Real time baardgroei in The Witcher 3 

Real time baardgroei in The Witcher 3 2015-03-25T04:20:02
De Nachtwacht heeft eindelijk het antwoord op de vraag of de baard van Geralt in The Witcher 3 meegroeit tijdens zijn avontuur! Verder een ongeloofwaardig gerucht over Black Ops 3 en nieuws over Rainbow Six: Siege, Project Cars, Sony trademarks en Life is Strange.

Black Ops 3 aangekondigd?

Howdy-do, mede gamers! De Wacht zit weer klaar voor een artikel vol met onzin en hier en daar een zinnig nieuwtje, maar begint met een wel heel ranzig gerucht. Zo af en toe kom je rumors tegen, waarvan je meteen al een onderbuik gevoel hebt, dat het uit pure bullshit bestaat. Dat heeft de Wacht ook met het gerucht over de nieuwe Call of Duty van ontwikkelaar Treyarch. Dat zou Black Ops 3 worden en dat hebben ze heel kort op hun officiële Twitter kanaal gezet, als soort van teaser.

Het zou goed kunnen dat Treyarch inderdaad bezig is met Black Ops 3, want daar zijn al langer geruchten over, maar dat de ontwikkelaar de onderstaande tekst via Twitter de wereld in zou hebben gegooid klinkt wat ongeloofwaardig.

Black

“Hint for 6 sec. Next game will start with B and O.”

De Tweet zou inderdaad maar 6 seconde online hebben gestaan, maar het zou heel vreemd zijn als Treyarch Black Ops 3 op deze manier bevestigd. Daar komt trouwens bij dat de screencap van de Tweet een te beetje te wazig is en het bijna niet mogelijk is dat de Tweet in 6 seconde 213 retweets en 427 favorites krijgt. Het zaakje stinkt, maar je weet het maar nooit.


Rainbow Six: Siege bèta info

We moeten nog even geduld hebben op Rainbow Six: Siege, maar een aantal mazzelkonten kunnen nu al meedoen met de gesloten bèta op de PC. Deze test komt binnenkort tot een einde, maar daarna volgt er snel een nieuwe bèta met meer content. Deze nieuwe test wordt naast de PC ook beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One en Ubisoft heeft zojuist de registratie geopend!

R6

Wanneer de nieuwe closed bèta gaat beginnen is nog niet bekend, maar het is nu al wel duidelijk dat niet iedereen mee kan doen. Je kunt je hier registreren, maar dat betekent dus niet dat je automatisch een key krijgt.

De enige manier om 100% zeker te zijn van een key voor de bèta van Rainbow Six: Siege, is door de game alvast te pre-orderen. Ook de gamers die dat al hadden gedaan mogen uiteraard meedoen met de closed bèta.


Nintendo goes mobile

Niet eens zo’n gek idee!

Nphone


Project Cars: real vs game

Er komen regelmatig filmpjes langs, waarin de verschillende versies van games naast elkaar worden gelegd om te kijken welke het mooiste is en het beste draait. In het geval van Project Cars wordt de game vergeleken met het echte leven en dat wordt spectaculair in beeld gebracht, met meerdere camerastandpunten. De race vindt plaats op de Nordschleife – Nürburgring in de Renault Megane RS.

De belichting is compleet anders in de game, maar verder komt het wel verdomd dicht bij het echte werk. Project Cars is een aantal keer uitgesteld en staat nu gepland voor release in mei, maar het ziet er naar uit dat de game het wachten waard is.


Zelfs na al die jaren

Blijft Bowser een domme lul.

Bowser


Sony vergeet opnieuw het verlengen van trademarks

Over domme lul gesproken! Ben je klaar voor het grapje van de week? Weet je nog dat het trademark van The Last Guardian verliep, omdat Sony het simpelweg vergeten was te verlengen? Dat was al best wel een slordige actie en je zou denken dat Sony in ieder geval even heeft gecheckt hoe het staat met andere trademarks, maar eergisteren verliepen er weer 5 verschillende trademarks, omdat Sony niet zit op te letten.

Van 1 van de titels is het helemaal grappig dat ze daar het trademark van zijn vergeten te verlengen:

Blood

  • No Heroes Allowed: No Puzzles Either!
  • How games were made to sound
  • Kill Strain
  • Bloodborne
  • Guns Up!

Serieus Sony, hoe krijg je het voor elkaar om 1 dag voor release van Bloodborne het trademark te verliezen van zo’n vet belangrijke exclusive? Uiteraard heeft Sony dit meteen weer, net als bij The Last Guardian, als een malle opnieuw aangevraagd toen bekend werd dat het trademark was vervallen, maar het blijft een vreemd verhaal. Hoe kan je die shit nou vergeten? 2x achter elkaar!


Real time baardgroei in The Witcher 3

Even klaar nu met de onzin, want er moeten belangrijke zaken besproken worden. Vanwaar ineens de serieuze toon? Omdat de Wacht het wil hebben over de baard van Geralt of Rivia, de main character van The Witcher games. In mei komt The Witcher 3 uit en de vraag die alle fans al maanden bezighoudt is nu eindelijk beantwoord. Ja, de baard van Geralt groeit in real-time in The Witcher 3!

No kidding, de baard van Geralt groeit, naarmate je meer tijd spendeert in de game. Uiteindelijk kan het een flinke baard worden, maar het wordt nooit een Gandalf baard volgens MichaƂ Platkow-Gilewski, de chief communications bij CD Projekt.

Witcher

“The beard grows as time passes and when Geralt moves between locations. The beard has several "states" and these states determine its length. The longest is really long but it's not Gandalf-long.”

Hij voegt hier overigens aan toe dat bepaalde DLC er voor kunnen zorgen dat de baardgroei van Geralt stopt. Dit om te voorkomen dat je steeds opnieuw de skin zou moeten installeren als de baard van Geralt weer te lang is gegroeid. Zo, dat is lekkere info, toch? Nu zijn alle vragen beantwoord en weten we exact wat we kunnen verwachten van The Witcher 3!


Life is Strange: Episode 2 trailer

De Wacht was voorzichtig enthousiast over het eerste deel van Life is Strange. De game bestaat uit 5 delen, maar het eerst deel was nog een beetje te vaag en zoetsappig. De Wacht was wel nieuwsgierig geworden over hoe het verder zou gaan en voor iedereen die dat gevoel deelt is er goed nieuws. Life is Strange: Episode 2 is vanaf nu beschikbaar!

Life

Hoe gaat het nu verder met Max? Wat is toch de deal met die storm? Welke invloeden hebben de keuzes die we hebben gemaakt in de eerste aflevering? Hopelijk krijgen we wat meer antwoorden in het tweede deel. Check de launch trailer van life is Strange: Episode 2 hieronder!

REACTIES (70) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord