Remedy wil weer vreemd zijn 

Remedy wil weer vreemd zijn 2019-03-28T00:37:35
Ontwikkelaar Remedy Entertainment heeft laten weten zich in te hebben moeten houden voor Quantum Break en daarna weer lekker vreemd wilde zijn! Details in deze Nachtwacht met verder nieuws over PlayStation Plus games voor april, Alpine Green DualShock 4, Dragon Quest XI voor de Switch, CD Projekt Red over hun E3 plannen en een nieuwe story trailer van Days Gone.

PS Plus games voor april

Zooooo, goedesochtends maar weer! De Wacht begint deze Nachtwacht met de bekendmaking van de PlayStation Plus games voor april. Vanaf 2 april staan er 2 nieuwe games klaar, die je als member gratis en voor niets kunt downloaden uit de PlayStation Store. Het gaat deze maand om Conan Exiles en The Surge. Je hebt dus ook nog maar een paar dagen om de 2 huidige PlayStation Plus games, Call of Duty: Modern Warfare Remake en The Witness, te downloaden als je dat nog niet hebt gedaan. Hieronder een kort flashy filmpje met de nieuwe content voor april.


Alpine Green DualShock 4

Door met ander kort PlayStation nieuws nu, in de vorm van een nieuwe Special Edition DualShock 4 controller. Sony heeft de Alpine Green controller aangekondigd en op het plaatje hieronder kan je hem alvast bekijken. Vanaf 15 april beschikbaar!

DS4


Dragon Quest XI Switch gameplay

Volgens de bescheiden mening van de Wacht is Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age een van de beste JRPG’s ooit gemaakt en is sowieso de persoonlijke game of the year 2018. Het is dan ook tof dat de game ook nog een release krijgt op de Switch en zelfs wat extra features krijgt, waaronder een speciale 2D Mode! Op de Switch heb je de keuze om de game in 3D te spelen, zoals op de PS4, of in 2D zoals in de 3DS versie van de game. Check het in het filmpje hieronder in actie. De release van Dragon Quest XI voor de Switch staat op ergens deze herfst, dus nog even geduld.


Remedy wil weer vreemd zijn

Ontwikkelaar Remedy Entertainment kennen we allemaal van onder andere de Max Payne en Alan Wake games en ze werken op dit moment hard aan hun nieuwste project, Control. In een interessant interview heeft Mikael Kasurinen, de game director, laten weten dat Remedy met Control weer terug gaat naar z’n roots, nadat ze met Quantum Break hebben geprobeerd om mainstream te gaan. Dit was volgens Mikael nodig, omdat Remedy weer vreemd wil zijn!

Hij legt uit dat, omdat Quantum Break het grote publiek moest aanspreken, Remedy zich een beetje moest inhouden om de game niet te vreemd te maken. Volgens Mikael is Control daar een uiting van, waarin ze wel alle vrijheid hebben. Hij zei:

Control

“With Quantum Break we talked about wanting to - for the lack of a better word - be mainstream. We carefully chose things and maybe sometimes avoided certain things we love. We were anxious about being too weird. We played it safe with Quantum Break in many ways. After coming out from it we felt we wanted to do something different. We wanted to get weird again. Control is very much an expression of that.”

Eeuh ja, dat vreemde is best goed gelukt als je kijkt naar de eerste gameplay trailer! Control komt op 27 augustus uit voor PS4, Xbox One en PC.


CD Projekt Red over de plannen voor E3 2019

Cyberpunk 2077 was absoluut een van de vetste games op de E3 van 2018. Het nieuwe project van ontwikkelaar CD Projekt Red ziet er bijzonder veelbelovend uit en in een financiële conference call heeft Adam KiciƄski, de president van CD Projekt Red, een aantal kleine details over de game gegeven en zelfs al over het volgende project, dat na Cyberpunk 2077 uit moet komen!

Allereerst liet Adam weten dat het team erg blij is met hoe gamers hebben gereageerd op Cyberpunk 2077 en dat ze wederom gaan knallen op de E3. Het team verwacht zelfs een nog betere show dan vorig jaar! Hij zei:

“CD Projekt Red is very much excited by how players responded to the game. The game’s marketing campaign has been very promising but most of it is still ahead of us. This E3 will be the most important ever for CD Projekt Red, and have prepared a strong show. The team expects this E3 to be even stronger than the last one.”

Cyber

Opmerkelijk was dat Adam ook al liet weten dat het team werkt aan nog een andere nieuwe game, al bleef hij daar uiteraard nog vaag over. Hij zei:

“The next game project after Cyberpunk 2077 is already underway, and we want to go beyond gamers’ expectations. Yet, we shouldn’t draw conclusions on what the game is just yet. It’s a completely new title and not a port of an old game, but it’s too early to talk about it. The team is still much smaller than the Cyberpunk team.”

Het nieuwe project zal nog erg ver van ons vandaan zijn, eerst maar de focus leggen op Cyberpunk 2077, waar we ook nog niet eens een release date van hebben. Hopelijk dus op de E3 meer details!


Days Gone Story Trailer

Hebben jullie dat ook, dat Days Gone er steeds interessanter uit ziet, naarmate de release dichterbij komt en je meer van de game ziet? De game is een paar keer uitgesteld, maar het lijkt er steeds meer op dat de extra tijd goed gebruikt is om de game strak te trekken. Het duurt inmiddels ook nog maar een klein maandje voordat Days Gone uitkomt!

Gone

In de nieuwe trailer krijgen we wat meer details over het verhaal en achtergrond info over Deacon St. John, de main character in Days Gone. De Wacht was niet zo hyped over Days Gone, maar moet toegeven dat het de laatste paar weken toch een beetje begint te kriebelen, door alle vette footage die er is uitgekomen. Koekeloer hieronder naar de story trailer.

REACTIES (32) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord