Rock Band 4-expansie aangekondigd 

Rock Band 4-expansie aangekondigd 2016-04-25T00:42:16
Deze Nachtwacht is mede mogelijk gemaakt door PAX East. Zo lees je het verschte nieuws over Mafia III en Rock Band 4, en zie je gameplay beelden van LawBreakers. Maar wees gerust: de Wachtster heeft nog wat ruimte vrijgehouden voor Black Desert Online en de update van Rainbow Six Siege.

Cats <3

   

LawBreakers gameplay trailers

De Wachtster is de afgelopen twee weken eigenlijk maar met één enkele game bezig geweest. Er was namelijk ter leering ende vermaeck heel wat te schrijven over LawBreakers, de eerste game van Boss Key Productions, waarvoor ze naar North Carolina vloog. Vannacht zet ze die trend gewoon nog heel effe door met wat bewegende beelden. Check snel onderstaande gameplay trailers, waarbij de laatste rechtstreeks afkomstig is van PAX East.

Mocht deze nieuwste game van Cliff Bleszinski je trouwens wel wat lijken dan kun je je as we speak intekenen voor de alfa van de game.

   

Update Rainbow Six Siege komt begin mei

En dan meteen door met nieuws over een ander schietspelletje. Ubisoft heeft namelijk bekend gemaakt dat de volgende update voor Rainbow Six Siege de naam Operation Dust Line mee heeft gekregen. Met deze update hengel je (net als bij de vorige zwik nieuwe content) onder meer twee nieuwe speelbare karakters binnen, namelijk Navy Seals Valkyrie en Blackbeard.

  • Valkyrie is a defender with a SPAS-12 shotgun and sticky cameras that can be deployed on any surface and accessed by any teammate.
  • Blackbeard is an attacker with a shield-mounted weapon and Desert Eagle sidearm.

Daarnaast biedt Operation Dust Line een setting in het Midden-Oosten.

Rainbow Six Siege Operation Dust Line update

Meer informatie omtrent de update, die in de week van 9 mei live gaat, wordt verwacht tijdens de Rainbow Six Pro League Finals. 

   

Black Desert Online toont nieuwe klasse en gebieden

De Wachtster mocht in de vorige editie van ons epische magazine Black Desert Online bespreken. In haar Review was ze niet geheel onverdeeld positief over deze sandbox MMORPG. Een van de zaken die ervoor zorgden dat deze game toch een mooie voldoende scoorde, zijn de vreselijk mooie graphics. Zo liet zo onder meer weten met open mond gestaard te hebben naar zonsondergangen, weerspiegelingen en personages.

En ook de artwork van de nieuwe content voor de game, die binnenkort in Zuid-Korea uitkomt, liegt er niet om:

Black Desert Online

Black Desert Online

Black Desert Online

In het Westen hebben we nog behoorlijk wat Black Desert Online-content in te halen. Gelukkig zet ontwikkelaar Daum de vaart er aardig achter en zijn we inmiddels al getrakteerd op een lekkere uitbreiding van de game.

   

Trailerovervloed

Als trouwe lezers van deze glorieuze website kan het jullie niet ontgaan zijn dat de laatste Nachtwacht van de Wachtster alweer een poosje geleden was. Haar liefelijke collega’s wisten steeds de mooiste plekjes op de kalender voor haar scheve neusje weg te grissen. Maar gelukkig maakt ze op deze koude maandagochtend haar comeback. Uiteraard, zoals jullie dat van haar mogen verwachten, inclusief 3 versche trailers van games die ook wel eens een beetje spotlight verdienen. Kijk gezellig mee naar In the Shadows, The Sun and Moon en Zombie Vikings: Ragnarök Edition.

   

Mafia 3 info vanaf PAX East

Hey, hebben jullie onze Wouter al on tour gezien? De vieze mazzelaar mocht maar liefst vier dagen vertoeven in San Francisco om met Mafia III aan de slag te gaan. Ook op PAX East was er aandacht voor deze game van ontwikkelaar Hangar 13, waarbij er onder meer in werd gegaan op de setting, muziek en de keuzevrijheid in de game.

De mensen bij Hangar 13 hebben diverse locaties overwogen voordat de keuze uiteindelijk op New Orleans viel. Duidelijk was in ieder geval dat de omgeving diverse zaken moest bevatten waarvan de maffia handig gebruik zou kunnen maken, zoals industrie, toerisme en entertainment. New Orleans (oftewel New Bordeaux, zoals de stad in Mafia III heet) voldeed perfect aan dit lijstje en is volgens de ontwikkelaar daarnaast ook nog eens sexy.

Mafia III

Je zult in Mafia III met diverse voertuigen New Bordeaux kunnen doorkruisen. Denk bijvoorbeeld aan muscle cars, jeeps en zelfs militaire voertuigen, waarbij elke auto zijn eigen abilities krijgt. De ontwikkelaar belooft ons in dit opzicht zelfs een sim-ervaring.

Het motto achter het design van Mafia III is dat het verhaal van elke speler uniek moet zijn. Dat betekent automatisch ook dat er geen “juiste” manier is om de game te spelen. Het is oké als je guns blazing overal binnen wilt vallen, maar ook als je aanpak ietwat subtieler is. Daarnaast kent de game diverse keuzemomenten met grote consequenties voor het verloop van de game. 

Ten slotte sprak men op PAX East over de muziekkeuze voor de game, waarvan de soundtrack klassiekers als ‘House of the Rising Sun’ bevat. Volgens ontwikkelaar Hangar 13 zit Mafia III vol met goede muziek uit sixties, zoals Paint it Black van The Rolling Stones en Son of a Preacher Man van Dusty Springfield.

Mafia III

Mafia III zal vanaf 7 oktober te checken zijn op PC, PS4 en Xbox One.

   

Rock Band 4 expansie aangekondigd

Het mag geen geheim zijn dat het altijd een iets lastigere opgave is om op zondagnacht nog fris en fruitig nieuws te vinden, maar gelukkig is daar PAX East met zijn panels.

Ontwikkelaar Harmonix heeft vanuit Boston laten weten dat de toekomst van hun Rock Band 4 tjokvol zal zitten met nieuwe features, updates en expansies. Neem bijvoorbeeld de komst van een synchrone online multiplayer, waar fans al sinds de launch van de game om vragen. Helaas is geduld een schone zaak en mogen we deze toevoeging pas rond de feestdagen verwachten.

Daarnaast krijgt Rock Band 4 komende herfst een grote expansie, waarmee onder meer de bibliotheekfunctionaliteit verbeterd zal worden. Harmonix wil nog niet te veel verklappen, maar stelt wel dat de uitbreiding geïnspireerd is door games als Destiny en World of Warcraft. Vrijelijk geïnterpreteerd zal men bedoelen dat we mogen rekenen op substantiële, nieuwe content voor de game.

Ten derde werd er gesproken over de Battleborn DLC die Rock Band 4 ergens in mei krijgt. Deze content wordt in juni opgevolgd door een practice mode, waarmee je lastige stukjes langzamer kunt afspelen.

Er komt dit jaar dus behoorlijk wat content uit voor Rock Band 4. Deze investering komt mede voort uit het feit dat Harmonix geen vijfde deel op de planning heeft voor deze generatie consoles. In plaats van Rock Band 5 zal de ontwikkelaar de huidige game blijven updaten en verbeteren.

Rock Band 4

Ten slotte dan nog de nieuwe tracks voor deze week:

  • The Romantics - What I Like About You
  • Lamb of God - Redneck
  • Weezer - Dope Nose

Thanks, PAX East.

   

Memes en dingen

Memes en dingen staat vandaag in het teken van leuke feitjes en wetenswaardigheden omtrent Star Fox Zero en Super Mario RPG. 

   

Lekker koesen!

REACTIES (38) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord