Toch geen Mass Effect 3 DLC voor Wii U 

Toch geen Mass Effect 3 DLC voor Wii U 2012-11-18T01:08:57
En zo begint weer een nieuwe Nachtwacht, of iets wat daarop lijkt. Ik heb geen idee, ben een beetje tipsy en dit toetsenbord ligt wel lekkerzzzzzzzzzzzzzzzz Oh kijk, gratis games!

Metro: 2033 gratis bij Metro: Last Light preorder?

THQ ligt financieel een paar centimeter van de goot vandaan, maar ze blijven een vrijgevige oom volgens de laatste geruchten. Metro: Last Light moet volgend jaar uitkomen en blijkbaar krijgen preorderaars straks voorganger Metro: 2033 er gratisch bij!

Fusible vond nieuwe domeinnaamregistraties van THQ voor sites zoals GetMetro2033Free.com. Meerdere hints via de WHOIS-database wijzen op een preorderactie, die in december van start zou gaan via Steam. De sequel staat gepland voor maart, dus de puzzelstukjes passen mooi in elkaar.

Metro: 2033

Oké, de eerste Metro is niet echt een monument in het FPS-genre geworden, maar hé, gratis game van acceptabele kwaliteit gooit de Wacht in zijn boekje nog altijd onder ‘DIKKE JA!’ Alleen effe wachten op de bevestiging van THQ.
 

Mass Effect 3 Omega DLC komt niet naar de Wii U

Waarom zou je Mass Effect 3 voor de Wii U willen kopen? Nou omdat…uh…hmm…tjonge… oeh! Wat als ik een lijstje maak van redenen waarom je de game níet voor de Wii U zou halen? Dan krijgt dit nieuwtje alsnog een acceptabele lengte!

Nou allereerst is de game al bijna een jaar uit voor de andere consoles, liggen die versies in de betere budgetbakken, zijn de GamePad-functies niet spectaculair, zijn er reviews die beweren dat de game zelfs slechter loopt op de Wii U én BioWare heeft nog geen plannen om toekomstige DLC beschikbaar te stellen via Nintendo’s kanalen.

Omega

Oh, die laatste wist je nog niet? Kan komen doordat BioWare het pas net bevestigd heeft. De aankomende Omega DLC (met een vrouwelijke Turian! Iiiiiiiiih!) zal in ieder geval de Wii U overslaan. BioWare antwoordde op de vraag via Twitter. Het is niet zozeer dat ze het uitsluiten voor de toekomst (de eerste DLC wordt wel meegeleverd), maar er zijn nog helemaal geen plannen! Kortom, Nintendo-gamers moeten sowieso nog maanden wachten voor ze (ongetwijfeld) hetzelfde bedrag mogen neertellen voor de content. Lekker aantrekkelijk dus!
 

Super Paper Mario: Sticker Star trailer trio

Effe afkoelen met iets positiefs over Nintendo. De nieuwe Paper Mario trailers zien er weer fijn uit. 

Michael Jackson haalt GTA Vice City van Steam af

Uh, nee, niet Michael Jackson zelf. Nou ja, technisch gezien wel, maar zelfs Wouter zou je raar aankijken als je nu nog niet weet dat Michael naar dat grote uitverkochte stadion in de hemel is. GTA Vice City is nog immer populair in de verkoop, vandaar dat het mensen opviel dat ie niet meer op Steam te koop is.

Volgens Valve zelf is Vice City slechts tijdelijk uit de roulatie gehaald. Een paar dagen geleden dacht men nog dat het door de iPad-versie misschien kwam, maar het is juridisch van aard! Michael’s hit ‘Wanna Be Startin’ Something’ zit nu plotseling illegaal in de soundtrack!

GTA Vice City

Gaming Blend vond de boosdoener. Het is blijkbaar een redelijk standaard copyright claim die makkelijk op te lossen lijkt te zijn, maar vooral irritant is omdat het tijd vreet. Binnenkort kunnen we dus weer eerlijk Vice City downloaden. Het blijft toch een van de vetste GTA’s… en serieus, wie de fuck wil die klassieker op een touchscreen spelen?!

*Stuurt een review-aanvraag naar Maarten toe*
 

Ninja Gaiden Z wordt meer dan alleen Ninja Gaiden

Yaiba: Ninja Gaiden Z is de volledige titel van de volgende Japanse hakker. Het klinkt alsof drie gametitels keihard tegen elkaar zijn aangeramd en de brokstukken door dokter Frankenstein in elkaar zijn genaaid. Ironisch, want er werken maarliefst drie Japans devs aan de game. Team Ninja (duh), Comcept (nieuw bedrijf van de Dead Rising-bedenker) en Spark Unlimited (Uh, Lost Planet 3). In een nieuw interview wordt duidelijk dat de game ook meer wil worden dan een Ninja Gaiden spin-off.

Ninja Gaiden Z

In een gesprek met Siliconera vertelt Team Ninja-baas Yosuke Hayashi dat alledrie de teams hun eigen voor- en nadelen met zich meedragen, en dat de uitdaging met dit ondode verbond, is om op elkaar in te spelen. Daar is vrijheid voor nodig. Oh ja, en Team Ninja weet zelf ook dondersgoed dat hun laatste games niet heel erg fantastisch waren:

“Looking at Team Ninja and what we need to do is to stay relevant in the future, teaming up with a Western studio is one of the things that we needed to do. We see ninjas portrayed in Western games, and they aren’t real ninjas. There is something off about them. Zombies are a creation of the west."

En gek genoeg komen de beste horrors uit het oosten! Tenminste, dat deden ze… ooit… toen er nog games zonder explosies gemaakt mochten worden. Maar who cares! Er komt een Ninja Gaiden mét Keji Inafune’s medewerking en dus een goede zombiedeveloper! Ennuh, Spark Unlimited dus… bekend van Call of Duty: Finest Hour… ja.
 

Soppen om de Wii U met Jimmy Fallon

Als Reggie niet street pass gegevens met Wii U kampeerders en zwervers aan het uitwisselen is, dan is ie wel te gast bij een of andere talkshow zoals die van Jimmy Fallon. De presentator is een enthousiast gamer en komt nog net niet klaar van de Wii U demo. Check onderstaande beelden maar, die zelfs Jurjens eerste intieme aanraking met de GamePad doen verbleken.  

REACTIES (33) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord