PS4 Pro video’s tonen Titanfall 2, Skyrim en Uncharted 4 

PS4 Pro video’s tonen Titanfall 2, Skyrim en Uncharted 4 2016-11-07T00:39:09
Of je moeder gelijk had, kun je met deze N8W8 checken. Bekijk video’s van FFXV, Skyrim Special Edition, Star Wars en de PS4 Pro en ervaar of je er vierkante ogen aan overhoudt. PS. Je kunt natuurlijk ook gewoon genieten van tekstueel nieuws rondom Gears of War 4 en Left 4 Dead.

Cats <3

   

PS4 Pro video’s tonen Titanfall 2, Skyrim en Uncharted 4

Chill in slaap vallen of juist relaxed opstaan; de Wachtster begint deze maandag graag met wat filmpjes van de PS4 Pro. Hieronder vind je een assorti aan games die reeds in een huiskamer gespeeld zijn op deze nieuwste Sony-console.

Mocht je je afvragen hoe deze in-game beelden al online staan, dan hierbij het verlossende antwoord: bij een Walmart nam men het niet zo nauw met die launch datum van de PS4 Pro. Zodoende kon Twitter-gebruiker Juniper Roth er al uitgebreid mee aan de slag.

Koekeloer nu snel mee naar Titanfall 2, Skyrim en Uncharted 4.

De PS4 Pro is vanaf 10 november te koop.

   

Gears of War 4 krijgt Tenth Anniversary DLC

Taart, slingers en ballonnen! Het is volgende week feest voor Gears of War. De Microsoft-serie bestaat dan namelijk alweer 10 jaar. Deze heugelijke gebeurtenis wordt gevierd met het 10 Years of Gears-evenement. Onderdeel hiervan is DLC voor Gears of War 4 met de toepasselijke naam: Tenth Anniversary Gear Pack.

Deze DLC bevat onder meer het personage Gary Carmine, die je kunt inzetten in de multiplayer, en diverse wapens.

Lijstje:

 • Gary Carmine Character
 • Anthony Carmine Longshot
 • Benjamin Carmine Gnasher
 • Clayton Carmine Lancer
 • 10 Years of Gears Lancer
 • 10 Years of Gears Hammerburst
 • 10 Years of Gears Retro Lancer
 • 10 Years of Gears Markza Mk. 1
 • 10 Years of Gears Enforcer
 • Gary Carmine Emblem
 • 10 Years of Gears Emblem
 • 5 Bounties, each themed to a Gears of War game

De Tenth Anniversary Gear Pack verschijnt op 7 november. Je raadt het al: 10 jaar na de release van Gears of War voor de Xbox 360 in 2006. Om de feestvreugde verder te vergroten, heeft Microsoft twee playlists voor Gears of War 4 aangekondigd en worden er evenementen en competities georganiseerd.

Wees echter niet bang dat al deze frivoliteit ten koste gaat van serieus onderhoud aan de game. Ontwikkeleer The Coalition zorgt binnenkort namelijk voor onder meer een betere creditdistributie in de Versus-modus. De volledige patch notes vind je netjes in een blogpost op de website van de game.

   

Trailerovervloed

Drie versche trailers, waar de Wachtster in ieder geval met veel plezier naar gekeken heeft. Ze hoopt dat Knights and Bikes, The Pillars of the Earth en Mantis Burn Racing jullie eveneens kunnen bekoren.

   

Turtle Rock Studios geeft Left 4 Dead laatste episode gratis weg

Ontwikkelaar Turtle Rock Studios heeft de verloren gewaande laatste episode voor hun Left 4 Dead uitgebracht. Acht jaar na dato kun je met Dam It alsnog meemaken hoe de overlevenden van de Dead Air naar de Blood Harvest campaign gekomen zijn. Daarnaast voegt deze episode een paar nieuwe maps voor de survival modus toe.

Left 4 Dead

Superleuke fanservice, natuurlijk. Houd er echter wel rekening mee dat niet alle features perfect werken. Co-founder Chris Ashton noemt Dam It een ‘gray box’, waarmee hij bedoelt dat sommige features niet geheel compleet zijn, maar de content wel van begint tot eind geheel speelbaar is.

Hieronder de bekende issues:

 • Fire, smoke and explosions do not trigger panic events in the hangars.
 • Zombies do not crawl all the time in the orchard.
 • Farm house mob does not spawn in the far side of the woods.
 • Covered bridge does not collapse with explosions.
 • Burned forest area is missing wandering fires.

Zeuren is echter niet toegestaan, aangezien je (als je Left 4 Dead in je bezit hebt) deze content geheel gratis kunt downloaden. Je vindt verdere details via het officiële forum van Turtle Rock Studios.

      

10 minuten FFXV op de PS4

Het is tijd om je Japans op te poetsen met 10 minuten Final Fantasy XV. De Wachtster kan je ook niet precies vertellen wat eraan de hand is, maar de beelden van de PS4-versie zien er in ieder geval lekker shiny uit.

Final Fantasy XV is vanaf 29 november te checken op PS4 en Xbox One.

   

Tv-spotje voor Rogue One: A Star Wars Story

Hé, wie het kleine niet eert… Geniet daarom van dit 30 seconden lange tv-spotje voor Rogue One: A Star Wars Story.

Je zag Jyn Erso (Felicity Jones) het team samenstellen waarmee ze het tegen de Empire op wil nemen. Zij is gerekruteerd door de Rebel Alliance en wil de plannen voor de Death Star stelen. Diego Luna, Riz Ahmed, Donnie Yen en Forest Whitaker zullen ook zien zijn in de film.

Rogue One: A Star Wars Story is vanaf 14 december te checken in de bioscoop.

   

Skyrim Special Edition vergeleken op PC, PS4 en Xbox One

Vaste lezers weten inmiddels dat de Wachtster een fascinatie heeft voor vergelijkingsfilmpjes. Gelukkig kan ze hiervoor altijd terecht bij de mensen van Digital Foundry. Deze nemen in onderstaande video’s de Skyrim Special Edition eens nader onder de loep.

Benieuwd naar de conclusie?

“Combined with the ability to play at 60fps and run at ultra-high resolutions, the PC version delivers the best overall package. That said, all three versions offer up a solid experience and provides a tangible visual upgrade over the original game worth checking for fans of the series.”

En ter geruststelling: welke versie je ook checkt, de briljante bugs zijn simpelweg altijd aanwezig. <3

     

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen wat cosplay-ideeën geïnspireerd door Overwatch. Opdat we volgend jaar in stijl naar BlizzCon kunnen.

   

Lekker koesen!

   

REACTIES (45) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord