Yakuza Kiwami 2 komt naar PC 

Yakuza Kiwami 2 komt naar PC 2019-04-01T00:09:33
Dankzij de ESRB weten we dat Yakuza Kiwami 2 naar PC komt. Het overige nieuws in deze N8W8 is echter lang niet zo zeker. Maakt Ice-T zijn opwachting in Borderlands 3, is de originele Assassin's Creed III verdwenen van Steam en is de SSB Ultimate Persona 5 Joker amiibo onthuld?

Cats <3
      

Yakuza Kiwami 2 komt naar PC

Dit nieuwtje wordt mede mogelijk gemaakt door de ESRB. Deze instantie heeft met het uitdelen van een leeftijdsclassificatie namelijk onthuld dat Yakuza Kiwami 2 naar PC komt!

Yakuza Kiwami 2

Yakuza Kiwami 2 is de remake van Yakuza 2. De game kwam augustus vorig jaar uit op PS4. Dat leek toen nog om een exclusieve deal te gaan, maar niets is blijkbaar minder waar! Dankzij de ESRB weten we nu dus dat de game ook naar PC komt.

Een releasedatum voor de PC-versie van Yakuza Kiwami 2 is echter nog niet terug te vinden... Maar goed, nu de aap toch al uit de mouw is, kan een officiële aankondiging door Sega natuurlijk nooit lang meer uitblijven. Ongetwijfeld later meer.
      

Maakt Ice-T zijn opwachting in Borderlands 3?

Heeft Ice-T een stiekem hintje op Twitter gedropt? De rapper/acteur bevestigt in ieder geval dat het gerucht de ronde doet dat hij een rol in Borderlands 3 heeft. Daarmee zegt hij natuurlijk eigenlijk nog niets... Maar toch! Het feit dat hij er überhaupt aandacht aan schenkt, kan op zichzelf best wel veelzeggend zijn. Nog veelzeggender is echter het antwoord van de officiële account van Borderlands 3. Zie hieronder:

                  

                  

Ice-T is dol op games en heeft in het verleden al eens eerder voicewerk gedaan, bijvoorbeeld voor Grand Theft Auto: San Andreas en LawBreakers. Zo vergezocht is het gerucht dus in ieder geval zeker niet.
      

Trailerovervloed

Heb je een paar minuten? Het is maandag; als je vandaag te laat komt, heeft iedereen daar heus begrip voor. Zeker op de maandag na het ingaan van de zomertijd! Kijk daarom nog effe snel mee naar:

  • Project Sakura Wars – in 2020 op PS4
  • Persona Q2: New Cinema Labyrinth – 4 juni op 3DS
  • The World Next Door – nu op PC en Switch
  • Bow to Blood: Last Captain Standing – nu op PC, PS4, Switch en Xbox One
  • Operencia: The Stolen Sun – nu op PC en Xbox One


      

Comic-momentje

Comic
     

Originele Assassin's Creed III verdwenen van Steam en Uplay?

Het lijkt erop dat Ubisoft probeert de recente remaster van Assassin's Creed III een extra verkoopzetje mee te geven. De ontwikkelaar heeft de originele versie van de game namelijk verwijderd uit de digitale winkels van Steam en Uplay. Mocht je de PC-versie van Assassin's Creed III nog goedkoop hebben willen scoren, dan heb je dus pech...

Assassin's Creed III

Maar hoe zit dat als je de originele Assassin's Creed III als eens gekocht had? Nou, dat is nog een beetje onduidelijk. Mocht je de oude game al eens op Steam hebben gekocht, dan is er (waarschijnlijk?) niets aan de hand... Deze versie kun je namelijk nog gewoon downloaden. Over de Uplay-versie doen echter verschillende verhalen de ronde. Eén versie daarvan vertelt dat je ook je eerder gekochte game helemaal niet eens meer kunt downloaden. Je wordt dan doorgestuurd naar Steam... Maar daar heb je als eigenaar van de Uplay-versie natuurlijk helemaal niets aan!

Mocht jij meer weten, meld je dan vooral effe in de comments.
     

Super Smash Bros. Ultimate Persona 5 Joker amiibo onthuld?

Wat was de gamewereld toch saai geweest zonder losloppige retailers. In dit nieuwtje is een hoofdrol voor het Amerikaanse Best Buy weggelegd. Deze keten zou namelijk zomaar eens beeldmateriaal van Persona's Joker in Super Smash Bros. Ultimate onthuld kunnen hebben. Het gaat om een reclame-uiting van het bedrijf, waarin we zo te zien kennismaken met (de amiibo?) van Joker.

Super Smash Bros. Ultimate Persona 5 Joker amiibo

Joker is onderdeel van de Fighter Pass voor Super Smash Bros. Het personage wordt later deze maand verwacht. Tezamen met de fighter krijgt de Nintendo-game ook een nieuwe stage en extra muziek.
      

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen een kijkje achter de camera's van Ocarina of Time 3D, domme fouten van evil corporaties in games en stiekeme Sonic cameo's in Sega Mega Drive-games.


     

Lekker koesen!
    

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord