Xbox One verder in prijs verlaagd 

Xbox One verder in prijs verlaagd 2014-09-24T10:57:00
Ooit, in een ver verleden (of eigenlijk: een jaar geleden), haalde de Wacht de Xbox One voor precies 499 euro in huis. Spijt heeft hij nooit gehad, al knaagt het wel dat Microsoft nu stapje voor stapje steeds wat van de prijs afsnoept...

Eerste Destiny-speler bereikt level 30

Niet Roy. Niet Alie. Zelfs niet Wouter. Nee, de eerste Destiny-speler die level 30 heeft bereikt, is BGTV N3AC3Y (spreek uit als B&V$#@ N!!%*). De man bereikte de mijlpaal afgelopen maandagmorgen, nadat hij sinds launch 107 uur, 15 minuten en 22 seconden in de game had gestoken. Voor de minder snelle rekenaars: da's een gemiddelde van iets meer dan 8 uur per dag en hoewel dat heel wat lijkt, zijn er weken dat de Wacht zo'n aantal ook nog wel weet te halen.

Anyway, BGTV N3AC3Y benutte zijn tijd door ondere andere 347 games te spelen en 18.898 vijanden naar de eeuwige Destiny-velden te blaffen. Daarnaast spendeerde de recordhouder zo'n 13 uur in de Vault of Glass, het mysterieuze gebied dat zich slechts opent voor spelers van level 26 en hoger.

Dus, de vraag die je wist dat komen ging: welk Destiny-level zit jij inmiddels?

destiny level 30

 

Borderlands: The Pre-Sequel! introduceert Nisha

In Borderlands: The Pre-Sequel! draait het allemaal om gigantische gebieden, epische loot én knotsgekke personages. Vandaag maken we kennis met Nisha: een sheriff-achtige chicka met cowboyhoed en eeehm... naveltruitje? Maar echt, de Wacht zou er geen enkel probleem mee hebben wanneer deze deerne hem in de boeien slaat.

 

Bloodborne-demo: Japan verslaat V.S.

Van welk continent komen de beste gamers? Europa, Amerika of toch misschien Japan? Een eenduidig antwoord zullen we waarschijnlijk nooit krijgen, maar wanneer we op de statistieken van de Bloodborne-demo afgaan, gaan de sushivreters er met de eer vandoor!

Het voorproefje op de hardcore hack 'n slasher - waarin men het onder andere tegen de immense Cleric Beast opnam - was zowel speelbaar op de PAX Prime als de Tokyo Game Show. En wat bleek? Van de 3.500 bezoekers op de Amerikaanse beurs, speelde slechts 20 man de demo volledig door. In Japan echter lag dat aantal op 40 mensen van 1.250 in totaal.

Dus, zijn die Aziaten nu echt betere gamers? Of hebben ze gewoon meer geduld? Een eenduidig antwoord zullen we waarschijnlijk nooit krijgen...

bloodborne

 

Microsoft en z'n mascottes

Hmmm, M(icrosoft) Dutroux?

microsoft

microsoft

microsoft

microsoft

 

Kwartiertje Lords of the Fallen-gameplay

Sommigen beschrijven Lords of the Fallen ook wel als 'Dark Souls voor de next-gen'. Een game met hetzelfde stijltje en moeilijkheidsgraad als From Software's meesterwerk, alleen dan draaiend op de rauwe power van PS4 en Xbone. Of daar een kern van waarheid inzit, bekijk je in onderstaande, stief kwartier durende gameplayvideo. 

 

Blizzard cancelled 'opvolger' World of Warcraft

Star Wars: The Old Republic, Guild Wars 2, WildStar: allemaal werden ze ooit betiteld als 'potentiële World of Warcraft-beaters', maar allemaal schoten ze op één of meerdere vlakken tekort. Ach, geen schande ook: WoW is al zo'n tien jaar verreweg de grootste MMO, en het is twijfelachtig of er überhaupt een spel komt dat net zo succesvol wordt. Tot WoW 2 aangekondigd wordt, natuurlijk.

In ieder geval kan Project Titan van 't lijstje worden geschrapt. Deze amibitieuze titel die al jáááren in ontwikkeling was bij Blizzard, bleek uiteindelijk toch niet helemaal te worden wat de MMO-gigant voor ogen had:

We didn’t find the fun. We didn’t find the passion. We talked about how we put it through a reevaluation period, and actually, what we reevaluated is whether that’s the game we really wanted to be making. The answer is no.

Zonde? Tja, de Wacht weet simpelweg te weinig van het genre om daar diep op in te gaan. Wat hij echter wél weet, is dat World of Warcraft-addicts als Nick en Alie nog altijd zóveel lol uit de game halen, dat die 'potentiële WoW-beater' er de komende tien jaar stiekem eigenlijk niet eens hoeft te komen.

project titan

 

Xbox One nóg goedkoper in de UK

De Xbox One. De Wacht haalde het beestje ooit voor 500 pegels in huis en heeft in de tussentijd nog geen seconde spijt gehad van zijn aankoop. Alhoewel: Microsoft legde inmiddels al een 100 euro goedkopere versie zonder Kinect in de winkels. Als ze dat nou DIRECT hadden gedaan... Daarnaast verschenen er al diverse aantrekkelijke bundels, terwijl de Wacht slechts de kale console kocht. Zucht.

En de prijzenoorlog is nog niet klaar. In Engeland is de Xbox One binnenkort namelijk verkrijgbaar voor 329 pond - 20 pond minder dan de huidige adviesprijs en tevens lager dan het officiële bedrag dat je voor een PlayStation 4 betaalt! Of de prijsverlaging ook in andere landen wordt doorgevoerd, is nog niet duidelijk. 

P.s. iemand nog een z.g.a.n. Kinect kopen?

xbox one

 

Lekker lummelen

Jongens, de Wacht is er klaar mee . Pakt even een momentje voor zichzelf. Alleen: wat nu? Misschien dat onderstaande video hem inspiratie oplevert...

REACTIES (84) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord