The Last of Us 2 krijgt op later moment toch multiplayer-component? 

The Last of Us 2 krijgt op later moment toch multiplayer-component? 2019-09-28T12:19:11
De details zijn nog vaag, maar je mag in de toekomst genieten van de online ambities (?) van het team achter The Last of Us Part II. Ander nieuws deze N8W8: Spider-Man terug in MCU, Apex Legends krijgt nieuwe map, Rage 2 DLC launch trailer en CoD-devs vragen fans te kalmeren.

Cats <3
      

The Last of Us 2 krijgt op later moment toch multiplayer-component?

Oké, het wordt een tikkie verwarrend, want Naughty Dog komt nu alweer terug op die statement over het ontbreken van een multiplayer-modus in The Last of US 2. Of nou ja, zoiets… Naughty Dog heeft op Twitter namelijk laten weten dat spelers op den duur toch kunnen genieten van de 'online ambities' van het team.

Naughty Dog verklaarde dat The Last of Us Part II ‘het meest ambitieuze project’ is dat de studio ooit heeft ondernomen. Gezien de omvang van de singleplayer-modus, moest de ‘moeilijke keuze’ gemaakt worden om een online modus voor TLoU 2 achterwege te laten. Dat neemt echter niet weg dat we in de toekomst alsnog de ‘vruchten van de online ambities’ van het team mogen plukken. Meer details daarover volgen later.

                  

Het is een beetje gissen, maar het lijkt erop dat Naughty Dog impliceert dat we in de toekomst alsnog een vorm van Factions mogen verwachten. Misschien wel in de vorm van standalone DLC? De studio laat in ieder geval weten net zo'n grote fan van Factions te zijn als de community, zodat we de hoop toch nog niet helemaal hoeven opgeven!

The Last of Us Part II is vanaf 21 februari 2020 te checken op PS4.
     

Tom Holland toch terug als Spider-Man in Marvel Cinematic Universe

En door naar het tweede verwarrende nieuwtje… Wij hadden er namelijk eigenlijk al niet meer op gerekend, maar gisteren maakte MCU-opperhoofd Kevin Feige plotseling (via Deadline) bekend dat Tom Holland toch terugkeert als Spider-Man in het MCU!

De derde Spider-Man-film met Tom Holland staat gepland voor 16 juli 2021. Daarnaast zal Tom Holland ook te zien zijn in een van Marvels aankomende films. Welke film dat precies wordt, is nog onbekend. Ook weten we niet waarom Disney en Sony er nu toch samen uit zijn gekomen en hoe de opbrengsten verdeeld gaan worden.

Spider-Man Far From Home

Had je wel zin in een Sony-film over Spider-Man? Bovenstaande betekent niet dat Sony niet ook gewoon door kan bouwen aan hun eigen universum. Sterker nog: het is helemaal niet uitgesloten dat Tom Holland ook daarin te zien gaat zijn. Neem bijvoorbeeld die nieuwe Madame Web-film!

Sterker nog Kevin Feige lijkt er zelfs een beetje op te hinten:

‘I am thrilled that Spidey’s journey in the MCU will continue, and I and all of us at Marvel Studios are very excited that we get to keep working on it. Spider-Man is a powerful icon and hero whose story crosses all ages and audiences around the globe. He also happens to be the only hero with the superpower to cross cinematic universes, so as Sony continues to develop their own Spidey-verse you never know what surprises the future might hold.’
      

Trailerovervloed

Niet lullen, maar poetsen. De Wachtster houdt het kort. Ze heeft namelijk vijf versche video’s voor jullie! Kijk vandaag snel mee naar:

  • Carly and the Reaperman - Escape from the Underworld – eerder op PC, later op PS4
  • Northgard – nu op PC, PS4, Switch en Xbox One
  • Cyber Protocol – nu op Switch
  • Wrestledunk Sports – binnenkort op Switch
  • Flotsam – nu op PC


     

Comic-momentje

Comic-momentje
     

Apex Legends krijgt eerste nieuwe map: World’s Edge

Apex Legends seizoen 3 is bijna hier! En alhoewel Respawn al een paar dingen heeft onthuld - zoals Crypto - lijkt de studio de grootste verrassing voor het laatst bewaard te hebben. Dankzij onderstaande trailer weten we namelijk dat Apex Legends een nieuwe map krijgt. Deze map krijgt de naam World's Edge mee.

De wereld van World's Edge ziet er heel divers uit. Om te beginnen, zie je een enorme kristalstructuur opstijgen uit een besneeuwd terrein. Het volgende shot toont echter vulkanisch gebied! Geen wonder dat Respawn de wereld beschrijft als ‘gesmeed in vuur en ijs’. Dit thema duikt constant op en zorgt ervoor dat de verschillende biomen zich van elkaar onderscheiden. Later in de trailer zien we Crypto en Mirage trouwens ook nog op een rijdende trein. Laten we hopen dat dit niet alleen voor de trailer gedaan is!

Apex Legends Season 3 – Meltdown komt op 1 oktober uit. 
        

Rage 2: Rise of the Ghosts krijgt launch trailer over Iris en Ghosts

De eerste grote DLC voor Rage 2 is sinds gisteren een feit! Deze Rise of the Ghosts voegt heel veel nieuwe content aan de game toe: nieuwe verhaalmissies, een nieuwe regio, nieuwe wapens en meer. Bethesda heeft een trailer online gegooid om de release van de uitbreiding te vieren.

De trailer voor Rage 2: Rise of the Ghosts draait om het verhaal achter de mysterieuze Ghosts. Velen dachten dat zij tijdens Authority Wars waren weggevaagd, maar niets blijkt minder waar… De Ghosts vonden namelijk een vrouw met de naam Iris, die hen naar de Overgrown City leidde. Daar werden leden van de factie gehersenspoeld en onderworpen aan experimenten door hun nieuwe leider. Om je te wapenen tegen de Ghosts, voorziet Rage 2: Rise of the Ghosts je onder meer van een Feltrite Laser Launcher en een nieuwe Void ability.

Rage 2: Rise of the Ghosts is nu te checken op PC, PS4 en Xbox One.
      

Call of Duty: Modern Warfare-devs vragen boze fans te kalmeren

De survival-modus in Call of Duty: Modern Warfare is een jaar lang exclusief beschikbaar op PlayStation 4. Zoals je eerder al kon lezen, werd dat nieuws niet zo positief ontvangen door veel gamers

Je onvrede uiten is oké, maar sommige ‘klachten’ aan het adres van ontwikkelaar Infinity Ward gingen wel een tikje over de schreef. Zodoende begaf art director Joel Emslie zich op Reddit. Aldaar riep hij fans op om hun taalgebruik wat te kalmeren. De devs zijn immers ook gewoon mensen, die zich zeker wel wat van de kritiek aantrekken. Sterker nog: ze speuren het internet af naar feedback. En juist daarom zou het leuk zijn als die feedback ook een beetje ‘clean’ geformuleerd zou worden:

‘I don't know why but on my daily scans of the sub, where I'm looking for useful feedback... I even read the ultra dark toxic comments that tell me how incompetent and stupid I must be and how I should go away somewhere where I cant harm people with my bad ideas and artwork. We all have a pretty thick skin here but yeah it can kind of get to you. … Get it out of your system but remember there's a team of human beings here at IW and we have crappy days just like you.’

Ten slotte roept Emslie spelers op zich voor hun nieuwsgaring te richten op officiële aankondigingen en niet op ‘slecht geïnformeerde mensen, die naam voor zichzelf willen maken door geruchten te verspreiden’.

Infinity Ward narrative director Taylor Kurosaki liet eerder deze week al doorschemeren dat de beslissing om de survival-modus een jaar lang exclusief op de PS4 beschikbaar te maken toch echt van hogerhand kwam... Daarom is het nu natuurlijk extra zuur dat zij het merendeel van de kritiek over zich heen krijgen.

Call of Duty: Modern Warfare is vanaf 25 oktober te checken op PC, PS4 en Xbox One.

PS Om toch met een vrolijke noot te eindigen, hierbij nog effe een filmpje over Captain Price.


       

Memes en dingen

Memes en dingen staat vandaag in het teken van nieuwe ontdekkingen in P.T. en Zelda: A Link To The Past nagebouwd in Dragon Quest Builders 2.


     

Moai wykein!
    

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord