PlayStation Now voegt Frostpunk, The Crew 2 en Surviving Mars toe 

PlayStation Now voegt Frostpunk, The Crew 2 en Surviving Mars toe 2021-01-06T00:58:54
We weten welke games in januari toegevoegd worden aan PlayStation Now! Ander nieuws deze N8W8: Minecraft Earth houdt het voor gezien, 14 minuten gameplay van The Medium, word NPC in Pokemon Go en WoW-dataminers vinden cinematic over lot Sylvanas.

Cats <3
         

PlayStation Now voegt Frostpunk, The Crew 2 en Surviving Mars toe

Deze maand worden er weer een aantal nieuwe games toegevoegd aan PlayStation Now, zo lezen we op de PlayStation Blog. Het gaat specifiek om drie nieuwe games, namelijk: Frostpunk, The Crew 2 en Surviving Mars!

Frostpunk, The Crew 2 en Surviving Mars zijn dus de nieuwste aanwinsten op PlayStation Now. Sony’s abonnementsservice voor games blijft op gestaag tempo toch steeds meer fijne titels toevoegen. Zo vertelde Michel jullie vorige maand bijvoorbeeld al over de komst van Horizon Zero Dawn, Darksiders 3, Broforce, The Surge 2, Stranded Deep en Wreckfest.

The Crew 2

Frostpunk en Surviving Mars blijven voor onbepaalde tijd beschikbaar op PlayStation Now. The Crew 2 verlaat de dienst begin juli jammer genoeg weer.
        

Minecraft Earth houdt het in juni 2021 voor gezien

Mojang Studios trekt komende juni de stekker uit Minecraft Earth... De AR-game wordt na die datum niet meer ondersteund door de ontwikkelaar.

In een bericht op de website legt Mojang Studios uit dat men Minecraft Earth had ontworpen met “free movement and collaborative play” in gedachten; twee dingen die dankzij de coronacrisis natuurlijk flink lastig zijn geworden… Zodoende neemt men de moeilijke beslissing om de ontwikkeling van de AR-game stil te leggen.

Voordat het doek in juni valt, staat er echter nog wel een nieuwe update op de planning. Met deze update wordt het spelers gemakkelijker gemaakt om binnen te spelen. Ook krijgen (nieuwe) spelers een set gratis character creator-items.

Na de update zal het niet meer mogelijk zijn om echt geld in de game uit te geven. Heb je dat in het verleden al eens gedaan? Dan krijg je als bedankje een gratis exemplaar van Minecraft cadeau!

Minecraft Earth

Na 30 juni is het niet langer mogelijk om Minecraft Earth te downloaden en te spelen.
       

14 minuten gameplay van The Medium

Ben je benieuwd naar The Medium? De Wachtster vond vannacht een 14 minuten durende demo, die je een goed idee van de gameplay van de horrorgame geeft!

In de video hierboven zie je hoofdpersoon Marianne, die het spookachtige Niwa-resort verkent. Daarbij gebruikt ze haar vaardigheden als medium om het geestenrijk te verkennen en te interacteren met verschillende entiteiten, die zowel behulpzaam als angstaanjagend kunnen zijn...

Aan het begin van de demo zien we Marianne in de fysieke wereld, waar ze aanwijzingen inspecteert om echo's van gebeurtenissen uit het verleden te vinden. Daarbij komt ze de geest Sadness tegen. Vervolgens splitst het scherm zich en kunnen we ook een blik werpen op de parallelle wereld van The Medium. Het oplossen van puzzels tussen de twee werelden is de sleutel in de horrorgame.

In de gameplayvideo zien we ook The Maw, een gewelddadige entiteit, ingesproken door Troy Baker. Helaas voor Marianne kan de Maw zich ook naar de fysieke wereld verplaatsen, waar hij tot overmaat van ramp grotendeels onzichtbaar is... Gelukkig is de Maw echter wel blind in onze wereld en kan het zich alleen beroepen op geluid!

The Medium is vanaf 28 januari te spelen op PC en Xbox Series X/S.
        

Comic-momentje

Comic-momentje
       

Zie jezelf terug als NPC-trainer in Pokemon Go

Anders dan het eerder in deze N8W8 besproken Minecraft Earth heeft Pokémon Go zich wél goed staande weten te houden tijdens de coronacrisis! Ontwikkelaar Niantic wist de game voldoende aan te passen om toch speelbaar te blijven.

Ook in 2021 zien we nieuwe evenementen en uitdagingen in de AR-game verschijnen, zoals het aankomende Pokémon Go Tour: Kanto-evenement. Niantic laat in deze blogpost weten dat er tijdens dit evenement NPC-trainers op de map zullen verschijnen. Deze trainers zullen zich gedragen als die in de main-serie, oftewel: klaar om met je te matten!

Om de trainers vorm te geven, doet Niantic een beroep op de spelers. Via een wedstrijd maak je namelijk kans om je eigen karakter terug te zien als nieuwe NPC in de game!

Pokémon Go

Om kans te maken op een eigen NPC deel je op Twitter een screenshot van je trainerprofiel met je trainernaam en de outfit van je avatar, en een lijst van drie Pokémon die deel uitmaken van je team. Deze Pokémon moeten in de Kanto-regio zijn ontdekt, Ditto en Legendary of Mythical Pokémon uitgezonderd. Sluit je bericht vervolgens af met de hashtag #PokemonGOTourContest.

Niantic zegt dat ze de inzendingen zullen beoordelen op een reeks criteria, waaronder de creativiteit van je outfit en de samenstelling van he Pokémon-team.
       

Dataminers vinden World of Warcraft-cinematic over lot Sylvanas

Een dataminer heeft een toffe ontdekking gedaan in World of Warcraft. Hij heeft namelijk een teaser voor een belangrijke verhaallijn over Sylvanas opgegraven.

Wil je niets weten over het verdere verloop van Shadowlands? Scroll dan snel verder naar de afsluiter van deze N8W8, want hieronder vind je uiteraard SPOILERS!

Op Wowhead is te lezen én te zien dat Sylvanas voor een moeilijke keuze komt te staan, waaruit meteen blijkt dat de Warcraft-baddie misschien toch nog te redden is... Dat zit zo: de Jailer heeft Sylvanas bevolen om de gevangen Anduin te bewegen zich bij hen aan te sluiten. Sylvanas geeft Anduin een keuze: zich vrijwillig of gedwongen aansluiten. Anduin, die erop wijst dat dit natuurlijk eigenlijk helemaal niet echt een keuze is, spreekt vervolgens uit dat het desalniettemin toch "de keuze" is die Sylvanas nooit heeft gehad. Sylvanas richt haar zwaard op Anduin, maar ze twijfelt: "Ik ben nu niet zo ver gekomen om te twijfelen." "Waarom aarzel je dan?", antwoordt Anduin. "Maak je keuze, Sylvanas Windrunner."

En dat is waar de cinematic eindigt… Zijn we eindelijk aanbeland bij Sylvana’s haar kans op verlossing? Kan ze nog gered worden én is dat nog wel geloofwaardig? Die vragen worden zoals je mag verwachten inmiddels druk besproken binnen de World of Warcraft-community.

De tijd zal het leren!
         

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen: zeven dingen die ons volgens games nog te wachten staan in 2021 en de geschiedenis van Super Mario Bros 2.-wereldrecords.


         

Lekker koesen!          

REACTIES (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord