PC-games hoge prioriteit voor Ubisoft 

PC-games hoge prioriteit voor Ubisoft 2013-11-24T13:32:27
Nintendo brengt dikke games uit! En dat is te zien aan hun aandelen. Ubisoft vindt PC-games nog steeds enorm relevant en focust zich daar dan ook nog erg op. En The Fresh Prince in Super Mario 3D World! Het is weekend, dus dan komt de gekkigheid naar boven.

Aandelen Nintendo schieten omhoog

Ja jongens en meisjes, het is eindelijk zo ver! Nintendo doe het financieel even lekker, nou ja, soort van dan. Door de drie toppers die eraan komen (of net uit zijn) Super Mario 3D World, The Legend of Zelda: A Link Between Worlds en Mario Party: Island Tour zijn de aandelen van Nintendo met 4,2% gestegen. Hoe veel dat precies is, weet De Wacht ook niet, want hij op de aandelenmarkt kan je geen Phoenix Downs of Mana Potions kopen, en dan interesseert hem dat niet zo.

Super Mario World 3D

Dat het even een dingetje is, is in ieder geval duidelijk aangezien de afgelopen drie maanden top zijn geweest voor Nintendo. Andere paradepaardjes voor de grote N zijn natuurlijk Pokémon X en Y geweest. Kudo’s voor Nintendo zijn wel op zijn plaats dus. Wellicht een driewerf hoezee, maar dat doe je maar lekker in je eigen tijd.

 

Gritty Mario reboot

Niks officieels, maar Mario is wel een dikke bad ass in dit filmpje!

 

DICE niet trots op launch-problemen Battlefield 4

Het zal niemand ontgaan zijn dat Battlefield 4 niet bepaald zonder kleerscheuren door de launch is gekomen. Vooral de PC en PS4-versies hebben nogal te kampen gehad met de nodige crashes en instabiliteit. Ontwikkelaar DICE doet een Rob Geusje, want “ze worden er niet vrolijk van”. Volkomen terecht ook, maar ze zijn verdomd hard in de weer om alles te fiksen.

Volgens Karl Magnus Troedson althans. De beste man is general manager bij DICE en heeft zijn naam gejat van een bad guy uit Die Hard . Naast dat hij heel trots is op zijn team, is hij minder te spreken over deze perikelen:

I am less proud to see that the game has experienced some turbulence during the launch period. While some platforms have had only minor problems, others have had more than their fair share of issues. Resolving the launch issues is our #1 priority.

Battlefield 4

Ondertussen zijn ze dus hard aan het werk om alles weer smooth te laten verlopen en Troedson zegt zelfs dat ze niet verdergaan met andere projecten tot Battlefield 4 weer volledig op de rails is. Dat is nog eens toewijding!

 

Tijd voor een muzikaal intermezzo!

Het werd ook hoog tijd voor wat diversiteit in Mario games. En wat roept er nu harde diversiteit dan The Fresh Prince?

 

LaFerrari – Forza Motorsport 5

Van de trailers van aankomende racing game Forza Motrosport 5 krijgt zelfs De Wacht, die geen zak met auto’s heeft, het gevoel alsof er diesel door zijn aderen stroomt. Dat hij niet in een Ferrari past daargelaten... Maar check zelf de glimmende rode bolide maar en voel de pk’s door je speakers beuken.

 

Super mega enorm sexy Pokémon copslay

Kijk, als vrouwelijke cosplayer hoef je niet altijd je tieten uit te hangen om er tof uit te zien (al moedigen we dat natuurlijk wel ten zeerste aan). Hier! Een vrouwelijk Gyrados voor je kanis! Die Magikarp is goed opgedroogd. De Wacht is benieuwd naar de mega-evolutie.

pokemon cosplay

 

Ubisoft: “PC-games optimalisering is belangrijk”

De hoogtijdagen van de PC (master race) zijn geteld. Consoles en handhelds nemen de gaming-markt langzaam maar zeker over, maar Sylvian Trottier van Ubisoft zegt dat de PC in hun ogen nog steeds een “belangrijk platform” is. Ze zien het optimaliseren van games voor de PC als een van hun kerntaken, en ze willen PC games net zo goed maken als hun console varianten.

Ubi heeft niet voor niks een flink team in Kiev zitten die volledig zijn toegewijd aan het maken van die PC games. Trottier zei er het volgende over:

We are very proud of the PC version of Black Flag: the game runs well on low-end PCs, and lots of additional features were added for higher-end machines, allowing each and every customer to fully enjoy the experience on their PCs. Our partnership with Nvidia that saw our respective engineering teams work together to develop a highly optimized PC version also demonstrates our commitment to the platform.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Toen Assassin’s Creed IV: Black Flag geoptimaliseerd moest worden, zijn ze begonnen aan de PC versie van de game. Dat is namelijk het gebied waarin de engineers het meeste thuis zijn, en omdat de Xbox One en PS4 redelijk lijken op PC’s, in ieder geval wat ontwikkelen ervoor betreft.

Erg goed van Ubisoft, maar uiteindelijk spelen de meeste mensen die shit toch gewoon lekker op hun console? Of is De Wacht echt zo onwetend?

 

Bedankt voor het lezen! DAAAAAG!

DAAAAG!

REACTIES (75) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord