The Witcher's Geralt zegt bedankt

The Witcher's Geralt zegt bedankt! 2017-09-04T00:20:45
Pokken Tournament is klein, Nightmare Creatures komt terug, Geralt heeft een mooie boodschap en meer in een dikke, nieuwe N8W8! Wederom schotelen we je nieuws voor van PAX West, dat alleen vandaag nog plaatsvindt.

Monday
  

Getver, het is maandag. Maar het is 4 september en dat is een bijzondere dag! Los Angeles werd vandaag in 1781 gesticht, Google werd in 1998 opgericht, het is alweer de laatste dag van PAX én Beyonce is jarig.

Pokeyonce
   

Emo met Geralt

Geralt, onze goede vriend uit The Witcher, heeft een emotionele boodschap voor ons, want hij had dit weekend ook iets te vieren: de eerste game is namelijk alweer tien jaar oud. Tien jaar! Gelukkig was Geralt al mooi grijs, waardoor die leeftijd niet zo opvalt.


  

Fallout 3 en Wasteland 2 in PlayStation Now

Voor alle PlayStation Now’ers onder ons (je weet wel, dat PlayStation-abonnement waarbij je voor 17 euro per maand toegang hebt tot honderden games): er worden deze maand negen nieuwe PS4-games en vier nieuwe PS3-titels toegevoegd aan de dienst. Het gaat om deze games:


PS4:
Wasteland 2: Director’s Cut
Blue Estate
Grand Ages: Medieval
Pure Pool
Pure Hold’em World Poker Championship
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
Air Conflict: Pacific Carriers
Titan Attacks!
Tour De France 2016

PS3:
Fallout 3
Fallout: New Vegas
Rage
Hunted: The Demon’s Forge


In het onderstaande filmpje komen ze heel vlug voorbij:


  

Vliegen beter dan onzichtbaar zijn

Als je een superheldenkracht kon krijgen, welke zou je dan kiezen? Nintendo heeft het onderzocht in de laatste Splatfest. In dit in-game event binnen Splatoon 2 wordt gekeken welke van twee opties wordt gekozen door de community. In augustus bleek bijvoorbeeld dat meer mensen een virtueel t-shirtje droegen met ketchup dan met mayonaise, en nu is dus gebleken dat mensen liever kunnen vliegen dan dat ze de mogelijkheid hebben onzichtbaar te worden. 

Splatoon 2

Splatoon
  

In Japan is Splatfest momenteel een gesponsorde aangelegenheid: daar nemen McDonalds frietjes het op tegen McDonalds kipnuggets.

Shock
  

Pokken Tournament DX is klein

De Wacht weet nog goed dat ze Zelda wilde installeren op haar Switch: ze mocht meteen de andere grote game op het apparaat verwijderen wegens te weinig ruimte. Dacht je dat het aankomende Pokken Tournament DX ook zo’n GB-vreter is, niet gevreesd. Het bestand is namelijk een stuk kleiner dan je zou verwachten: 3,2 GB. Opmerkelijk genoeg is de Wii U-versie 3,68 GB, terwijl daar aanzienlijk minder content in zit.

Pokken
  

Final Fantasy XV-boek is beautiful

In de reeks koffietafelboeken om indruk mee te maken is er een aankondiging van Square Enix. De uitgever heeft in samenwerking met kunstdealer Cook & Becker een boek samengesteld van Final Fantasy XV. Dat betekent dat het boek vol staat met schetsen, digitale schilderijen en meer moois. Maar liefst 220 pagina’s staan vol met kunst uit de game en de film en je betaalt er 49 dollar voor. Wil je de limited edition met een opvallende gele voorkant, dan ben je 169 dollar kwijt.

FF

FF

ff
  

Trailer! Star Wars Rebels seizoen 4

“Het is tijd dat je je loyaliteit bewijst!” Ja fijne lezers, nog maar even en Star Wars Rebels is terug voor alweer het vierde seizoen. Alles om die kleintjes helemaal gek te maken van Star Wars. Een investering voor later. 16 oktober gaat het nieuwe seizoen van start op Disney XD.


  

Nieuw wereldrecord Rubik’s Kubus

Vind je de teaser van de film It eng? Ben je bang voor die enorme huisspinnen die de laatste tijd weer rondstampen over je parket? De Wacht niet. De Wacht is bang voor mensen die een Rubik’s Kubus kunnen oplossen in minder dan een minuut. Het is de Wacht namelijk nog nooit gelukt om uberhaupt zo’n kubus weer netjes te krijgen zonder vals te spelen. Lees en huiver, want het is nu een gastje gelukt om onder vijf seconden een Rubik’s Kubus op te lossen. Brr! Patrick Ponce deed het in 4,69 seconden.

RUbiks
  

Nightmare Creatures is terug van weggeweest

Voor de Wacht is meneer Ponce een wezen uit nachtmerries, maar voor de meeste mensen zijn dat andere entiteiten. Die uit Nightmare Creatures bijvoorbeeld. Dat is een game die nu, maar liefst twintig jaar later, een comeback krijgt door studio Albino Moose. Adam Crowley is terug in deze game die zich zowel voor als na de gebeurtenissen uit de originele game afspeelt.


  

X-Morph: Defense is uit!

Sinds een paar daagjes is X-Morph: Defense uit en daarin gaat het er soms hard aan toe:


  

Creed 2 wordt volgend jaar gefilmd

Goed nieuws! Er komt een tweede deel van boksfilm Creed en het filmen vindt plaats in 2018, volgens Sylvester Stallone. Filmmagazine Empire schrijft dat Adonis Johnson (gespeeld door Michael B. Jordan) het in deze sequel zal opnemen tegen Ivan Drago (Dolph Lundgren). Het is nog even spannend wie er in de regisseursstoel plaatsneemt, want Ryan Coogler is bezig met Black Panther.

creed

rabbid
  

The Big Bang Theory gaat bijna verder

Veel Amerikaanser wordt de reclame niet, maar in de nieuwe promo van het elfde (!) seizoen van The Big Bang Theory worden we herinnerd aan een bepaald huwelijksaanzoek. Hoe het daarmee verder gaat wordt in deze teaser niet duidelijk, maar dat zal 25 september in de eerste, nieuwe aflevering waarschijnlijk helemaal helder worden.


Sheldon  

Mario + Rabbids komt inininininininindirect voort uit Just Dance

Tof, de nieuwe Mario-game waarvan je toch maar moeilijk kan geloven dat Nintendo hem niet heeft gemaakt, wordt op snelle en fascinerende wijze uitgediept in een nieuwe DidYouKnowGaming. Mooi om te zien dat een dansgame eigenlijk een klein beetje aan de wieg stond van dit project. Of ja, de wieg stond wel in een ander werelddeel, zo indirect is het.

En zo eindigt de N8W8 en begint jouw dag. Als je nog iets goeds wilt spelen vandaag en je houdt van Life is Strange, check dan die eerste episode van Before the Storm Dat is weer genieten van een heerlijk sfeertje met een nu al emotioneel verhaal. De W8 <3 Chloe. Fijne dag pandaag!

Peach

panda

REACTIES (22) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord