Super Smash Bros. sloopt Wii U? 

Super Smash Bros. sloopt Wii U? 2014-12-03T09:22:11
Oh nee, er zijn geruchten dat Super Smash Bros. een hele vervelende error kan veroorzaken, waardoor je Wii U stuk kan gaan! De Wacht heeft alle details naast nieuws over Uncharted 4, Distance, Halo 5, Japanse lijstjes en Evolve.

Uncharted 4 speelbaar?

UnchartedShave my legs and call me grandpa, tijd voor een nieuwe Nachtwacht! Is er dan ook nog zo’n lekker sappig gerucht beschikbaar om mee te beginnen? Jazeker, over Uncharted 4: A Thief’s End. Op 6 december begint het PlayStation Experience Event en de game zou daar best weleens speelbaar kunnen zijn. Tenminste, als we de Duitsers mogen geloven.

In het Duitse magazine Play4 hebben ze elke maand een preview pagina met een teaser van wat je volgende maand mag verwachten. Deze maand staat daar ‘Auf der PlayStation Experience angespielt: Das neue Nathan Drake abenteuer von Naughty Dog’ wat zich zo’n beetje vertaalt naar ‘Gespeeld op PlayStation Experience: Het nieuwe Nathan Drake avontuur van Naughty Dog.’

Lult Play4 hier zijn mond voorbij, of hopen ze gewoon dat ze de game kunnen gaan spelen? Over een paar nachtjes slapen weten we het zeker. Er gaan overigens geruchten dat we sowieso een nieuwe trailer te zien krijgen tijdens Game Awards Show van Geoff Keighley. Dat is al vrijdag, de dag voor de PlayStation Experience. Het wordt een spannend weekend!


Distance PS4 announcement

We hoeven helemaal niet te wachten tot vrijdag voor nieuwe aankondigingen, want zojuist heeft Sony bekend gemaakt dat Distance naar de PlayStation 4 gaat komen. De game wordt ontwikkeld door Indie dev Refract en wordt omschreven als een survival racer. De Wacht deed het aardig denken aan Wipeout, maar check de announcement trailer lekker zelf hieronder. Distance staat gepland voor Q1 2015.


Japanse lijstjes

De Wacht is dol op lijstjes! Als het dan ook nog om Japanse lijstjes gaat is het feestje compleet, want het is altijd cool om te weten waar de interesse ligt van die fantastische gekke wezens. PlayStation deed een onderzoek onder 10.000 Japanse gamers en vroeg ze bijvoorbeeld wat de beste PlayStation game aller tijden is. Het antwoord? De top 10:

 1. DragonDragon Quest V: Hand of the Heavenly Bride
 2. Final Fantasy VII
 3. Dragon Quest VI: Realms of Revelation
 4. Final Fantasy X
 5. Resident Evil
 6. Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King
 7. Final Fantasy
 8. Dragon Quest VII: Warriors of Eden
 9. Puyo Puyo!
 10. Tetris

Op de vraag welke PlayStation game meer indruk heeft gemaakt dan een film of boek zeggen de Japanners:

 1. FFXFinal Fantasy X
 2. Final Fantasy VII
 3. Resident Evil
 4. Dragon Quest V: Hand of the Heavenly Bride
 5. Final Fantasy
 6. Final Fantasy IX
 7. Final Fantasy VIII
 8. Dragon Quest IV; Chapters of the Chosen
 9. Arc the Lad
 10. Dragon Quest VII: Warriors of Eden

Tot slot werd de japanse gamers gevraagd van welke PlayStation game er absoluut een remake moet komen. Het nummer 1 antwoord is geen verrassing.

 1. FFVIIFinal Fantasy VII
 2. Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King
 3. Resident Evil
 4. Final Fantasy
 5. Gran Turismo 6
 6. Dragon Quest V: Hand of the Heavenly Bride
 7. Resident Evil 6
 8. Kingdom Hearts II
 9. Dragon Quest IV: Chapters of the Chosen
 10. Arc the Lad

Dit zijn trouwens niet de volledige lijstjes, de top 20 in alle categorieën kan je hier vinden. Oh en Square, kom op nou. Hoe lang moeten gamers smeken, voordat die remake er komt? De Wacht weet, wishful thinking.


GTA V film, anyone?

Dit zou zo awesome zijn!

GTA


Uur lang Halo 5

De Wacht deed zijn nachtelijke ronde over het internet toen hij een filmpje tegenkwam van de bèta van Halo 5: Guardians. Lekker belangrijk, dacht de Wacht nog, maar niet snel daarna drong het tot hem door dat er waarschijnlijk een hoop gamers zijn die de footage wel willen zien! De Wacht is de lulligste niet en dropt daarom onder dit slappe gelul het filmpje van maar liefst 59 minuten lang, waarin er keihard Halo 5 wordt gespeeld. Graag gedaan.


Super Smash sloopt Wii U?

Rumor alert! Waaaaaat, nog een gerucht in de Nachtwacht? Yep, en niet zo’n hele fijne ook! Bezitters van een Wii U zitten massaal elkaars harses in te slaan met Super Smash Bros., maar het lijkt er op dat ook de Wii U zelf rake klappen krijgt tijdens het spelen van de game. Er duiken namelijk errors op, die in sommige gevallen zelfs je Wii U onbruikbaar maken.

De ellende schijnt te beginnen met error code 160-0103. Deze error is in de meeste gevallen gemakkelijk op te lossen door de Wii U opnieuw op te starten, maar soms verschijnt error code 160-1710 en als we de geruchten mogen geloven ben je dan focked. De error code geeft dan de volgende tekst in beeld:

Smash

"There is a problem with the system memory. For help, make a note of the error code and visit support.nintendo.com."

Het is een beetje onduidelijk of Super Smash echt de boosdoener is, of dat het een error is die nu wat meer opduikt, omdat de Wii U bij zo’n beetje iedereen op het moment (letterlijk?) kapot wordt gespeeld. Toch vreemd dat het dan niet bij Mario Kart 8 gebeurde. Hoeveel gamers last hebben van deze error is niet bekend. Laten we hopen dat het allemaal reuze meevalt en iedereen lekker door kan spelen.


Evolve trailer

Sjeezus, het is al bijna 2015! De klok tikt als een malle en we moeten ons zo langzamerhand klaar gaan maken voor de games aan het begin van volgend jaar. Dat klinkt raar, want we zijn nu pas bezig met de vette najaar titels, maar kijk bijvoorbeeld naar Evolve. Die game komt al over 2 maandjes uit! Opschieten dus met Far Cry 4, Assassin’s Creed: Unity en Rogue, Super Smash Bros., LittleBigPlanet 3, Dragon Age: Inquisition, GTA V, CoD: Advanced Warfare en al die andere vette games die de Wacht nu voor het gemak even is vergeten.

Evolve

Om je warm te houden is er een nieuwe Evolve trailer gedropt waarin je, als je heel goed kijkt, 2 nieuwe monsters kan zien. De eerste is te zien bij 1:45 en de tweede op het einde bij 2:15. Volgende maand begint er een exclusieve bèta op de Xbox One. Enjoy!

 

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord