Titanfall voor de Xbox 360 details 

Titanfall voor de Xbox 360 details 2014-02-20T14:26:02
De Wacht heeft nieuwe details over de Xbox 360 versie van Titanfall waar je blij van wordt! Verder geruchten over een nieuwe PS4 game, de inFamous uitverkoop, The Elder Scrolls Online dev diary, Rayman Legends launch trailer en een verdomd lekkere Princess Peach.

Bekende game serie naar de PS4?

Guten morgen! Ben je klaar voor een juicy rumor? De Wacht heeft weer z’n best gedaan en komt met een gerucht, dat binnenkort werkelijkheid gaat worden. Ja, zo kan het ook, in plaats van al dat vage gedoe! Het gaat namelijk om de nieuwe cover van het Official PlayStation Magazine UK, waarop we binnenkort een fantastische nieuwe PS4 game kunnen zien, die nu nog niet is aangekondigd.

Om het feestje nog mooier te maken laat OPM alvast weten dat het hier gaat om een bekende game serie, die eindelijk naar de PS4 gaat komen.

Parappa

“Next month’s cover is one of the most exciting in OPM history, with a series of massive significance finally being confirmed for PS4. Why is this a down? Because we can’t say anything more until then. Sorry…”

Laat het hopen, raden en gokken maar beginnen! De Wacht hoopt stiekem op een nieuwe Crash Bandicoot, Jak & Daxter, Ratchet & Clank of Parappa The Rapper game.


inFamous in de uitverkoop

De onaangekondigde PS4 game in het stukje hierboven laat waarschijnlijk nog wel even op zich wachten, maar gelukkig is het binnenkort wel eindelijk tijd voor de nieuwe inFamous! De Wacht heeft al even aan de game mogen snuffelen en zoals je hier kunt lezen, vond de Wacht Second Son erg lekker ruiken. Nog maar 4 weekjes wachten!

Om het wachten wat te verzachten, of om je helemaal weer up to speed te krijgen wat betreft de inFamous games, kan je misschien gebruik maken van een fijne inFamous uitverkoop op het PlayStation Network. Even alles onder elkaar:

inFamous

  • inFamous Collection was 34,99 euro en kost nu 18,89 euro
  • inFamous was 14,99 euro en kost nu 10,04 euro
  • inFamous 2 was 19,99 euro en kost nu 12,99 euro
  • inFamous Festival of Blood was 9,99 euro en kost nu 6,99 euro

Daarbovenop krijgen PlayStation Plus members nog eens 10% korting en dat maakt het een mooie deal. Vooral die Collection is wel heel goedkoop, maar waarschijnlijk heb je het eerste deel al op je HDD staan door het Reward Program na de PSN downtime. Hoe dan ook, als je iets hebt gemist is dit het perfecte moment.


Lekker plaatje

Gewoon, omdat pizza zo lekker is.

MK Pizza


Elder Scrolls Online crafting dev diary

Of de Wacht ongeduldig zit te wachten op The Elder Scrolls Online? Nou, nee. De Wacht heeft Morrowind, Oblivion en Skyrim wel even gespeeld, maar was er nooit zo lyrisch over als een hoop andere gamers. Een online element maakt het voor de Wacht niet interessanter en dus staat de aankomende MMO niet hoog op het verlanglijstje.

Is de Wacht dan ook te beroerd om de nieuwe dev diary, die in het teken staat van crafting, in de Nachtwacht te zetten? Nee, natuurlijk niet. By all means, enjoy het filmpje! Zo is de Wacht dan ook wel weer.


Lekker plaatje 2

Gewoon, omdat Princess Peach zo lekker is.

Lekker1

Lekker2

Lekker3

Lekker4

 

Titanfall voor de Xbox 360 details

De bèta van Titanfall wordt op het moment lekker gespeeld op de Xbox One en de PC en de eerste geluiden zijn over het algemeen positief. Over een paar weekjes kunnen we aan de slag met de hele game, maar Xbox 360 gamers moeten nog wat langer geduld hebben. Sinds de Xbox 360-versie werd uitgesteld waren er wat geruchten over de kwaliteit van de game op de ‘oude’ console, maar Drew McCoy, de producer van Titanfall spreekt dat nu tegen. Het uitstel zorgt voor een betere game!

Titanfall

"Oh, and for all the speculation going on about the 360 version, it’s coming along really well. Bluepoint is full of phenomenally talented devs. We (being Respawn) have been pushing for them to have all the time they need to make it as good as possible, which means extra time for them to polish it up. We'd all like it to be day and date, but a better game a few weeks later is better than an unfinished one earlier."

Het zit dus wel goed met die Xbox 360-versie, al zal je er iets langer op moeten wachten. Ach buiten dat, iedereen heeft tegenwoordig al een Xbox One, toch? Toch?


Rayman Legends next-gen launch trailer

De Wacht heeft werkelijk geen idee waarom je Rayman Legends nog niet zou hebben gespeeld op de Xbox 360, PlayStation 3 of PS Vita. Het is immers een van de beste platform games van 2013 en het zou minimaal een doodzonde zijn als je de game hebt gemist vorig jaar. Mocht je toch, om wat voor bijzonder bizarre reden dan ook, de game nog niet hebben gespeeld en wel een PS4 of Xbox One naast de TV hebben staan, moet je nu als een dwaas beginnen met downloaden.

Rayman

Okay, even serieus dan. De next-gen versie van Rayman Legends voegt, buiten een paar skins, vrij weinig toe. De game kost ‘maar’ 40 euro, maar als je de game al eerder hebt gespeeld mis je niks. Het blijft natuurlijk wel gewoon een geniale game die je met een paar vrienden op de bank kunt spelen, dus als je net zo’n fan bent als de Wacht speel je hem gewoon lekker nog een keer, in native 1080p! Check de launch trailer hieronder.

Corneel: Vrijdag speelt Florian deze game samen met Alie in een nieuwe Let's Play! Kijken dus, die shit! 

REACTIES (54) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord