Pokémon GO krijgt eerste wereldwijde event tijdens Halloween 

Pokémon GO krijgt eerste wereldwijde event tijdens Halloween 2016-10-25T00:00:03
Als er nog mensen zijn die Pokémon GO spelen, hebben ze geluk, want Niantic kondigt het eerste wereldwijde event aan tijdens Halloween. Daarnaast wordt het binnenkort mogelijk om je squad leader te kicken in Battlefield 1 en hebben we multiplayer beelden van Watch Dogs 2. Nachtwacht, goedemorgen!

Kick je squad leader in Battlefield 1

De multiplayer potjes in Battlefield 1 is een grote bak met kogels, ontploffingen en chaos. Gelukkig is er altijd een iemand die je hele team door die madness heen sleept, en dat is je squad leader. Helaas weet je squad leader de halve tijd niet dat hij de baas is, en de andere helft van de tijd boeit het hem gewoon niks. Dit is natuurlijk niet zo handig voor je team, dus heeft Dice aangekondigd dat het binnenkort mogelijk is om je squad leader te kicken zodat je zelf zijn plaats kan innemen.

Battlefield 1

Dit is een van de meest aangevraagde features door de community en daarom heeft Dice aangegeven het ‘mutiny system’ uit Battlefield 4 te implementeren in het laatste deel van hun epische oorlogs-shooter.

Elk teamlid kan nu commando’s aanvragen bij de leider. Doe je dit meerdere keren, maar krijg je nul respons dan kan je zelf leider worden. Heel simpel en heel nodig, want een oorlog is niet te winnen als er geen goede commandant aan het roer staat toch?

 

Watch Dogs – multiplayer gameplay

Youtuber Arekkz Gaming heeft vers stukje gameplay voor je. Dit keer gaat het om tien minuten van de multiplayer modes van Watch Dogs 2.

 

Games with Gold voor november

Microsoft heeft de nieuwe Games with Gold titels bekendgemaakt voor de maand november. Alle Xbox Live Gold members kunnen hun game-collectie de komende maand weer uitbreiden met vier gratis games. Check het:

  • The Secret of Monkey Island: Special Edition – Xbox 360 (01-11 tot 15-11)
  • Far Cry 3: Blood Dragon – Xbox 360 (16-11 tot 30-11)
  • Super Dungeon Bros – Xbox One (heel november beschikbaar)
  • Murdered: Soul Suspect – Xbox One (16-11 tot 15-12)

Het is misschien niet de beste oogst ooit, maar het kost je niks extra’s en dat is altijd wel leuk toch? De Xbox 360-titels zijn sowieso backwards compatible, dus je One kan die games gewoon draaien. Lekker Monkey Island spelen! Super Dungeon Bros komt trouwens pas in november uit en is daarmee precies op tijd om gratis weggegeven te worden!

 

Action movie kid break

Wanneer je pa wonderen kan verrichten met videomontage, dan leef je eigenlijk constant in je eigen hoofd. Gelukkig is de fantasie van kinderen goud!

 

Pokémon Go Halloween actie

Voor die paar mensen die nog Pokémon Go spelen, komt er een prachtige tijd aan. Eind van de maan is het namelijk Halloween in Amerika, en steeds meer hier in Nederland, en dat betekent bedelen voor snoep! Dat is eigenlijk ook het hele principe in Pokémon Go, vandaar dat Niantic van 26 oktober tot 1 november dubbel zo veel candy weggeeft in Pokémon Go. Voor een Pokémon vangen, krijg je in die tijd zes candies, voor het transferen van een van je monsters krijg je er twee en je buddy Pokémon vindt nu zelfs vier candies.

Naast het verdubbelen van je snoepinkomsten is het ook makkelijker om bepaalde Pokémon te vangen. Vanwege Halloween zijn dit natuurlijk een beetje de ‘enge’ beesten. Wanneer je nog geen Ghastly, Haunter, Gengar, Zubat, Golbat, Drowsey of Hypno hebt, dan kan is het makkelijker om deze alsnog te vangen tijdens de actie. Wanneer je de bovenstaande Pokémon nog niet hebt, dan mag je trouwens ook wel de app verwijderen, want dan heb je echt niet goed je best gedaan in de afgelopen maanden…

Pokémon Go

Verder is er nog steeds niks bekend over een nieuwe tracking-functie in de app en dat is stiekem wel duizend keer belangrijker dan een paar ghost Pokémon vangen toch Niantic?

 

Batman – Episode 3 ‘New World Order’ trailer

Het derde deel van Telltale’s Batman komt vandaag uit en om je vast een beetje warm te maken, hebben we deze trailer voor je:

 

Titanfall 2 draait op hogere resolutie op PS4 Pro

Met de komst van de PlayStation 4 Pro, krijgen we onvermijdelijk games die beter draaien en mooier zijn. Titanfall 2 bijt de spits in ieder geval al af en Respawn, de ontwikkelaar van de shooter, geeft aan dat hun game op de PS4 Pro stabieler op een hoge frame rate draait.

Executive producer Drew McCoy gaf aan dat Titanfall 2 op de PS4 en Xbox One gebruik maakt van een techniek gemaakt ‘dynamic resolution scaling’. Dat houdt in dat wanneer je console het even zwaar heeft, Titanfall 2 automatisch zijn resolutie verlaagt zodat de fps op 60 blijft hangen en je daarom vloeiend door kan spelen. Dit is op de PS4 Pro veel minder vaak nodig. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van meer ‘high-res shadows’ en wellicht een hogere ‘particle count’ waardoor de game net wat mooier is.

Titanfall 2

McCoy gaf ook nog aan dat hij denkt dat het nog wel even duurt voordat AAA-games standaard op een resolutie van 4k draaien, want dat kost ontzettend veel rekenkracht. Titanfall 2 doet dit dan natuurlijk ook niet, simpelweg omdat veel te veel GPU kost.

 

Bedankt voor het lezen!! Daaaaag!

Man at Arms maakt een mes uit BF1 en Danny Trejo, beter bekend als Machete, gaat met dat ding aan de slag.

REACTIES (52) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord