontslaggolf in Animal Crossing: Mr. Resetti krijgt de zak!

In Nederland duurt het nog even voor de volgende economische crisis begint, maar in Animal Crossing is de ontslaggolf inmiddels gestart. Mr. Resetti is namelijk ontslagen in New Horizons! De pissige mol bewaakt het land van snoodaards die hun game niet saveden voor ze Animal Crossing uitdeden. Spelers kregen dan de volgende keer de vuilbekkende mol voor hun deur, die hen uitlegden wat voor een enorme klootzak ze waren dat ze hun progressie niet hadden opgeslagen. Als je het vaak genoeg deed, kon Resetti zelfs doen alsof ie je savefile wiste.

En dan is er nu Animal Crossing: New Horizons… met autosave functie. Lead developer Aya Kyogoku legt uit dat Mr. Resetti daarom boventallig is verklaard.

“I think this will be a positive thing for the player, because in New Horizons you can stop playing in the middle of your game and it'll still save. But unfortunately because there's no necessity to reset the game or reset button on the Switch, Mr. Resetti had a hard time. He was laid off from his position."

Animal Crossing

Het ontwikkelteam onderzoekt momenteel of ze Resetti een nieuwe baan kunnen geven in Animal Crossing: New Horizons. Laten we het hopen want er zitten al genoeg mensen in de WW!

     

Videogamedunkey reviewt E3 2019

E3 2019 is voorbij en de enige die ons een compleet objectieve review kan geven van de beurs is natuurlijk Videogamedunkey. Enjoy!

Wassum weer. Fijne maandag!

Banjo-Kazooie

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord