Pas op voor Star Wars: The Force Awakens spoilers in Battlefront 

Pas op voor Star Wars: The Force Awakens spoilers in Battlefront 2015-12-20T01:09:23
Je bent nergens veilig voor The Force Awakens spoilers... Zelfs niet als je wilt genieten van die dubbele xp in Star Wars Battlefront. Gelukkig is er de N8W8 om de tijd mee door te komen! Scroll verder voor nieuws over Uncharted 4, Batman: Arkham Knight en Mario & Luigi: Paper Jam Bros.

Cats <3

   

Pas op voor Star Wars: The Force Awakens spoilers in Battlefront

De Wachtster heeft nog een bekentenis… Ze heeft Star Wars: The Force Awakens nog niet gezien. Angstvallig probeert ze daarom spoilers te vermijden. Dat betekent echter blijkbaar dat ze tot aan haar bioscoopbezoekje geen Star Wars Battlefront meer kan checken…

Sommige Xbox Live-gebruikers vinden het volgens NeoGAF namelijk erg grappig om spoilers voor The Force Awakens te droppen in Star Wars Battlefront. Dat doen deze lolbroeken door bijvoorbeeld de mensen in hun Recent Players-lijst lastig te vallen. De Xbox One is echter niet het enige platform waarop je niet veilig bent, dat geldt ook voor PC waar mensen proberen spoilers op te nemen in hun avatars, aldus Reddit.

Extra zuur hierbij is trouwens wel dat je dit weekend dubbele xp kunt verdienen in Star Wars Battlefront... Maar goed, een gewaarschuwd mens en zo, dus pas een beetje op als je online een spelleke gaat spelen.

Star Wars: The Force Awakens

      

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. overview trailer

Natuurlijk kun je het beste de Review van onze Jurjen lezen om precies te weten hoe tof Mario & Luigi: Paper Jam Bros. is, maar daarnaast geeft onderstaande overview trailer ook best een aardig idee van de 3DS-game.

   

Batman: Arkham Knight krijgt opnieuw fikse PC-patch 

Nog altijd ploetert men voort aan de PC-versie van Batman: Arkham Knight. Nog steeds is de game niet daar waar deze zou moeten zijn, maar onspeelbaar is de game gelukkig al lang niet meer. Dat geduld dus best wel een schone zaak is, bewijst de december update van de game.

Batman: Arkham Knight

In de nieuwste update krijgt Batman: Arkham Knight onder meer zwaardere regenval in de openingsscène van de game, wordt support geïmplementeerd voor de DLC-content van december en voegt men verschillende fixes toe wat betreft gameplay en stabiliteit. Hieronder de gehele lijst, zoals de te vinden is op de Steam-pagina van de game:

 • Fixed some issues with stars being awarded or lost incorrectly in specific AR Challenges 
 • Improved target prioritization during combat 
 • Restored heavier rain during the opening section of the game 
 • Fixed missing rain effects on a few remaining player character skins 
 • Miscellaneous gameplay fixes and stability improvements 
 • Fixes to some keyboard and mouse prompts after being rebound 
 • Made frame times more consistent for 60hz monitors running at 30fps with VSync enabled
 • Previously equipped gadgets can be selected with keyboard and mouse again after restarting an AR Challenge 
 • Fixed the default key binding for Harley’s Snare gadget 
 • Batgirl’s Remote Hacking Device can now be properly selected with keyboard & mouse in AR Challenges 
 • Minor performance optimizations for certain combinations of hardware 
 • Fixed keyboard & mouse controls that did not function in DLC AR Challenges when no previous save data existed 
 • Quick Photo Mode can now be triggered with keyboard and mouse controls when using the Batmobile 
 • Special Combo Takedowns can now be performed with Quickfire Gadget binds if they were rebound 
 • Fixed graphical corruption that may occur after Alt-Tabbing 
 • Improvements and corrections to some localized text 
 • Added new Classic Harley Quinn skin for use in AR Challenges & the Harley Quinn Story Pack 
 • Added Arkham Knight as a playable character for AR Challenges & the Red Hood Story Pack 
 • Added support for December DLC content

   

Trailerovervloed

Natuurlijk is het leuk om te lezen over grote games als Star Wars Battlefront, Uncharted 4: A Thief’s End en Batman Arkham Knight, maar er komen zoveel meer games uit, die niet altijd allemaal een plekje in de spotlight kunnen krijgen… Sommige daarvan worden echter door de Wachtster alsnog geselecteerd om te schitteren in haar trailerovervloed. Kijk dit keer mee naar: Aviary Attorney, Homeworld: Deserts of Kharak en Badlands 2.

   

“Coole plannen” voor Uncharted 4 multiplayer

Nu de multiplayer beta van Uncharted 4: A Thief’s End erop zit, is het uiteraard tijd voor Naughty Dog om eens lekker te evalueren en aan de slag te gaan met de gerapporteerde issues en klachten. Maar dat is niet het enige dat de ontwikkelaar in de planning heeft!

Hoofd multiplayer designer Robert Cogburn sprak namelijk in een recent interview over toekomstige plannen om het publiek geboeid te houden. En dan gaat het niet alleen over nieuwe wapens, Mysticals en sidekicks:

“You keep engagement through updates, you keep engagement through listening to the community. I think when we reveal more about how the whole progression system’s going to work for multiplayer next year, people will be able to see glimmers of how we can keep that engagement month after month. We have some really cool plans in the future, outside of some of the obvious things like new Mysticals, new sidekicks, new weapons and whatnot.”

Cogburn noemt de multiplayer van Uncharted 4: A Thief’s End een integraal onderdeel van de ervaring die de game biedt. Naughty Dog wil daarom zorgen dat de multiplayer, evenals de singleplayer-content, meerdere lagen kent.

Uncharted 4: A Thief's End multiplayer

De Wachtster heeft de multiplayer van Uncharted 4 helaas niet kunnen checken… In tegenstelling tot onze Jan en Wouter, die ‘m Effe gingen Spelen.

Uncharted 4: A Thief’s End is vanaf 18 maart te checken op PS4.

   

PlayStation 4 holiday trailer

“De beste games verschijnen op PS4.” Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Sony… Of ze deze uitspraak waar maken, kun je zelf bepalen aan de hand van onderstaande trailer.

   

Memes en dingen

Memes en dingen staat vandaag geheel in het teken van een Bad Lip Reading van Star Wars door onder meer Jack Black, Maya Rudolph en Bill Hader. En wees gerust: ze zijn geheel The Force Awakens spoilervrij.  

   

Lekker koesen!

REACTIES (39) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord