South Park: The Stick of Truth is uitgesteld  

South Park: The Stick of Truth is uitgesteld 2013-11-01T09:27:25
Een trieste nacht, deze nacht. De game waar we allemaal op zaten te wachten is uitgesteld. South Park: The Stick of Truth zal pas in 2014 te koop zijn. Scheisse! Gelukkig is er genoeg goed nieuws, zoals gratis games en Ubisoft die naar de gamers luistert. Mooie shit!

World of Keflings en Iron Brigade gratis Xbox Live games

Het is bijna november en dus krijgen we weer twee gratis games van Microsoft. Als je Xbox Live Gold hebt, dan. Deze keer draait het om twee titels waar de Wacht zelfs nooit van heeft gehoord! Misschien moet hij zich dan gaan zitten shamen, maar stiekem krijgt hij het gevoel dat hij aan deze games weinig heeft gemist. World of Keflings is vanaf 1 november te downloaden, voor Iron brigade zul je tot de 16e moeten wachten.

 XboX Live

A World of Keflings is een game die je met je avatar speelt en lijkt op het eerste gezicht nogal blij. Iron Brigade is een Mech-game, waardoor het opeens heel logisch is dat de Wacht deze twee titels niet kent. Geachte hoge piefjes van Microsoft, kunnen jullie alsjeblieft het voorbeeld van Sony gaan volgen en ons gewoon nieuwere toptitels schenken? De Wacht eist het!

Gaan jullie ze wél binnenhalen?

 

RuneScape doet aan liefdadigheid om economie te redden

Jongens en meisjes, hou je hart vast: de economie in RuneScape is naar de klote! De inflatie is de afgelopen jaren enorm gestegen omdat spelers zwemmen in het geld. Daarom hebben de ontwikkelaars geheel uit eigenbelang besloten om het overtollige gold te gebruiken voor liefdadigheid. En tja, als je het dan op die manier doet; dan doe je het goed!

Runescape

De bedoeling is dat spelers hun gold naar de ontwikkelaar sturen, die voor elke tien miljoen goudstukken één dollar aan goede doelen zullen schenken. Nu klinkt dat als een lullig bedrag, maar de economie zou niet kapot zijn als men niet op tientallen miljoenen zat te rusten. Zo heeft één speler vier miljard gold opgestuurd! Inmiddels zijn er dan ook al 117.017.054.868 coins ingezameld, wat neerkomt op zo’n 11.700 dollar. Goed bezig daaro!

De hoop is dat na deze actie voldoende goud is ‘verdwenen’ om de economie van RuneScape weer op de rails te krijgen. Een betere goldsink dan deze vind je niet!

 

De KSI GTA V marathon!

KSIOlajideBT is back! Ditmaal probeert hij in GTA Online vanaf het noordelijkste puntje naar het zuidelijke puntje te lopen/rennen! Uiteraard zou GTA niet de ultieme game zijn als hij niet vanaf de eerste minuut keihard door zijn matties gefuckt wordt. Hilarische shit!

 

Halloween met gamecharacters

Dorkly

 

Ubisoft nokt eindelijk met uplay passports

Als zelfs EA de online passes eruit flikkert, moet je ballen hebben om er als uitgever toch mee door te gaan. Ubisoft heeft die ballen laten zien, en het internet vrat ze op. Bepaalde singleplayer features van Assassin’s Creed IV zouden alleen toegankelijk zijn als je over een Uplay Passport beschikte. Vuile manier om tweedehands games nog verder te dwarsbomen natuurlijk, aangezien geen hond de multiplayer erg lang speelt. Of wel dan?

Assassin's Creed IV

Gamers dus helemaal pissig en Ubisoft moet wel met de billen bloot. Ze zijn gelukkig wel overstag gegaan: Iedereen krijgt gratis een Uplay Passport! Daarnaast maakte Ubisoft bekend dat vanaf nu geen enkele Ubisoft-game gebruik zal maken van Uplay Passport. De service is deaud, nu nog begraven die zooi! De volledige verklaring is wat lang, maar de Wacht wil hem je niet onthouden:

In Assassin’s Creed IV Black Flag, “Edward’s Fleet” is an innovative online single player feature that allows players to interact with multiple players on consoles or via the game’s companion app. Every new copy of Assassin’s Creed IV Black Flag includes the Uplay Passport code needed to unlock this online feature. However, we listen to our community and understand that there are concerns over some players’ ability to access this feature, so we have decided to eliminate the cost of the Uplay Passport for Black Flag. This ensures that everyone will be able to use the companion app, Edward’s Fleet, online multiplayer and available bonus content at no additional cost.

Gamers currently without a Uplay Passport for Black Flag will be able to download one for free from Xbox Live or PlayStation Network. For those who have already purchased Uplay Passport for Black Flag, please contact your regional Ubisoft support.

What’s more, Uplay Passport will not be a part of any future Ubisoft games.

Laat jullie horen; goede zaak of nergens voor nodig?

 

Call of Duty: Ghosts krijgt Freefall trailer

Wie Call of Duty: Ghosts vóór 3 november bij Power Unlimited (voor €49,95) koopt, krijgt daar niet alleen een jaar lang PU gratis bij, maar ook de map Freefall! Wat maakt deze map zo bijzonder? De wolkenkrabber lijkt langzaam kaputt te gaan! We zien behoorlijk wat dynamiek, iets dat de Call of Duty maps best konden gebruiken. Activision heeft een trailer vrijgegeven waarin je een goede blik kunt nemen op het speellevel. Heb je hem nog niet besteld? Wees er dan snel bij, voor het te laat is!

 

South Park: The Stick of Truth wéér uitgesteld

Al vanaf het moment dat The Stick of Truth werd aangekondigd, wist de Wacht dat hij deze titel wilde spelen. Helaas werd de game na de overname door Ubisoft uitgesteld tot de feestdagen. No matter, dacht de Wacht. 'Dit wordt de allerlaatste game die ik op de current-gen ga spelen. De 360 zal dan toch nog geen stof staan te happen!?' Precies, maar nu komen Matt Stone en Trey Parker met slecht nieuws:

We always wanted the game to feel like you’re actually in an episode of South Park. Getting the game up to the crappy standards of the show has been a real challenge and we’re excited to say it’s taken way longer than we thought it would.

VERDAMMT! De nieuwe releasedatum staat op 4 maart 2014 en of de current-gen consoles dan nog onder de televisie staan.. Laten we maar zeggen dat het maar goed is dat South Park ook op de PC verschijnt. Nu snapt de Wacht dat jullie een traantje moeten laten, maar Ubisoft probeert het goed te maken met deze gameplay-trailer. Het meeste hiervan hebben we al tijdens de Gamescom gezien, dus hoeveel van het filmpje daadwerkelijk nieuw is, valt moeilijk te zeggen.

Toch ziet het er gewoon briljant uit, non? Streep 10 december 2013 dus maar door in je agenda, en krabbel South Park: The Stick of Truth op 4 maart.

 

Als Nintendo de rechten van Star Wars had gekocht..

Dan hadden we geen nieuwe film gekregen, maar wel een epische game! De video hieronder bewijst het. Hier moet zoveel werk in hebben gezeten, maar het resultaat is superdope!

REACTIES (60) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord