Script voor Uncharted-film is af 

Script voor Uncharted-film is af 2017-01-09T05:42:19
Hij is de hunk die slingert door een oude tempel. Hij is de held die duizenden vijanden doodschiet en waar we toch van houden. Hij is... Nathan Drake en hij komt naar het witte doek. De script voor de film is af... als dat maar goed komt!

Gif

   

Script voor Uncharted-film is af

We weten al een tijdje dat Sony haar uiterste best aan het doen is om de Uncharted-film te verwezenlijken. Zo zijn er al diverse pogingen gedaan om een script te maken en weten we dat zelfs Seth Rogen benaderd is het verhaal op papier te zetten. Na flink wat ontwikkelingen de verkeerde richting in, lijkt het er nu op dat de film weer een stap dichter bij een waar bestaan is, want het script is af.

Nu het script af is, kan er begonnen worden met het draaien van de beelden. Wie Nathan Drake gaat spelen is onbekend, maar de Wacht wil best een uitstekende suggestie doen want hij denkt namelijk dat dhr. William Bradley Pitt meer dan instaat is om een oscarwaardige acteerprestatie neer te zetten. Andere redactieleden denken hier anders over, maar zij denken dan weer dat Ben Affleck als Batman - de Wacht citeert - "Perfect gecast" is. *proest*

We zijn in ieder geval benieuwd naar welke bekende gezichten we tegen gaan komen als de film echt gaat verschijnen. Daarnaast vraagt de Wacht zich af of Sony bij de release van de film ook gelijk een Uncharted game uit weet te poepen, want dat is marketingtechnisch natuurlijk heel slim. De hype voor de game en film versterkt elkaar dan namelijk en dat is weer goed voor de kwartaalcijfers. In ieder geval, het script is af. Gaat dit dan de eerste goede gamefilm worden?

   

Ghost Recon Wildlands toont meer gameplay

Vanaf 7 maart mogen we aan de slag met Ghost Recon Wildlands. De game laat je in een enorme open wereld aan de slag gaan met enkele mercenaries die drugstuig aan gaan pakken. De trailers voor de game wisten ons al een aantal keren lekker te maken, maar iedere keer als we gameplay te zien krijgen, lijkt Wildlands een zoveelste generieke third-person shooter. Hoe denken we over deze beelden?

       

Conan Exiles met eerste gameplay beelden

In november werd Conan Exiles aangekondigd. Het spel van Funcom speelt zich af in de wereld van Conan The Barbarian en is een open wereld survival MMO zoals we Rust, DayZ en Ark. Afgelopen week zijn de eerste beelden van het spel vrijgegeven en leren we hoe de game zich af gaat spelen en varieert van andere spellen in het genre. Een opmerkelijk feit is dat je tijdens de character customization je personage aanpast terwijl deze nog gekruisigd is. 

Vanaf 31 januari gaat Conan Exiles in early access, want zo werkt dat natuurlijkin het survival genre. Als je game eenmaal af is, dan wil niemand het natuurlijk meer hebben. In eerste instantie komt het spel alleen naar Steam. In de lente wordt het ook mogelijk om vanaf de Xbox One een vroege versie van Conan Exiles te spelen. 

De belangrijkste elementen uit het spel zijn naast overleven, samenwerken, bouwen en vechten. Zo zit er een uitgebreid bouwsysteem in de game dat het mogelijk maakt om je fort helemaal tegen een bergwand aan te vestigen. Een ander opmerkelijk detail uit Conan Exiles is de titaan die zo groot is als een kerktoren en het op jouw leven heeft voorzien. Er komen ruige tijden aan met deze game, althans dat zijn de eerste vermoedens die de Wacht heeft. Het grote nadeel is alleen dat Conan geperfectioneerd is door Der Arnold. Veel beter dan dat, gaat het dus helaas nooit worden.

      

Zie hier beelden van gecancelde Mega Blocks Halo

Het succes van Halo heeft er persoonlijk voor gezorgd, dat Xbox zo groot is als het vandaag de dag is. Zonder de futuristische first-person shooter zou het succes van Sony met de PS4 waarschijnlijk nog groter zijn. De populariteit die Halo geniet, zorgt daarom voor kansen om af en toe een makkelijke dollar te verdienen voor Microsoft. Zo zijn er al diverse Halo goodies te krijgen en is er onder andere een Halo Mega Blocks lijn. 

Deze lego-variant had bijna zijn eigen game gekregen, want vandaag leren we dat het project in ontwikkeling is geweest en zijn er bewegende beelden naar buiten gebracht. Het project was in ontwikkeling bij nSpace. Veel details over het spel zijn er niet, zo is het onduidelijk voor welk platform de game had moeten verschijnen. Als we de speculaties moeten geloven zou het in eerste instantie een Xbox 360 titel worden en is deze een keer uitgesteld om op de Xbox One te verschijnen. Wat wel zeker is, is dat het project inmiddels in de prullenbak is verdwenen. 

Volgens PtoPOnline is Mega Blocks Halo een open world adventure game waarin spelers met Master Chief diverse voertuigen, gebouwen en wapens kunnen bouwen om vervolgens mee kont te schoppen tegenover de Covenant. Verder zou de game een co-op mode krijgen. Altijd interessant om te zien welke producten het uiteindelijk niet gehaald hebben, al blijft het jammer dat juist deze game is gecanceld en niet die tergende Halo Nightfall-serie.

    

Project Cars 2 verschijnt rondom september

Dure bolides, overtuigend simulatiewerk en brandend rubber. Project Cars wist in het eerste deel al menig gamer te overtuigen dat het de nieuwe racesimulator is. Dit jaar wordt het tweede deel in de serie verwacht en bij Slightly Mad Studios durven ze daar wel een uitspraak aan te koppelen. CEO van de studio Ian Bell denkt dat de game rond september beschikbaar is. Op het forum van de studio gebruikt hij het woord Septemberisch om aan te geven wanneer hij verwacht dat het project klaar is.

Project Cars 2

Project Cars 2 is aangekondigd voor de PC, PS4 en Xbox One en borduurt verder op de weg die het eerste deel is ingeslagen. Nieuw in de serie wordt de mogelijkheid om ook deel te nemen aan off-road races. Verder mogen er nog een aantal nieuwe race disciplines verwacht worden, al zijn daar nog niet veel woorden over vuilgemaakt. Het aanbod aan voertuigen gaat uitgebreid worden, zodat er dit keer geen spectaculaire merken ontbreken. Het laatste selling point voor de game is de focus op co-op gameplay, die ditmaal ook echt in de career mode verweven zit.

    

Real-life lag

Gamer reflexes

REACTIES (38) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord