Sony legt de focus op PlayStation 

Sony legt de focus op PlayStation 2014-11-28T05:05:52
Het gaat niet echt goed met Sony, maar met de nieuwe aanpak gaat er minder aandacht naar TV’s en smartphones, maar meer naar PlayStation! De Wacht heeft de details naast nieuws over een nieuwe game van Level-5, artwork van Uncharted 4, dikke spoilers voor Far Cry 4 en een pijnlijke val van de Xbox One en PS4.

Level-5 game op E3 2015

Boomshakalaka! Laat de Wacht je even terugnemen naar april 2013. Ontwikkelaar Level-5 liet weten te werken aan een PS4 game en we hadden toen al de hoop de game op de E3 te zien. In 2013 is het niet gebeurd en ook in 2014 was er geen enkel spoor van een nieuwe Level-5 game, maar in 2015 gaat het dan echt gebeuren!

Level-5 is bekend van games als Dark Cloud, Dragon Quest, White Knight Chronicles en Ni No Kuni. White Knight Chronicles is deze maand gratis in Japan voor PS Plus members en tijdens een live stream van de game liet Akihiro Hino, de grote baas bij de studio, weten dat we inderdaad de gloednieuwe game te zien krijgen op de E3 van 2015.

Ni No

Of het een nieuwe IP wordt, of een vervolg op een bestaande game is niet duidelijk. De hardcore fans denken echter dat het om een nieuwe Dark Cloud gaat, aangezien deze Mr. Hino de afgelopen maanden in meerdere interviews heeft verteld dat hij een groot fan is van de serie. De Wacht? Die hoopt op Ni No Kuni 2.


Uncharted 4 artwork

Most anticipated game voor 2015? Voor de Wacht is dat 100% zonder twijfel de nieuwe Uncharted. De Wacht grijpt dan ook elke mogelijkheid aan om Uncharted 4 in de Nachtwacht te stoppen. Kijk, een nieuw stukje artwork!

Uncharted

Het heeft er alle schijn van dat we tijdens het PlayStation Experience Event de eerste gameplay te zien krijgen, maar het zou ook nog tijdens de Game Awards Show kunnen gebeuren. Fingers crossed!


Opgepast!

De Wacht waarschuwt je alvast even.

Major


Extra einde Far Cry 4?

Jawel, Major Spoiler wordt uit de kast gerukt en dat doet de Wacht niet zomaar! Er zijn op het moment een hoop gamers Far Cry 4 aan het overmeesteren en de kans is groot dat je het onderstaande filmpje helemaal niet wil zien. Waarom de Wacht het filmpje dan toch in de Nachtwacht stopt? Omdat het verdomd cool is!

Nou okay, nog 1 keer dan, zodat het overdreven duidelijk is. SPOILER ALERT!!! Als je Far Cry 4 helemaal zelf wil ontdekken scroll dan lekker verder naar het volgende stukje. Duidelijker kan de wacht het niet maken.

Far Cry

Waar is alle fuzz about? Er is een alternatief einde gevonden in Far Cry 4! Je kon de game al in een half uurtje uitspelen via het eerste alternatieve einde, maar nu is er dus nog 1 gevonden. Koekeloer hieronder!


Ubisoft cinematic

We kunnen er geen genoeg van krijgen!

Ubi


Sony legt de focus op PlayStation

Het gaat niet echt bepaald lekker met Sony. De Wacht heeft het dan niet over PlayStation, maar over het gehele bedrijf. Er wordt ontzettend veel verlies gedraaid elk jaar en tijdens een financiële bijeenkomst heeft Sony zijn visie voor de toekomst dan ook flink bijgedraaid.

Verschillende hoge piefen bij Sony, waaronder Kaz Hirai, lieten weten dat het bedrijf zich voortaan minder gaat focussen op TV’s en smartphones. Dat wil niet zeggen dat ze zullen verdwijnen, maar wel dat er wat minder verschillende modellen op de markt zullen verschijnen.

PlayStation

In tegenstelling tot andere divisies gaat PlayStation als een speer en daar wordt wel winst gemaakt. Sony heeft laten weten dat ze binnen 3 jaar 25% meer omzet willen gaan draaien met PlayStation. Services als Music en Video Unlimited, PlayStation Now, PlayStation Plus en PlayStation TV moeten daarin een grote rol gaan spelen.

Klinkt als een goed plan voor Sony en het grappige is dat de aandeelhouders dat blijkbaar ook vinden. De aandelen stegen na de uitspraken met 6%. Sowieso, meer focus voor PlayStation is alleen maar goed!


Laat ze maar vallen

De Wacht sluit deze keer af met een nogal pijnlijk filmpje. Tenminste, de Wacht heeft altijd moeite gehad met dit soort filmpjes. Zo heb je ook altijd van die mafkezen die in de rij gaan staan, fokkin veel geld neer te leggen, om hem vervolgens kapot te maken voor de rest van de mensen in de rij. Het doet pijn als je die arme gloednieuwe console in stukjes op de straat ziet liggen. Het heeft niet eens de kans gekregen om zich te bewijzen. Snik, snotter.

Broke

Anyway, als het voor science is, wordt het al iets minder erg, maar het blijft pijnlijk om te zien. Helemaal omdat de verliezer nog even wordt bewerkt met een kettingzaag. Wat er gebeurt als je de PS4 en Xbox One van 4 meter hoogte laat vallen? Kijk op eigen risico het onderstaande filmpje. Tissues, please!

REACTIES (47) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord