Verse gameplay van Quantum Break 

Verse gameplay van Quantum Break 2016-02-15T10:07:33
Ook al is Nick de enige Valentine die de Wacht nodig heeft, neemt hij alsnog de tijd om het laatste gamenieuws met je door te nemen. Dus pak je vriend, vriendin, rechterhand, sidderaal of huisdier erbij; tijd om te praten over Cliffy B die Silent Hills verneukt zou hebben, gameplay van Quantum Break, zwaarden in Battlefield Hardline en meer. Goedemiddag!
View post on imgur.com

                     

Cliffy B zou Silent Hills verneukt hebben

Het blijkt dat Hideo Kojima niemand minder dan Gears of War-oervader Cliff Bleszinski een keer benaderde met de vraag of hij wilde werken aan de volgende Silent Hills-game. We weten niet precies wanneer Cliffy B het aanbod ontving, maar dat hij er geen oren naar had mag duidelijk zijn. Sterker nog, hij zou de game simpelweg verneukt hebben als je het aan hem vraagt (niet erg liefdevol, Cliff). De Wacht denkt dat Cliffy zichzelf een beetje onderschat, maar het maakt helaas niet meer uit; Kojima is natuurlijk weg bij Konami en hij heeft Silent Hills figuurlijk de nek omgedraaid. 

  

Een gast speedrunt The Witness in 3 uur en 16 minuten

De Wacht zat net bijna een uur lang met open mond te kijken naar hoe een gast The Witness uitspeelt in een tijdsbestek van drie uur, zestien minuten en 21 seconden. Onderdeel van de speedrun is een puzzel – ja, oké, kleine spoilers, maar ga nou niet doen alsof je dit ding zelf ontdekt zou hebben – die van de speler verwacht dat hij 56 minuten blijft wachten om het bijbehorende lijntje te voltooien (16:39 tot 1:12:10 in de tweede video). En laat dat nou net genoeg tijd zijn om een broodje vis te halen, precies wat speedrunner FearfulFerret heeft gedaan. 

Alle puzzels worden voltooid, dus als je al genoeg hebt van The Witness is het zeker een aanrader om te kijken wat je zoal gemist hebt. De Wacht dacht dat hij na ruim 30 uur het grootste gedeelte van de puzzels al lang was tegengekomen, maar Jonathan Blow en zijn team hebben de game volgestopt met de meest ingenieuze puzzels die je misschien ooit zult tegenkomen. Met name de puzzels die onderdeel zijn van de omgevingen zijn makkelijk te missen, behalve als je FearfulFerret heet. Toegegeven, hij maakt veel fouten, maar bijna niemand is gek genoeg om The Witness 100% te speedrunnen, dus dat wereldrecord lijkt nog wel even veilig te zijn.

                          

Drugsmisbruik is overal in het universum een probleem

View post on imgur.com

                

Inversus announcement trailer

                     

Nieuwe LEGO Minecraft-set

Minecraft-LEGO kon eigenlijk ook niet uitblijven, het blokkige LEGO past immers perfect bij het blokkige Minecraft. De Wacht geeft zijn centjes liever uit aan een leuke game of een kekke Blu-ray, maar voor fans van de franchises zullen deze LEGO-sets een match made in heaven zijn. Kijk hieronder maar eens naar een paar van de blokjes die getoond werden op Toy Fair 2016 - mocht je echt alle sets willen zien, check dan even IGN.

Minecraft LEGO

Minecraft LEGO

Minecraft LEGO

                      

De laatste Battlefield Hardline-DLC voegt zwaarden toe

Wat ontbrak er nog aan Battlefield Hardline? Nee – geen bossen rozen, chocolade in hartvorm, een bioscoopbon of andere zoetsappige meuk; gewoon de mannelijkste der mannelijke wapens, het zwaard. Gelukkig voegt de laatste DLC van de game precies dat toe aan de game, en beide teams (zowel de cops als de robbers) zullen ze kunnen gebruiken. In totaal worden er nog zes andere wapens geïntroduceerd in Battlefield Hardline: Betrayal, en daar worden ook nog eens vier nieuwe maps bovenop gegooid: Alcatraz, Cemetery, Chinatown (zie onderstaande afbeelding) en Thin Ice. 

Battlefield Hardline swords

De DLC voegt ook bepaalde customization-opties toe voor allerlei wapens en outfits, maar daar houdt het niet bij op. De basisgame krijgt namelijk ook een elftal aan nieuwe wapens. Zo is het cirkeltje van Battlefield Hardline-DLC na een jaar rond; sinds de release in maart van 2015 zijn er drie DLC-pakketten verschenen, en Betrayal wordt de laatste. Ergens in maart kunnen we aan de slag met de zwaarden en alle andere content, een exacte datum voor Battlefield Hardline: Betrayal is er nog niet.

                        

Driepunter!

Fallout 4 basketball

               

Knack 2 verschijnt op LinkedIn-profiel van XPEC-medewerker

Pak de zoutvaatjes er maar weer bij, want we hebben weer eens te maken met een smeuïg gerucht. Ditmaal gaat het over Knack II, een nog onaangekondigde sequel van… Knack. Je weet wel, de platformer/beat ‘em up die als launch-titel uitkwam voor de PS4 en werd ontwikkeld door SCE Japan. Knack II verscheen op het LinkedIn-profiel van een 3D-animator van XPEC Entertainment, Mindy Liang. Volgens haar CV werkte ze al sinds mei 2015 voor Knack II aan “animated 3D character motions and cutscenes for PS4 system.” Het profiel is inmiddels aangepast en Knack II is niet meer te vinden. Het is daarom ook nog maar de vraag of er ooit een sequel van Knack gemaakt gaat worden. Thanks, NeoGAF.

Knack II

                   

Tijd om te kijken naar gameplay van Quantum Break

YouTube-kanaal Xbox On heeft een paar minuten gameplay van Quantum Break online gegooid, maar helaas is er amper in-game audio te horen. Wij van WC-eend, adviseren WC-eend; de voice-over is louter positief over wat ze ziet en vindt het helemaal lijp hoe de mo-cap suits hun werk hebben gedaan, maar er valt zeker het een en ander aan te merken op de gameplay. Het rondbewegen gaat niet altijd even soepel (al kan dat ook liggen aan degene die speelt), maar daar staat tegenover dat de physics er heerlijk uitzien en dat rondkloten met de tijd, tijdloos vermaak biedt. Of het inderdaad het spektakel wordt waar we op hopen, kunnen we meemaken op 5 april, wanneer Quantum Break verschijnt voor Xbox One en PC. Meer van de game zien? Jan heeft de game al gespeeld, check zijn preview hierrr.

                            

Nog een liefdevolle dag verder! <3 

View post on imgur.com

REACTIES (29) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord