Xbox Scorpio niet de laatste console van Microsoft 

Xbox Scorpio niet de laatste console van Microsoft 2017-02-12T15:35:38
Microsoft geeft in deze WeekendWacht kort maar krachtig antwoord op de vraag of Xbox Scorpio de laatste console wordt van Microsoft! Daarnaast nieuws over Ghost Recon: Wildlands, Playbook laptops, Call of Duty: Infinite Warfare, Hideo Kojima en Horizon: Zero Dawn.

Xbox Scorpio niet de laatste console van Microsoft

Whaddup! De Wacht begint deze sneeuwachtige zondag met kort nieuws over de toekomst van consoles, of eigenlijk het gebrek daar aan. Er gaan al maanden, misschien zelfs jaren, geruchten dat de consoles zoals we die kennen weleens een uitstervend ras zou kunnen zijn. Is de Xbox Scorpio dan de laatste console? Als het aan Microsoft ligt niet!

Scorpio

Via Twitter werd Phil Spencer op de man af gevraagd of Xbox Scorpio de laatste console ooit wordt van Microsoft, maar Phil reageerde met een simpele ‘no’.

Phil liet verder in een interview weten dat hij erg uitkijkt naar de release van de Xbox Scorpio en hij verwacht een groot succes. Volgens hem gaan dit soort upgrades van consoles wel de toekomst worden, waarin consoles de familie uitbreiden, in plaats van een geheel nieuwe generatie. We zullen zien, Phil.


Kartels in Ghost Recon: Wildlands

Over een klein maandje komt Ghost Recon: Wildlands uit. In de game hebben de Ghosts het flink aan de stok met de drug kartels, die de omgeving volledig in hun macht hebben. In een nieuwe dev diary geeft Ubisoft wat meer info over de kartels en de ultimate bad guy, El Sueño. Enjoy!


Omschrijf je seksleven

Eeuh… Ouch!

Sex


Playbook 4

De bekendste modder op deze aardkloot moet haast wel Ben Heck zijn. De beste man maakt bijvoorbeeld vette laptops van consoles, maar hij is niet de enige die daar erg handig in is. Zo is er andere dude, genaamd Eddie Zarick, die zojuist zijn PlayStation 4 Slim en PlayStation 4 Pro laptop heeft gepresenteerd en het vette is, hij gooit ze in de verkoop!

Hij noemt de laptops de Playbook 4S en Playbook 4 Pro. De Playbook 4S gaat sowieso in productie en is te koop voor een slordige 1500 euro. De prijs voor de Pro versie is nog niet bekend. Check de Playbooks in het filmpje hieronder.


Need moneys

Gamer problemen.

Moneys


Call of Duty: Infinite Warfare is geen succes

Het is je ongetwijfeld opgevallen dat Call of Duty: Infinite Warfare niet het succes is geworden waar Activision op hoopte. De game verkoopt, in vergelijking met andere Call of Duty games, voor geen meter en Activision is teleurgesteld. De futuristische setting slaat dan ook totaal niet aan volgens Activision!

CfM

Call of Duty: Infinite Warfare was ‘not the succes we planned’ en ‘underperformed’. De space setting bij de fans ‘just didn’t resonate’, aldus Activision.

Volgens de geruchten gaat de volgende Call of Duty in ieder geval weer terug naar zijn roots en dus waarschijnlijk ook de tweede wereldoorlog. Daar zullen de fans vast weer blij mee zijn, toch?


Hideo Kojima heeft geen schijt aan deadlines

KojimaHideo Kojima maakt fantastische games, daar kunnen we het over eens zijn, maar het komt toch ook wel heel regelmatig voor dat Kojima games worden uitgesteld. Er wordt dan ook door een hoop gamers (inclusief de Wacht) gedacht dat Hideo behoorlijk schijt heeft aan deadlines, maar dat blijkt toch niet helemaal het geval te zijn.

Volgens Hideo Kojima himself is het een groot misverstand dat hij maling heeft aan deadlines en het is volgens hem zelfs niet eens mogelijk om een creator te zijn zonder je te houden aan deadlines. Hij zegt:

“The one big misconception about myself is that I don’t stick to deadlines, I don’t keep to my schedule. Like I’ve said before, if you can’t do that, you can’t be a creator. This is something that I’m very serious about doing, this is a very big misconception about myself.”

Neemt niet weg natuurlijk dat hij vaak wel erg lang doet over het maken van zijn games. Hij zal zich wel aan een schema houden, maar dan wel zijn eigen schema. Ach, we love you Kojima, maakt geen fuck uit hoe lang je er over doet.


Horizon: Zero Dawn machines part 2

Tijd om de hype meter weer op te voeren, want Horizon: Zero Dawn ligt bijna in de winkels! Nog maar een paar weekjes wachten, voordat we los kunnen gaan met de nieuwe creatie van Guerrilla Games en de Wacht heeft er gruwelijk veel zin in. In een nieuwe reeks filmpjes worden de machines aan ons gepresenteerd en afgelopen vrijdag konden we al kijken naar Thunderjaw en Snapmaw. Nu is het tijd voor Behemoth en Stormbird.

Als eerste hieronder de Behemoth, die je ook kunt gebruiken als mount.

En tot slot van deze ZondagWacht het filmpje met de Stormbird.

REACTIES (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord