Spelen als Harley Quinn in Batman: Arkham Knight 

Spelen als Harley Quinn in Batman: Arkham Knight 2015-03-23T00:51:36
Een donkere nacht valt. Een monsterlijk wezen baant zich een weg naar Nintendo's consoles, een psychopathische vrouw heeft een appeltje te schillen met een vleermuis en groene racewagens maken de lokale 30 kilometer zones onveilig. Klinkt als een klus voor de Nachtwacht.

Achtergrondmuziekje

Hij is al wat ouder, en ook niet echt van een game, maar de Wacht heeft yoloswag genoeg om hem toch te posten. WANT PIXELS EN AWESOME.

Meer Bloodborne screens 

De volgende screenshots zijn enigszins spoilerig, dus wanneer je echt niets van Bloodborne wil weten kan je nu beter je scherm/laptop/telefoon uit het raam smijten. Of snel doorscrollen, kan ook. De Wacht is soms een beetje te dramatisch.

De inmiddels bekende rmchiva925 is weer terug met een aantal screenshots om jullie klaar te stomen voor Bloodborne. Hierin zie je nieuw armor, de Katana Chikage en het Logarius Wheel. En ja, dat is een wapen. Check hier de volledige gallery. Nog twee dagen! 

Nieuwe details Batman: Arkham Knight Harley Quinn DLC 

Als je Batman: Arkham Knight pre-ordert dan krijg je er van Rocksteady als bonus een prequel campaign bij. Hierin schittert de sexy, dodelijke en psychopatische femme fatale Harley Quinn. Op de Amazon pagina van de game is nu vermeld wat de DLC precies zal bevatten. De prequel lijkt helaas exclusief te zijn voor Amazon pre-orders. 

De DLC bevat niet alleen nieuwe skills, wapens en items, je kan er ook spelen als als Quinn. Mooi om te lezen dat Rocksteady de volle demented nature van de kwaadaardige dame in de strijd gooit. 

“For the first time in the Arkham series take on the role of Joker’s psychotic side-kick Harley Quinn and wreak havoc inside the Blüdhaven Police Department. With this exclusive Story Pack experience events in the lead-up to Arkham Knight as you infiltrate Blüdhaven to rescue your partner in crime: Poison Ivy. Delve deep into Harley’s demented nature and utilize her devastating baseball bat to smash, crash and bash your way to a friend very much in need.”

Toch geeft dit de Wacht een beetje een bittere smaak in de mond. Waarom zou deze content exclusief moeten zijn voor een pre-order? Als gamers de volledige ervaring van een game willen moeten ze niet gedwongen worden om spellen aan te schaffen voordat ze weten of het wel aan de verwachtingen kan voldoen. 

Skywind - Revive Trailer

Er wordt stug doorgewerkt aan Skywind, de remake van Elder Scrolls III: Morrowind in de engine van Skyrim. Of, zoals vermeld op de website:

"It is a non-commercial, fan made modification for The Elder Scrolls V: Skyrim that seeks to merge the amazing world of The Elder Scrolls III: Morrowind with the enhanced graphics and capabilities of Skyrim's engine."

De lezers onder jullie die wel vaker een Nachtwacht lezen die zullen wel eens vaker een filmpje van de ontwikkeling hebben zien langskomen. De onderstaande trailer toont de laatste versie, en dat is alweer versie 0.9.6. De Wacht is fan van zowel Oblivion als Skyrim, maar heeft Morrowind nooit gespeeld omdat hij zich bij deze game niet over de outdated graphics heen kan zetten. Dit is dus ideaal! This one is excited. 

Driveclub - Lamborghini Huracan

Deze week komt de Lamborghini DLC voor Driveclub uit, met daarin deze moddervette supercar. De knalgroene en bloedgeile Lamborghini Huracan is deel van de DLC, en Evolution Studios heeft de onderstaande gameplaytrailer en screenshots alvast vrijgegeven. De Wacht blijft onder de indruk van de manier waarop het water op de ruiten beweegt als je in cockpit view zit. Bizar. 

PS Vita remote play accesoire 

Allemaal leuk dat remote play, maar wat nu als je geen degelijke controller hebt om een beetje lekker te kunnen spelen? De PS Vita lijkt geschikt voor PS4 remote play, maar mist de L2 en R2 triggers die de Dualshock 4 wel heeft. Om dit probleem het hoofd te bieden heeft het Japanse bedrijf Joetsu Electronic een handige accesoire ontwikkeld die deze schouderknoppen toevoegt aan de handheld van Sony. De fabrikant heeft een paar nieuwe foto's vrijgegeven waarop je kan zien hoe het er precies uitziet. 

Op 30 april komt het ding uit in Japan, en hij staat al op de Japanse Amazon. Het is niet bekend of Joetsu ook aan een release in Europa denkt, maar een dergelijke knoppenset lijkt de Wacht zeker geen overbodige luxe. Hij is er in het wit en in het zwart

New challenger approaching

Sakurai laat in het onderstaande filmpje weten dat de Mewtwo DLC voor Super Smash Bros. voor de Wii U en de 3DS eraan komt. Hij is zo goed als af, maar zit nog even in de pokébal totdat hij op 31 maart weer paarse ballen mag afschieten. Iedereen die voor 31 maart beide versies van de game bij Club Nintendo registreert krijgt de DLC gratis. Mocht je slechts één versie van de game hebben dan zal je tot een later moment moeten wachten, wanneer de DLC ook aan te schaffen is.

Liefde in games 

Tinder zou daar wellicht iets minder goed werken. 

Liefde in games #2 

Later! 

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord