Pokémon Company ziet console-Pokémon niet gebeuren 

Pokémon Company ziet console-Pokémon niet gebeuren 2013-01-10T07:55:50
De Nachtwacht zit zo vol met heet nieuws dat het hele zooitje op ontploffen staat! Niet alleen horen we eindelijk iets over een console-versie van Pokémon, ook kondigt Microsoft even supervette shit aan, waardoor de Kinect daadwerkelijk tof wordt! Riemen om en gaan met die banaan!

Microsoft ontslaat werknemer vanwege post op Kotaku

We beginnen de nacht met een WTF-bericht. Bedrijven hanteren tegenwoordig strenge regels als het gaat om Social Media. Zo mocht de Wacht bijvoorbeeld nooit negatief over zijn HBO-opleiding tweeten, want anders kreeg hij billenkoek! Microsoft gaat nu een stap verder en heeft een werknemer ontslagen omdat hij zich negatief uitte over de klanten die hij hielp bij de Tech Support. Zijn reactie is inmiddels verwijderd, maar hij reageerde op een nieuwsbericht over neptelefoontjes richting de klantenservice.

Het bedrijf dat deze klantenservice voor Microsoft verzorgd, Alpine Acces, vertelde de werknemer dat dit soort uitspraken over het werk niet kunnen en dat hij tot maandag geschorst zou zijn. De volgende maandag kreeg hij echter bericht van zijn ontslag. Wat zei deze mysterieuze werknemer op Kotaku?

I’m an Xbox 360 customer agent, and I can tell you I deal with some REALLY stupid people. It honestly shocks me how some people can’t resolve the most simple issues. My day consists of a lot of eye rolling / face palming, I can tell ya that. Thank god for patience!

Zo zal de medewerker ongeveer dagelijks gedacht hebben

Op zich zegt de werknemer dus niet eens iets negatiefs over het bedrijf zelf, maar vooral over de 'kneusjes' die hij moet helpen. Hierbij geeft hij verder geen gevoelige informatie prijs, maar toch moet deze man op zoek naar een andere baan! Zo zien jullie maar weer, kijk uit met wat je online plaatst. Je bent nergens meer veilig voor je baas!

Vinden jullie het ontslag verdiend? Of moet een werknemer gewoon onder nieuwsberichten kunnen zeggen wat hij denkt? Deel je mening!

 

De ruimte in met SimCity

Jan wist ons laatst nog alle ins en outs rond SimCity te vertellen en de Wacht is inmiddels wel weer klaar voor een lekkere city builder! Electronic Arts wil jullie ook graag enthousiast krijgen en laat je daarom vast gluren naar de introductie van het spel. Wees gerust, een trailer kan in zo’n game eigenlijk weinig spoilen. Op de PU-redactie zijn er veel gasten die goede herinneringen hebben aan de serie en dus uitkijken naar deze game, maar hoe zit dat met jullie? Is dit een titel die je in huis gaat halen, zodra hij in maart van 2013 in de winkels ligt? 

 

Eindelijk toffe Kinect-shizzle met IllumiRoom

Kijk ontwikkelaars, nu moeten jullie losgaan! In plaats van met slappe rukgames waarbij je als een blije hippie door je kamer springt aan te komen, brengt Microsoft ons nu de IllumiRoom. Dit speeltje is net zo tof als het klinkt, want als je dit apparaatje samen met de Kinect gebruikt kun je jouw eigen huiskamer scannen en vervolgens gebruiken als extra opvulling. Waar de tv ophoudt, gaat je huiskamer gewoon door! Met de IllumiRoom zal je beeld dus breder worden dan alleen je televisie zelf, want het projecteert de rest gewoon op je muren en kasten. Vet héndig, dan hoef je dus niet meer zo’n breedbeeld van twee meter in huis te halen!

We weten nog niet wat de IllumiRoom moet gaan kosten, maar Microsoft heeft al in september patent op dit geheel aangevraagd. De Wacht vraagt zich af of dit bedoeld is voor de next-gen Xbox! Nieuwsgierig geworden? Check hieronder het filmpje en zet 27 april in je agenda, dan gaan we meer te weten komen over dit indrukwekkende stukje technologie!

 

PokéBra - leuk want tetten

Deze ga je dus scoren voor je vrouwtje en als meisje zijnde haal je hem natuurlijk voor jezelf! Compleet afgemaakt met diamanten! Kopen? Da's dan 70 dollar!

1 girl 2 pokeballs

 

De verschillende meningen over Pokémon X en Y

We gaan nog even lekker door met Pokéhumor. Iedereen heeft een mening over de nieuwe Pokémon-games, maar bijna niemand durft te zeggen wat hij écht denkt. Zo zijn er wat lezers onder jullie die Pokémon te kinderachtig vinden. Ze zeggen het één, maar bedoelen eigenlijk:

Dit dus


Game Freak houdt Pokémon op handhelds

Wie, net als de Wacht, nog enige hoop had ooit een waardige Pokémon-RPG op een console te spelen, moet zich voorbereiden deze hoop verpletterd te zien worden. J.C. Smith, baasje bij Pokémon Company Internation, zei namelijk tegen Game Informer dat Game Freak te verliefd is op de handhelds en het dus nooit heeft over een game voor de Wii U. Pokémon moet namelijk een avontuur zijn dat je mee kunt nemen! Smith gelooft dus niet in een console-versie van de populaire serie:

It comes down to what the creators want to do. Every time I've heard them talk about it, it's been about the portable experience.

Game Freak heeft dus poep aan de vraag naar een Pokémon op Nintendo’s console. Het ruilen zou prima via WiFi op de Wii U kunnen, het ding is alleen dat je dan niet meer naar buiten hoeft. Oh wacht, met de nieuwe Pokémon-games voor de 3DS kun je ook online ruilen, dus waarom nou eigenlijk geen console-game! ARRGHH! Of vinden jullie een Pokémon op de Wii U ook niet boeiend en staat de Wacht hier alleen in?

 

Gewelddadige videogames gaan toch niet de fik in

In Amerika doen ze gekke dingen. Zo verbranden ze alles dat zogenaamd van de duivel is. Gezien de schietpartij op de basisschool in Amerika behoorden nu ook gewelddadige (lees: bijna alle) games tot deze groep, want in het Amerikaanse stadje Southington in Connecticut moesten ze de brandstapel op. Of nou ja, men moest ze dan eerst vrijwillig inleveren, dan kregen ze er een waardebon van $25,- voor terug! De gemeenschap zou vervolgens de kwade invloeden vernietigen, vermoedelijk via een buurtfikkie.

The roof! The roof!

Dit alles was in ieder geval de bedoeling, maar het brandfeestje gaat toch niet door! Het doel van de organisatie was namelijk om het gebeuren bespreekbaar te maken en dat is inmiddels gelukt. Waarom zou de gemeenschap dus veel geld (waardebonnen) uitgeven als ze op het laatste moment ook kunnen afzeggen! Lekker makkelijk, toch? Omdat dit natuurlijk een grafreden is, komen ze ook nog met logistieke problemen op de proppen. Het zou een hoop gedoe zijn om het voorgestelde plan daadwerkelijk te realiseren. Ja, hey! Kom op jongens, zulke shit bedenk je toch van tevoren?

Het gerucht gaat dat sommige gezinnen (die thuis met de kids over het hele voorval hebben gepraat) alsnog een waardebon krijgen. Hoe dit systeem eruit zal zien en hoe ze in vredesnaam gaan controleren wie daadwerkelijk met het gezin rond de tafel heeft gezeten, dat is natuurlijk onbekend!

 

Game of Thrones beatbox!

De kinderen van huize Stark, Arya, Sansa en Bran Stark, verblijden jullie met een beatbox. Ze zijn niet erg goed, maar het is zeker wel funny! 

REACTIES (52) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord