Sniper: Ghost Warrior 3 uitgesteld naar april 

Sniper: Ghost Warrior 3 uitgesteld naar april 2016-10-18T05:31:46
Goedemorgen, nieuwsgierige lezertjes! Klaar voor een nieuwe Nachtwacht vol gamenieuws? Dan heb je pech, want heel veel spannend nieuws is er niet. Wat er wel is: Civ VI met Sean Bean, Serious Sam in VR, FFXV en stemacteurs, skills in Resident Evil 7 en Sniper: Ghost Warrior 3 in uitstelmodus.

   

Hoe Sniper: Ghost Warrior 3 opnieuw is uitgesteld

Het is vaak jammer, maar bijna altijd noodzakelijk en het treft ons allemaal wel eens: uitgestelde games! Vandaag zijn liefhebbers van sluipen en onmogelijke langeafstandstreffers de sjaak, want ontwikkelaar CI Games heeft bekendgemaakt dat de release van Sniper: Ghost Warrior opnieuw een aantal maanden is verzet. De game, die eigenlijk eind januari zou verschijnen, staat nu gepland voor 4 april.

Marek Tymiński van CI Games verklaart dat het team nog even wat meer tijd neemt om de game verder te optimaliseren, om ervoor te zorgen dat het soepel draait op alle platforms. En gelijk hebben ze.

Sniper: Ghost Warrior 3 stond oorspronkelijk gepland om in de eerste helft van 2016 te verschijnen, maar werd in juni uitgesteld naar januari 2017. Graddus heeft de game afgelopen zomer uitgebreid gecheckt en in zijn uitgebreide preview/interview met Tymiński himself lees je wat we ongeveer mogen verwachten van Sniper: Ghost Warrior 3.
   

Hoe Civilization VI launchtrailer alles is wat je ervan verwacht, inclusief Sean Bean

Driewerf Hoera voor de menselijke beschaving! We hebben het namelijk met zijn allen voor elkaar gekregen dat Civilization VI bestaat en om het heugelijke feit te vieren dat de lancering van de game nu wel heel erg dichtbij is, is er nu een vrij imposante launchtrailer verschenen, helemaal in de traditie van epische Civ launchtrailers. Deze emotionele trip door de geschiedenis van de moderne mens wordt begeleid door Grammy winnend componist Christopher Tin en verteld door, hoe kan het ook anders, Sean Bean. Mooi.

Civilization VI verschijnt op 21 oktober op een PC bij jou in de buurt.

   

Hoe Serious Sam het virtuele reële binnenknalt

Het ietwat aanstellerige neefje van Duke Nukem schittert in een nieuwe trailer en daar is een goeie reden voor. Serious Sam VR: The Last Hope is namelijk vanaf nu beschikbaar op Steam Early Access! Yup, zelfs voor de peperdure Vive mag je nu half-affe games aanschaffen. Maar hé, dan heb je wel Serious Sam in virtual reality en dat is toch stiekem best wel heel erg cool.

De game is dan misschien wel in Early Access, maar toch krijg je al een behoorlijk compleet pakketje, met onder andere 10 missies verdeeld over de aarde en Pladeon. Daarnaast is er een breed assortiment aan bad-ass wapens. Dual-wielding wel te verstaan, je hebt immers niet voor niets twee motion controllers! De ontwikkelaars hebben bovendien nog een belangrijk puntje van aandacht over het ontiegelijke realisme van de game:

Hyper-immersive realism – Graphics so good that if you die in the simulation, you die in the real world!*

*Might or might not be entirely true. But we tested it and we're pretty sure it works the other way around.


    

Hoe Square Enix ook iets wil teasen...

Maar wat!?!

Hoe de Final Fantasy XV voice cast hun werk ervaren heeft

De Wacht heeft deel 1 en deel 2 van deze serie blijkbaar gemist en als dat voor jou ook geldt, dan kun je nu gewoon alsnog kennismaken met de stemacteurs achter de Engelstalige versie van Final Fantasy XV! In deel drie kijkt de cast terug op het hele proces en halen ze hun fijnste herinneringen op van de enorme, maar fantastische klus die achter hen ligt. Ironisch genoeg komt deze video net op de dag dat veel andere stemacteurs hebben besloten te gaan staken.
Klinkt goed, of heb je toch liever de Japanse versie? Vanaf 29 november kunnen we alles wat ze hebben ingesproken zelf terughoren, wanneer Final Fantasy XV verschijnt voor PlayStation 4 en Xbox One!  

    

Hoe... dus toch!!

Hoe alle personages uit The Witcher 3 in één fantastische collage passen

Noem ze alle 120! Ongeveer dan, de Wacht heeft ze niet daadwerkelijk geteld, oké? Rechter muisknop, openen in nieuw tabblad! Gemaakt door Hybra Art.

   

Hoe het er in Overwatch voor de match aan toe gaat

Wrongchi Animation slaat (wederom) de spijker op de spreekwoordelijke kop als het om Blizzards populaire shooter gaat. Dit keer nemen we een kijkje in de wondere wereld van de pre-game.

   

Hoe Killing Floor 2 draait op PlayStation 4 Pro

Hoe? Nou, best lekker! De PlayStation 4 Pro wordt een krachtig stukje console-hardware en één van de games die gebruik gaat maken van deze extra kracht is first-person zombieslachtfestijn Killing Floor 2. Ontwikkelaar Tripwire Interactive laat nu een aardige compilatie van ruwe gameplay footage zien hoe de game oogt en draait op de PlayStation 4 Pro. Het komt neer op 4K upscaling (als je er de TV voor hebt), meer bebloede beeldjes per seconde op HDTV’s en ultra scherpe textures. Oké!
Killing Floor 2 verschijnt op 18 november voor PC, PlayStation 4 en (noemen we dit echt een apart platform?) PlayStation 4 Pro.

   

Hoe je savet en loot in Resident Evil 7

Capcom lijkt zich de gewoonte aan te meten om gameplay-elementen van Resident Evil 7 te demonstreren in een serie van hele korte gameplayvideo’s. Vandaag in deel 3 en 4 leren we twee cruciale vaardigheden: hoe je je game opslaat door middel van een cassettebandje en hoe je bruikbare loot kunt vinden door van alles en nogwat open te breken met je mes. Handig!

Resident Evil 7: Biohazard verschijnt op 24 janauri voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De game krijgt een VR-modus die een jaar lang exclusief op PlayStation VR te spelen is en waarvan je nu alvast de demo kunt downloaden uit de PlayStation Store. Schrik ze!

   

Hoe Mario een stuk minder super is met realistische physics
   

     

Fijne dag, DOEI!

REACTIES (42) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord