Rocksteady next-gen Batman Arkham game in 2014? 

Rocksteady next-gen Batman Arkham game in 2014? 2013-11-01T22:27:04
Live vanuit een vuilnisbak volgepropt met journalistieke waarden, is hier de Nachtwacht! Met een heet gerucht over de volgende Batman: Arkham game, een gritty citaat over de next-gen Gears of War, Lego, een vechtend skelet en zowaar een nieuwe Thief video!

Next-gen Batman game voor 2014 genoemd

Holy Astronomy! Een heet bat-bericht uit de Bat-geruchtenmolen over de volgende Batman: Arkham bat-game! En ik heb nog niet eens een vluchtige blik op Batman: Arkham Origins kunnen werpen! 

Batman: Arkham Origins

Volgens gamesindustrie-Edward Snowden, Superannuation, zijn er vacatures verschenen voor gamedevelopers die verdacht veel lijken op een eerdere vacature van Rocksteady, de vaste Batman: Arkham ontwikkelaar. De nieuwe werknemers gaan werken aan een project dat…

“has been tipped to be one of the most successful games of 2014.”

Kan dit beteken dat Rocksteady’s nieuwe project volgend jaar al klaar is?!

Iedereen weet dat Arkham Origins door Warner Bros Montreal is ontwikkeld als tussendoortje voor Rocksteady’s (next-gen) game. Vermoedelijk wordt het opnieuw een titel rondom Batman, alleen circuleren er ook geruchten dat Rocksteady deze keer iets meer van het DC Comics universum gaat verkennen. Zullen Superman, Wonder Woman en Ryan Reynolds er ook inzitten? Het klinkt te mooi om waar te zijn…

 

“Volgende Gears of War moet meer gritty worden”

Oké Phil Spencer, Microsoft Game Studios VP, bedankt voor het inzicht. Persoonlijk dacht ik dat Gears of War al zo gritty is dat de gebouwen op Sera er uitzien alsof ze van grint, as, mensenkiezen en babyzeehondentranen gemaakt zijn. En dat de hoofdpersonages er zo mannelijk uitzien dat ze grotere tieten dan de vrouwen hebben! Maar misschien moet de volgende Gears of War inderdaad “meer gritty” worden. Quootje uit de IGN podcast:

“I think that the franchise would need to be... not reworked but you'd need to think about how to expand the universe and what people are doing. Maybe take it more gritty, I don't know.”

Het klinkt toch als Shigeru Miyamoto die zegt dat de volgende Mario kleurrijker moet worden, of David Cage die belooft dat zijn nieuwe game meer emoties zal bevatten. Reden voor Spencers brainstormsessie, zijn de zwakke verkoopcijfers en lage beoordelingen voor Gears of War: Judgment. De game haalde begin dit jaar zijn verkooptargets niet en dus zoekt Microsoft naar een nieuwe invalshoek. Het universum is blijkbaar niet uitgebreid genoeg qua backstory dus dan maar een gritty reboot? Misschien mag People Can Fly hem opnieuw doen!

 

People Can Fly is niet meer

People Can Fly is dood! Doder dan de Dreamcast! Maar niet getreurd, uit het gritty as herreist Epic Games Poland. Praktisch dezelfde studio maar dan onder het Epic Games label. De relatie tussen de Polen en de epische studio is al jaren erg goed. De naamsverandering is logisch genoeg gezien Epic de zaak vorig jaar kocht. De officiële statement via Pixel Enemy:

“We’ve changed the studio’s name from People Can Fly to Epic Games Poland. We’re a global company with talented people working toward one goal across the world. We think this helps better reflect that.”

People Can Fly

Daarnaast meldt People Can Epicly Fly In Poland Games dat ze meewerken aan het voltooien van Fortnite, die zombiegame met Minecraft elementen die op de Unreal Engine 4 loopt. Niet slecht van die Polen!

 

Orchid en Spinal in Killer Instinct trailer

2 nieuwe personages zijn onthuld voor Killer Instinct. Orchid verscheen al even in de vorige trailer en steelt nu de show. Haar vechtstijl is snel en flexibel en daarbovenop kenmerkt ze zich door haar tegenstanders te vermoorden met haar jetsers. Nee echt! Spinal is een skelet met een zwaard en schild. Verder valt er niet veel meer over te zeggen.

Killer Instinct is een launchgame voor de Xbox One, die wij Nederlanders begin 2014 krijgen. Ben je echter Duitser… lekker voor je dat de NSA Angela Merkel afluistert! En dan zijn er mensen bang dat de Xbox One hun privacy steelt…

 

Warner Bros. zegt sorry voor de Batman: Arkham Origins bugs

Batman: Arkham Origins is een moderne game en dus zitten er bugs in. Gamebrekende bugs zelfs! Warner Bros. heeft zijn excuses aangeboden aan de slachtoffers en nabestaanden:

“It has come to our attention that there are issues that are negatively impacting the experience for some players. The team has been working around the clock to review, validate and pinpoint the problems that have been reported and we have identified three main issues which we are tackling first, and are listed below.”

Eerste gamebrekende bug is dat mensen gewoon door de map heenvallen, de tweede laat het verhaal niet verder vorderen in de singleplayer mode en de derde unlockt de FreeFlow Focus mode niet wanneer je Shadow Vigilante Rank 3 haalt. Geen idee wat dat laatste betekent maar het klinkt ernstig.

Batman: Arkham Origins

Via Steam is er al een patch doorgestuurd; consoles volgen in de komende week. Meer updates volgen naarmate de bughunt in Batman: Arkham Origins vordert.

 

Cultureel supplement: Kippenvel

Kippenvel heeft helemaal niks met games te maken… of cultuur… tenzij je je beseft wat er allemaal broeit in plofkippen vandaag de dag. 5 euro voor een hele kip, hoe is dat mogelijk?! En waarom blijft KFC toch zó lekker? En waarom heeft JonTron in geen eeuwen meer een video uitgebracht en doet hij nu opeens een dubbelreview? En waarom was Kippenvel OOIT zo populair terwijl de kwaliteit van de verhalen zo slecht is dat ik het woord “erbarmelijk” uit mijn vocabulaire martelkamer optakel? En waarom stop ik niet gewoon gametrailers in m’n artikelen zoals een goedopgevoede Nachtwacht?

 

Thief: Stories of the City trailer

Hier een trailer van een of andere game gemaakt door een of andere studio die over een of andere dief gaat. Ik vind er het een noch het ander van.

 

Einde

Lego houdt van games en winstgevende licenties, en wij, wij houden van Lego. Dus hier een trailer van The Lego Movie, met Will Ferrell als een slechterik met een te groot hoofd. Origineel!

Maar serieus, deze film ziet er awesome uit. Het kan niet meer random word… ja je hebt vast al naar beneden gescrold.

 

Patrick Stewart in een kreeftenpak

Patrick Stewart spreekt een stem in Castlevania: Lords of Shadow 2 in. Daar heb je je gameverwijzing. En nu opnieuw naar die foto kijken!

Halloween

 

Waarom wil deze Nachtwacht niet eindigen?!

Kanye West en The Legend of Zelda: The Wind Waker HD. Maakt dat Kim Kardashian Zelda?

REACTIES (58) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord