Xbox One games spelen terwijl je download en conspiracy theorieën 

Xbox One games spelen terwijl je download en conspiracy theorieën 2013-07-17T09:58:04
Stop maar met lezen, want we gaan er allemaal aan! Het alien-tuig valt as we speak China binnen. De Amerikaanse geheime dienst kijkt nu je kamer binnen en Rockstar heeft nog wat GTA V nieuws. Niet alles is even bedreigend deze Wacht, maar toch is panikeren geoorloofd!

Xbox One games te spelen tijdens de download

Wanneer je je nieuwe aanwinst voor je Xbox One aan het downloaden bent, is het al mogelijk om de game te spelen terwijl de download nog niet compleet is. Dat dit het geval was tijdens het installeren van je game via de disc was al bekend. Nu lijkt de Xbox One simpelweg nog een klein beetje meer op de PlayStation 4, of andersom. Het ligt er maar net aan welk fanboy-hoedje je draagt.

Xbox One

De Wacht vindt het allemaal mooi. Wachten doe je op treinen en vrouwen, niet op games. Iedereen wil namelijk zo snel mogelijk aan de slag met zijn nieuwe spellekes, en met deze info moet iedereen gewoon blij zijn. Begrepen!?

 

Sonic Lost World – Color power trailer

Mario Galaxy is terug! Sorry, Sonic is terug in Sonic: Lost World. Met meer color powers voor de blauwe egel. Je kan veranderen in een muzieknoot, een adelaar en de cosmos? Het is officieel: Sonic games worden gemaakt door junks... Desalniettemin denkt de Wacht dat dit wel eens de wederopstanding kan zijn voor Sega’s misbruikte mascotte, want het ziet er allemaal behoorlijk leuk uit!

 

Drie SimCity hoofden verlaten Maxis en beginnen nieuwe studio

Ocean Quigly, de creative director van onder andere SimCity, heeft samen met de hoofd architect en gameplay designer van Maxis zijn biezen gepakt om een nieuwe studio op te richten. Deze nieuwe studio heet Jellygrade Studio en de drie gaan zich focussen op een nieuw simulatiespel met de working title Tethys:

We were lead developers on SimCity, SimCity 4, Spore and The Sims2. We love making simulations. We’re making a simulation about the dawn of life on earth; about lava, water, rock and the emergence of the first primordial creatures.

Tethys

De mannen waren verantwoordelijk voor SimCity, SimCity 4, Spore en The Sims 2, en het klinkt nu alsof ze een gezonde mix aan het maken zijn van deze games, maar dan met meer lava. The Sims had namelijk een schrijnend tekort aan lava. Tethys zal verschijnen voor de iPad en zal draaien op een hele nieuwe simulatie-engine. Een paar stukken concept art zijn al gepost op Tumblr.

De Wacht is benieuwd, en PU.nl houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen!

 

The Witcher 3 brengt RPG wereld naar next level

CD Projekt Red wil het RPG-genre op de schop gooien, en zowaar nog cooler maken en je meer onderdompelen in de wereld waarin je speelt. In een interview met VG247 vertelt hoofd quest designer Mateusz Tomaszkiewicz over hun plannen met de game. Als bonus klinkt alles wat hij vertelt als een plan om de wereld over te nemen, maar dat komt door zijn Oostblokaccent, en door actiefilms uit de tijd dat de Wacht slechts een Wachtje was.

Eigenlijk bezorgt elk beetje info dat we te horen krijgen over The Witcher 3: Wild Hunt alle open world RPG-liefhebbers een semi harde plasser, en als dat geen goed nieuws is, weet de Wacht het ook niet meer.

 

Microsoft mag van Amerikaanse regering geen info delen over privacy schandaal

Volgens gelekte info zou Microsoft de Amerikaanse geheime diensten toegang geven tot hun klantgegevens van bijvoorbeeld Skype en Outlook. De gelekte rapporten zijn volgens Microsoft volledig uit hun verband getrokken, maar MS krijgt geen toestemming van de regering om hierover naar buiten te communiceren.

Het verhaal krijgt zo een heerlijk Illuminati sausje, want als er echt niks aan de hand zou zijn, zou de regering hier niet moeilijk over hoeven doen toch? Waar de fuck is Jason Bourne als je hem nodig hebt? Alleen de Matt Damon versie, niet die neppe. Anyway, dit mocht Microsoft er wel over kwijt:

There are significant inaccuracies in the interpretations of leaked government documents reported in the media last week. We have asked the Government again for permission to discuss the issues raised by these new documents, and our request was denied by government lawyers.

MS ontkent natuurlijk in alle toonaarden dat de geheime dienst te pas en te onpas beschikking heeft over de gegevens van bijvoorbeeld Skype-gebruikers, maar dat dit alleen voorkomt met een bevelschrift voor specifieke accounts.

Skype

In principe heeft niemand echt iets te vrezen, tenzij je echt hele schunnige taal gebruikt op Skype... Maar wat is een conspiracy theory nou zonder een beetje ongewenst staren naar dames? Al doen we dat tegenwoordig stiekem via Skype en niet meer met een verrekijker. Toch meneer Gibson? Toch wel? Sorry dan!

 

GTA V sneller begin en met meer actie

Nog even wat GTA V weetjes dan maar! Leslie Benzies, president van Rockstar North heeft in een interview gezegd dat de game veel sneller in de vijfde versnelling staat dan voorgaande delen. Dit is mogelijk doordat de drie hoofdpersonages al een tijdje in Los Santos wonen en dus al connecties hebben. Het zijn geen groentjes meer. Dit geeft Rockstar de gelegenheid om de mannen meteen in het diepe te gooien. Op deze manier kan iedereen snel kennis maken met de nieuwe intense, action packed stijl van GTA V.

GTA V

Daarnaast zullen de drie gasten niet meteen allemaal speelbaar zijn. Zo kan je ze eerst rustig leren kennen voordat je, met een van de drie, uren rond gaat rijden in een lowrider of een seriemoordernaar wordt die alleen mensen met een geel shirt afmaakt. Leslie formuleerde het zo:

We want to give the player the opportunity to get to know the three characters individually, and explore the world as each of them, and it would not have been possible if all three had been available from the start.

In principe denkt de Wacht dat we ze toch zouden leren kennen. aangezien we de boys toch vast wel een paar honderd uur onder de knoppen gaan hebben...

 

Hopelijk nooit meer in GTA V...

 GTA IV

We gaan er allemaal aan!

Je nieuwsgierigheid heeft het toch gewonnen van je gezonde verstand om altijd naar de Wacht te luisteren? Had hij je niet gewaarschuwd om ramen en deuren te sluiten en je keyboard/gamer-muis in de hand te nemen? Niet? Excuses dan, dat had de Wacht wel moeten doen. China is namelijk al bijna ten onder gegaan aan Alien-tuig. Het is een kwestie van tijd voor de buitenaardse schavuiten lucht krijgen van de hoeveelheden hoeren en wiet in Nederland en hier hun slag komen slaan. Zo ging het in China:

Eigenlijk is dit een fan-made video van Heart of the Swarm om te vieren dat de game is uitgekomen in China, maar jullie hadden je anti-zombie of –alien wapentuig vast al uit je nachtkastje gepakt. Enfin, cool filmpje. Leuke afsluiter voor de Nachtwacht. Weltrusten of goedemorgen!

REACTIES (50) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord