Wii U al in spanje te koop! 

Wii U al in spanje te koop! 2012-11-23T22:20:26
De Wacht hoorde via z’n tapasconnectie (hij mag zichzelf af en toe verwennen) dat de Wii U al in Spanje verkocht wordt! Verder: Lego The Lord of the Rings en Far Cry 3 beelden!

Mierda!

SpanjeFucking Spanje weer hoor! Via GoNintendo zijn de eerste kassabonnetjes binnengekomen van Spaanse retailers. Wat erop staat? Och niet bijzonders... behalve de Wii U!

Net als in Nederland en de rest van de uit elkaar brokkelende EU, komt de Wii U officieel uit op 30 november. Fabrikanten kunnen echter geen wonderen verrichten, vandaar dat games en hardware vaak lang van tevoren al geleverd worden. Zodat zelfs het kleinste gehucht in Friesland straks aan de Nintendo kan.

Verklaart deze overtreding een beetje, maar het maakt het niet minder zuur voor de rest van Europa! Ik bedoel, het is niet alsof de winkeliers het kunnen gebruiken omdat Spanje een van de hardst getroffen landen is in deze economische crisis! De Wacht wedt dat ze nog niet eens het Miiverse kunnen downloaden!

Ugh, ik heb effe ontspanning nodig hoor. (via ex-stagiair Boy)

Ah, veel beter. Verwacht de komende dagen waarschijnlijk nog meer berichten van retailers die de streetdate verbroken hebben. Als je in Nederland de Wii U al te koop ziet staan, stuur gerust effe een berichtje naar de PU redactie!
 

Brink dev onthult nieuwe game volgende week

Splash Damage heeft z’n website geupdate met een timer. De dev bracht een paar jaar geleden Brink uit, dat redelijk geinig was maar helaas niet lang in ons collectieve geheugen bleef hangen. Dat kan beter!

Jos Brink

De site onthult op 29 november de nieuwe titel, maar het internet heeft uiteraard al een beetje bloed geroken. Zo heeft het plaatje met de datum “car_teaser.jpg" als naam. Kan op een racegame duiden, al heeft de dev in het verleden alleen maar shooters gemaakt. Ook werken ze aan de F2P game RAD Soldiers, die binnenkort uitkomt en wiens logo verdacht veel lijkt op die van deze website. De Wacht houdt jullie op de hoogte.
 

Komediant praat over Mass Effect 3, Wii U en GTA V!

Dara O’Briain is een van die Britse komedianten die bijna een bed heeft in het Apollo theater. Onder gamers is hij echter een middelgrote held, omdat hij ooit in z’n voorstelling het aandurfde grappen over Metal Gear Solid en andere hardcore series te tappen. Tuurlijk, de helft van de zaal snapte er geen fuck van, maar dat maakte het extra grappig.

CVG heeft de komediant aan z’n mouw getrokken en in onderstaande video naar z’n mening gevraagd over typische hardcore gameonderwerpen. Denk aan de motion controls, de Wii U maar ook het einde van Mass Effect 3 en wat er niet in GTA V moet komen! De beelden zijn niet zozeer hilarisch (daarvoor moet je z’n nieuwe dvd kopen die hij op onsubtiele wijze aanprijst) als wel inzichtelijk. Het bewijst vooral dat gamen steeds meer mainstream wordt. Enjoy!

 

Glazen PS3-controller als gouden handdruk

Een gouden handdruk; de Wacht z’n generatie krijgt het waarschijnlijk nooit meer. Maar vroeger deden mensen driekwart van hun leven hetzelfde werk. Dan kregen ze op het laatst een afscheidsfeestje met heerlijke HEMA tompoezen en verse oploskoffie, en vervolgens een gouden handdruk als een soort van compensatie voor al dat zieldodende werk. Een dik geldbedrag of een gouden horloge dat je bij de vriendelijke pandjesbaas kon omruilen voor dat eerste.

Waar die eerste alinea voor nodig was? Geen idee! Maar Sony’s PR Man Jeff Rubenstein neemt na vijf jaar afscheid van de gamegigant. Voor die trouwe dienst kreeg hij deze glazen PlayStation-controller. Vetjes! Kotaku schrijft bovendien dat het cadeautje aanzienlijk vetter is dan de lame-ass klok die Sony eerst aan z’n werknemers gaf. Nu voor nog geen 150 dollar te koop op eBay!

controller

Maar goed, Rubenstein neemt afscheid van Sony. En hoewel het geen gouden handdruk is, na de nieuwste teleurstellende Sony-cijfers, mag je toch blijf zijn met íets op het eind.
 

Agent Coulson action figure!

Action figures struikel je op elk nerdblog bijna over, maar voor deze maakt de Wacht toch een uitzondering. De enige echte Agent Phil Coulson! De enige Avenger die ertoe doet, en wee de comicpurist die zegt dat hij niet officieel een Avenger was! Check toch eens die plastic pracht en praal, die luxe set handen, de tot in de details nagemaakte monstergun. En ziet de Wacht daar een vintage set Captain America ruilkaarten! 175 dollar is diefstal! Ik heb gewoon medelijden met fabrikant Hot Toys!

Agent Phil Coulson

Agent Phil Coulson. De enige reden dat Mr. Popper’s Penguins… nou ja, ik zou niet dragelijk zeggen, maar potverdomme de acteur deed z’n best!

Agent Phil CoulsonAgent Phil Coulson
 

Het eerste kwartier van Lego The Lord of the Rings

De Wacht heeft best wel wat The Lord of the Rings games onder de knoppen gehad, maar geen ervan weet de film toch zo charmant na te bootsen als Lego The Lord of the Rings. Check hieronder de eerste vijftien minuten van de game, met name het gevecht met de komisch grote Sauron is een leuke vondst van Traveller’s Tales.'

Ondertussen in Amerika

Is de Zombie Apocalyps uitgebroken, geloof ik. Voor meer leuke Black Friday video’s, check de verzameling op Kotaku.

Dood honderden mensen in Far Cry 3!

Deze Far Cry 3 video staat volledig in het teken van mensen vermoorden! Want al is het eiland nog zo groot en prachtig, en het verhaal nog zo boeiend en besprenkeld met kleurrijke personages, uiteindelijk draait het om killen, killen, killen. En met die mooie boodschap eindigt de Wacht. Goed weekend! 

REACTIES (45) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord