'Xbox One loopt voor op de PlayStation 4

'Xbox One loopt voor op de PlayStation 4' 2013-11-06T23:38:56
Drie keer raden van wie bovenstaande uitspraak komt... Microsoft doet graag tof maar maakt ook graag vrienden, ze delen namelijk gratis games uit. Crytek komt verder nog even terug op crunchen en we zien Kinect voor het eerst indruk maken!

Microsoft deelt gratis games en consoles uit

Wat is er beter voor je imago dan gratis moois uitdelen aan de mensen? Microsoft heeft mailtjes rondgestuurd aan Xbox Live subscribers. Sommige Xbox Live gebruikers zijn op deze manier gelukkig gemaakt, ze hebben een gratis Xbox One game gekregen. Een klein groepje mag zich helemaal tot lucky bastard bestempelen, deze groep heeft namelijk een Xbox One toegezegd gekregen. Inclusief launch games en een jaar gratis Live. Lekker, doe de Wacht ook zo'n mailtje...

Gratis 

 

Mercenary Kings naar PS4

Herinneren jullie je Mercenary Kings nog, de aankomende indie topper uit de handen van Tribute Games? Zij maakten eerder Scott Pilgrim vs. The World. Hier een opfrisser.

Aangezien we van doen hebben met een toffe indie game, komt de titel uiteraard ook naar de PlayStation 4. Mercenary Kings is niet de zoveelste Contra maar bevat meer dan 300 onderdelen om wapens mee in elkaar te knutselen. De game komt ergens in de winter naar de PS4, en met een beetje geluk komt ie ook naar de Vita.

 

Crytek over crunchen

Weten jullie nog die ene tweet van Crytek? Dat grappig doen over crunchen wat bijna heel gameland in het verkeerde keelgat schoot?

 Tweeet

Medewerkers van Crytek hebben er even flink wat nachten over geslapen en vinden de uitlating nu ook wel 'boneheaded', oftewel dom. Wat volgt is een heel verhaal over dat ze zeker hard werken en best wel eens crunchen maar daar zelf achterstaan, het is zeker geen slavenarbeid. De Crytek medewerker weet het mooi samen te vatten: 'When we feel the need to work overtime, Crytek takes care of us. And it's really that simple.'

De Wacht heeft hier geen medelijden, games maken, gratis massages + voer en een prima salaris van de zaak. Daar hoeft niemand zielig over te doen. Niet dat we crunchen niet serieus moet nemen maar internet blaast zaken graag op want daar is internet verdomde goed in.

 

Xbox One loopt voor op de PlayStation 4

Er is algemeen nieuws omtrent alles wat nex-gen is, er zijn de nodige negatieve berichten over alle flaters die Microsoft en Sony begaan en er zijn de berichten die de PS4 en Xbox One de hemel in prijzen. De laatste komen vooral van de makers zelf. Zo roept Microsoft dat de Xbox One voorloopt op de PS4, en deze zal dit ook blijven doen want als er één console is die gemaakt is om lang mee te gaan, is het de Xbox One wel. Tijd voor een quote:

“Xbox One is going to start ahead, in terms of the experience we can deliver, and because we’re built for the future, we’re going to stay ahead. I think there is not a better experience you can buy this holiday, and there will not be a time this generation where there’s a better experience you can buy than Xbox One…And it’s probably going to be a pretty long generation.”

VS

Alles is nog speculatie maar de Wacht verwacht stiekem dat iedereen al het gemekker van alle kanten over een jaar ofzo wel vergeten is, waarna de PS4 en Xbox One eng gelijk op zullen gaan.

 

Kinect doet iets tofs

Het mag helemaal geen enkele inbreng hebben bij de keuze van een nieuwe spelcomputer, iets bijzonders heeft het nog wel. Dat gelul tegen je console, de Xbox One. Check Major Nelson die code redeemen dan. Het kost hem zo'n vijf seconden. Beter dan cijfertjes intoetsen met een controller, wat verder ook gewoon nog kan. Al met al, het is lekker snel en waarschijnlijk het meest indrukwekkende wat Kinect ooit heeft gedaan.

 

RAMBO

Dit is de bruutste game ooit!!! Ware het niet dat ie een kleine zeventien jaar te laat uitkomt. Als klein pre-puberend knaapje had ik dit de hemel gevonden. Met Rambo alles en iedereen tot rooie pulp maaien, het is wel lekker wansmakelijk. Wie weet, stiekem een toekomstige budgetbakkoop.

  

GTA stunt spektakel

GTA is zo aantrekkelijk vanwege de vele mogelijkheden te kloten. Naar eigen inzicht knallen scheuren, lummelen, mishandelen; dat soort zaken. En het levert nog moois op ook, GTA V spelers wereldwijd leveren topprestaties. Negeer de kutmuziek en aanschouw de stuntsessies hieronder er maar op na.

 

 

REACTIES (98) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord