The Walking Dead doet gemeen plagen 

The Walking Dead doet gemeen plagen 2012-10-22T10:30:38
The Walking Dead: The Game is al in episodes te downloaden maar zal straks als totaalpakket ook in de winkel op te halen zijn. Je kunt zelfs al een een superdeluxe Collector's Edition bestellen. Eh, als je in Amerika woont tenminste. Over teasen gesproken...

PlayStation’s All-Stars op visite bij Super Smash Bros. Brawl

De aankomende PlayStation game PlayStation All-Stars Battle Royale doet vooral denken aan een bepaalde Nintendo titel die we allemaal al jaren kennen. Een groepje modders besloot daarom twee werelden te verenigen en brengt dus de vechters uit All-Stars naar Super Smash Bros. Brawl. Het vette is dat de modders naast bijna alle vechters uit All-Stars, er nog een paar bekendheden bijdoen. Wat te denken van Niko Bellic (GTAIV), John Marston (Red Dead Redemption), Lara Croft (Tomb Raider), de bejaarde Snake (MGS4), Kazuya Mishima (Tekken), Tomba (Tomba!), Isaac Clarke (Dead Space) en Commander Shepard (Mass Effect). Meer info omtrent de mod vind je op de officiële website.

All-Star Brawl

 

Kratos has your back

Je complete rug opvullen met een vechtende Kratos! Vet cool! Ehm, nee... niet echt. Achja, leedvermaak is ook vermaak. 

Kratos op je rug

Bovenstaande tatoeage is er typisch eentje die er op zichzelf vrij indrukwekkend uitziet. Vol detail, vloeiende kleuren, het lijkt wel een schilderij. Aan de muur zou de prent het prima doen, helaas is er als ondergrond een complete rug gebruikt. Hoe indrukwekkend de tekening ook is; kijk naar de getatoeëerde knakker zelf, en het ziet er eigenlijk niet uit. Zeker niet met zo'n riem, zeker niet met zulke felgekleurde blauwe armen en wat is dat? Kijk naar Kratos zijn gezicht, en het lijkt wel een neger. 

Misschien heeft de gast met het misplaatste kunstwerk op z'n rug wel een ontiegelijk lelijke harses, dan moet ik zeggen, is dit inderdaad een prima afleiding.

 

Futuristisch racen als een dolle

Ooit van Nitronic Rush gehoord? Euh, de Wacht ook niet. Wel, Nitronic Rush is een hypersnelle racer met een Tron-achtig uiterlijk waarbij je scheurt, boost, tegen muren en plafonds rijdt en soms zelfs een stukje vliegt. Het doet daardoor ook wel ergens denken aan het oh zo stoere Rollcage, nog uit het PSOne tijdperk. Kijk anders even naar wat beelden.

Nitronic Rush is gemaakt door een zooitje studenten en gewoon gratis te verkrijgen. Ondertussen zijn de studenten afgestudeerd en is daar de indie studio Refract Studios. Ze zijn momenteel druk bezig met een vervolg op Nitronic Rush genaamd Distance en hebben Kickstarter ingeschakeld voor de nodige financiën. Noem het een "survival/racing game" waarbij je een lange gevaarlijke route aflegt met verschillende checkpoints. Je hebt vast wel een idee na het zien van het Nitronic Rush filmpje. Distance gaat uiteraard wel eens stapje verder. Betere graphics, beter geluid, een level editor en een online multiplayer met de opties: Classic Race mode, Tag, Capture The Flag en Stunt mode.

Onder de fans is in ieder geval één persoon die we kennen, niemand minder dan Cliff Bleszinski. Hij roept het volgende:

"I think it's going to be a fantastic game. They're very talented guys and they deserve your support."

Tot nu toe hebben ze zo'n 30,000 dollar binnengehaald en zijn ze dus lekker op weg naar de ingezette 125,000 dollar waarvoor nog 26 dagen over zijn. Hiero nog een trailer van Distance

 

De grootste memmen uit Anarchy Reigns

Vergeten jullie Anarchy Reigns niet? Japan vermaakt zich er ondertussen alweer maanden mee maar wij moeten nog doodleuk wachten tot begin 2013. Tof wordt de game sowieso, mensen die zich aan een import hebben gewaagd, zijn behoorlijk positief en eigenlijk alles wat Platinum Games aanraakt, wordt awesome. En zo lijkt Anarchy Reigns de eerste echt vette online brawler in het vooruitzicht. Om de stemming er zo tussendoor een beetje in te houden, check de trailer van Fei Rin. Een vechter met grote memmen, kan nooit kwaad.

  

The Walking Dead megapakket

The Walking Dead fans hebben op zich niet te klagen. Er is de originele strip, de televisieserie en de interactieve serie van Telltale Games, digitaal verkrijgbaar via PC, iPad, PS3, Mac en Xbox 360. Ik heb de serie zelf nog amper gevolgd maar hoor van alle kanten dat het goed en degelijk vermaak is. Ik kan me dan ook goed inleven dat mensen erg blij worden van onderstaand moois.

Collector

Wat je ziet is de speciale Collector's Edition van The Walking Dead: The Game. Oftewel; de vijf Telltale afleveringen op disc en The Walking Dead Compendium One (de eerste 48 comics van de serie) met nog bonus artwork van Charlie Adlard. Wreed hè!? En dan nu het sneue nieuws... Deze Collector's Edition is exclusief voor GameStop. Telltale benadrukt dat de zogenaamde Compendium niet buiten deze bundel verkocht zal worden. Behoorlijk lame blijft het dat specifieke content zit vastgeplakt aan, in dit geval, een Amerikaanse uitgave voor een grote gameketen. Maar... wie weet krijgt Europa ook nog een mooie editie. De normale editie van de verzameling episodes zal in ieder geval vanaf 4 december op disc in de winkels liggen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

 

Het ware gezicht van Bobby Kotick

Heel veel te onthullen valt er eigenlijk niet, de hele wereld weet al dat Bobby Kotick pure evil is. Het enige waar Bobby aan denkt, is geld verdienen. Maar toch, wisten jullie ook dat meneer Koticks evilness zo groot is dat hij babies kan veranderen in bommen? Kijk maar! 

 

Random Awesomeness

Je weet wel, compleet random en compleet awesome. Dit keer zien we de risico's van de broekzak!  

 

REACTIES (49) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord