Wat verandert Nintendo aan Zelda: Majora’s Mask 3D

Wat verandert Nintendo aan Zelda: Majora’s Mask 3D? 2014-11-15T11:18:00
Live vanachter de boekenkast van Matthew McConaughey, rapporteert de Nachtwacht zich! Met nieuws over Majora’s Mask 3D en wat Nintendo er aan gaat veranderen, de eerste verjaardag van de PS4, de Final Fantasy XV World Map en Grim Fandango nieuws voor de PS Vita!

Nachtwacht Mode Activate!

Nachtwacht Mode 

Zelda: Majora’s Mask heeft extra’s op de New 3DS?

The Legend of Zelda: Majora’s Mask krijgt een remake op de 3DS en daarvan word ik een heel erg blije PeterKoelewijn. Het N64 origineel heb ik nooit kunnen uitspelen omdat ik nog jong was en nachtmerries kreeg van die maan. Maar ja, op de PU-redactie zie je weleens gekkere gezicht.

In een interview tussen Zelda-man Aonuma en Famitsu (vertaald uit moonspeak door NintendoEverything), worden gelukkig een aantal aanpassingen aangekondigd. Majora’s Mask is voor Zelda-standaarden een pittige game omdat je constant met een klok moet werken. De game zal daarom iets meer hints geven als je vast komt te zitten. Ook zal je op 2 plekken kunnen vissen en keren de gyrocontrols uit Ocarina of Time 3D terug. Een echt grote verandering wordt toegepast op een van eindbazen. Geen idee welke, maar in elke Zelda zit er een smeerlap tussen. (Ik kijk naar jou Ghirahim!)

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

En toen zei Aonuma dit:

“Please wait for the opportunity to discuss how playing on the New 3DS differs at a later date.”

Um… oké, dus wellicht dat er extra’s in de New 3DS versie meekomen. Je weet wel, de verbeterde 3DS die hier nog geen releasedate heeft omdat Nintendo meer exemplaren van de huidige crappy 3DS voor de feestdagen wil verkopen. Hopelijk komt de New 3DS alsnog voor Majora’s Mask begin 2015 verschijnt. Iets zegt me dat het om Amiibo-content gaat…

 

Zweden overweegt keurmerk voor vrouwvriendelijke games

Opmerkelijk nieuws uit het land van de gehaktballen en meubels die veel te snel uit elkaar flikkeren: Zweden! Hun overheid heeft namelijk 272.000 kronen (een dikke 30.000 euro) gegeven aan game-industrieorgaan Dataspelbranschen om games te promoten die duidelijk gelijkheid tussen de seksen tonen. En met seksen bedoel ik het meervoud van sekse, oftewel een serieuze term voor geslacht! En met geslacht bedoel ik niet een tampeloeres maar het geslacht man dan wel het geslacht vrouw! Dit is SRS BSNS!

Mirror's Edge 2

Volgens Polygon is een van de suggesties om een nieuw keurmerk op de doosjes te plakken die aangeeft dat de game vrouwvriendelijk is. De Scandinavische landen staan erom bekend dat ze vooroplopen als het om gelijkheid tussen mannen en vrouwen gaat. Toevallig vormden Zweedse studio’s zoals Mojang, Avalanche Studios en DICE in oktober nog een blok tegen de aanhoudende dreigementen, scheldpartijen en Twitter-discussies langer dan de godvergeten eerste druk van Tolstojs Oorlog en Vrede. Oké… dat laatste niet.

Natuurlijk kan het ook gewoon dat Dataspelbransen het geld gebruikt om extra promotiemateriaal voor de uitgekozen vrouwvriendelijke games te maken. Ga dus niet meteen de straat op als je tegen een dergelijk keurmerk bent. Dan loop je de anti-Zwarte Piet demonstranten alleen maar in de weg.

 

PlayStation 4 is 1 jaar geworden!

Yay! PlayStation 4 is jarig geweest en Sony trakteert! Met een must-buy exclusive voor de feestdagen? Ahahahaha, hier is een infographic!

PlayStation 4

Inmiddels zijn er 13.5 miljoen PS4’s verkocht wereldwijd en is er 1 miljard uur doorgebracht online. Ook zijn er 7.9 miljoen PS Plus members inmiddels, wat een toename van 270% is sinds de console lanceerde. Nette cijfers dus van de huidige console marktleider!

 

Tijd voor een vrolijke Sonic Boom comic

Nou ja, ik word er vrolijk van. Sonic Boom blijkt zo buggy te zijn dat het zelfs kan wedijveren met AC: Unity. Dus ja, dit zat er aan te komen.

Sonic Doom

Serieus Sega, take notes. Minder shitty Sonic, meer kwaliteitsgames zoals Valkyria Chronicles (her)uitbrengen. Men zegt dat je dan weleens winst kunt maken, maar je hebt het niet van mij!

 

Grim Fandango Remastered speelbaar op PlayStation Experience

Over oude games die ik absoluut nog eens wil spelen gesproken, Tim Schafer heeft Grim Fandango Remastered bevestigd als speelbaar voor de komende PlayStation Experience. Dat is een Amerikaans event waarin Sony heel veel spreadsheets zoals bovenstaande toont en zelfs een paar must-buy games. Grim Fandango zal speelbaar zijn op de PlayStation Vita.

Oeeeeeh, meer info. Misschien wordt ie wel aangekondigd voor de New 3DS! Op de PlayStation Experience. Ik zou het waarderen…

 

Final Fantasy XV world map lijkt huge te worden

Oh mijn God mensen, oh mijn God! Final Fantasy XV zou zomaar eens in de toekomst uit kunnen gaan komen!

Final Fantasy XV releasedate

De 1080p video van gisteren toonde de pracht en praal van de JRPG-wereld. Inmiddels hebben mensen op NeoGaf ook een screenshot van de World Map opgegraven. Check hem!

Final Fantasy XV

Men vermoedt dat de hoofdstad uit de andere oogbolpijpende trailer hier ligt.

Final Fantasy XV

Horror! Realistische Professor Farnsworth cosplay

Good news everyone! Jullie zijn laat opgebleven om de Nachtwacht te kunnen lezen maar nu hoeven jullie helemaal niet meer te slapen vanavond. Check deze realistische Futurama cosplay van Professor Farnsworth en bid vervolgens dat Ed met pensioen gaat voor hij er zo uit zal zien!

En hier een GIF om aan je soon-to-be ex-vrienden te tonen.

Futurama

 

Pokémon Omega Ruby / Alpha Sapphire – Nieuw en oud vergelijking

Een nieuwe video van de Pokémans waarin de 3DS versie met de GBA versie wordt vergeleken. Spoiler alert: de 3DS versie ziet er aanzienlijk beter uit.

En dat was de Wacht voor vandaag! Nee geen schattige dieren GIF’s meer. Ik heb al genoeg vaste rubrieken in de Wacht. Je kunt me niet dwingen! Laat me met rust! Aaaaargh!!!

The Happening 

Eerste zwemles voor babyotter

REACTIES (50) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord