The Legend of Zelda meets The Last Guardian 

The Legend of Zelda meets The Last Guardian 2012-12-10T22:38:29
Hackers zijn de Wii U binnengedrongen! Assassin’s Creed III gaat ons een andere Connor geven! Valve wil DotA2 naar tablets brengen! Katten maken alles beter! LOUD NOISES!!!

Hackers laten Wii Homebrew channel op Wii U draaien

Slecht nieuws voor de mensheid: hackers hebben hun eerste deurtje binnenin de Wii U gevonden en zijn nu een stap dichter bij een goedkoop alternatief om zoveel mogelijk games straks in je bezit te hebben. De Wii Homebrew Channel draait nu al op de Wii U en kan dus illegaal gebrande Wii-games afspelen!

hack

De hackers van HackMii zeggen er wel bij dat de hack alleen nog in het Wii U kanaal werkt. Dat is een app op zich, dus de integriteit van de Wii U zelf bestaat nog… voorlopig. De hackers klinken optimistisch en zien deze hack als een prima uitvalsbasis om de hele Wii U software naar hun hand te zetten.

De Wacht vindt hacken schadelijk voor de gamesindustrie, maar hoe denken jullie erover?

(…)

Ja, dat klopt!
 

Eerste game The Astronauts wordt in januari onthuld

Ex-developers van People Can Fly, de fijne mensen die momenteel Gears of War: Judgment maken, hebben nieuwe studio The Astronauts opgericht. Werk aan hun eerste game gaat zo goed, dat ze in januari de eerste beelden gaan onthullen! Adrian Chmielarz, voormalig creative director van Bulletstorm, via Twitter:

“We'll show a bit of our first project in January. I'm writing the news about the teaser for the reveal of the first pixel.”

game studio

De studio kwam pas een paar maanden geleden boven water, dus dat ze zo snel iets toonbaars hebben, is aardig indrukwekkend. Ze bevestigden ook al gauw dat hun eerste game geen shooter wordt. Niet dat de Wacht geen fan is van People Can Fly’s schietwerk, maar dit mysterie geeft hem wel een warm gevoel van binnen! Wat vinden jullie ervan?

(…)

Goed gezien! Het zou inderdaad ironisch zijn als de eerste game van The Astronauts in de ruimte afspeelt.
 

Assassin’s Creed III krijgt meer alternatieve geschiedenis

Over mysteries gesproken, wie de DLC trailer van Assassin’s Creed III dit weekend zag, viel op dat Connor geen assassin-pak meer draagt. Dat komt volgens Kotaku omdat Connor niet meer Connor is! Nou ja, hij is het nog wel, maar de DLC wordt een alternatieve realiteit en het hoofdpersonage blijft niet ongeschonden.

DLC

Ratonhnhaké:ton is in de DLC nooit een assassin geworden! Vandaar dat hij primitievere kleding draagt en blijkbaar een wolf als huisdier heeft. Niettemin komt hij in aanraking met koning George Washington en er zal flink wat bloed vloeien. Releasedate en prijs zijn nog onbekend, maar de DLC komt in drie gedeeltes uit. Een Season Pass is wel al te koop. De Wacht denkt dat hij wel wat geld hiervoor over heeft. Wat jullie?

(…)

Dat is verrassend! Ik wist helemaal niet dat er ook furries naar onze site kwamen.
 

Nieuwe screenshots The Last Guardian!!!

Of zoiets. Misschien heb ik een fout gemaakt. Maar geef toe, iedereen had hem kunnen maken.

The Last Guardian

The Last Guardian

The Last Guardian

The Last Guardian

Oké, waarschijnlijk zien alleen blinde idioten het verschil niet. Maar ze zijn zó snoezig!
 

Kan het nog droger?

Test me niet.

LOL

Episch vliegen met Far Cry 3

In Far Cry 3 schiet je op dingen. Maar minstens zo belangrijk is dat je het tropisch eiland verkent. Dat kan op tig wijzes en de meest awesome manier is van de hoogste berg afspringen met een wingsuit. BillerKee heeft op YouTube een awesome route uitgestippeld. Serieus, kan iemand deze video monteren met deze muziek? Je kan ook je eigen versie maken, BillerKee is vanaf deze plek gesprongen. Succes ermee!

Valve wil DotA2 naar tablets brengen

De volgende stap van Valve’s meesterplan om de wereld over te nemen en krankzinnig genoeg populair te blijven op de internets, is aangebroken: Defense of the Ancients 2 komt naar de tablets toe!

Maar nog niet dit jaar… of het volgende jaar. Opperhoofd Gabe Newell bevestigt de ontwikkeling van een tabletversie maar zegt daar tegelijkertijd bij dat alle experimenten tot nu toe mislukt zijn. Dat komt omdat tablets nog niet krachtig genoeg zijn.

Maar als Kotaku Gabe goed geciteerd heeft, is het dus nog maar een kwestie van tijd. En Valve is een zeer geduldige ontwikkelaar. Kijk maar naar de ontwikkeling van een zeker derde deel waarvan de Wacht de naam niet ijdel durft te publiceren.

DotA2

Maar het is Half-Life 3. Kijken jullie daar ook een beetje naar uit?

(…)

De Wacht is het roerend met jullie eens! De EU heeft gewoon recht op die Nobelprijs, want ondanks dat de economische problemen de timing ongelukkig maken, heeft de organisatie veel goeds gedaan in het post-Koude Oorlog tijdperk en de vele landen van ons continent dichter bij elkaar gebracht. Fijn dat we het daar eens over konden hebben!
 

Katten maken alles beter

Ja Fuck! Als je dat nu nog niet wist, dan heb je waarschijnlijk nog nooit een Nachtwacht van Jokko gelezen! En ik wilde sowieso die nep screenshots van The Last Guardian goedmaken. Ook al maakte die kat alles een beetje beter.

Game Grumps spelen NBA Jam

Game Grumps zijn awesome. Gewoon twee idioten die op een bank fucking goede en slechte games spelen. Hun NBA Jam-sessie bracht de Wacht terug naar z’n eigen Snes-tijdperk, toen hij samen met z’n broer dat basketbalspel helemaal naar de tyfus speelde. Check vooral even het perfect getimede eind. 

Iedereen houdt van PewDiePie

Zoals deze video bewijst. 

REACTIES (41) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord