Overwatch telt af naar grote cosmetics update met legendary skins 

Overwatch telt af naar grote cosmetics update met legendary skins 2018-01-22T00:38:52
23 januari dropt de grote cosmetics update voor Overwatch met legendary skins. Uiteraard is dat niet het enige nieuws, zo komt PlayStation met een collectie figurines genaamd Totaku, verschijnt FFXIV: Rise of a New Sun op 30 januari en is The Vanishing of Ethan Carter getest op Xbox One X.

Cats <3
    

Overwatch telt af naar grote cosmetics update met legendary skins

Tingle wist jullie vrijdag al meer te vertellen over de vernieuwing van de standaard lootbox content in Overwatch. Hij liet jullie toen al wat mooie plaatjes zien, onder meer van een aantal legendarische skins. De Wachtster voegt daar graag een Tweet met inhoud aan toe.

Het Twitter-kanaal van Overwatch is de afgelopen dagen al bezig geweest met het aftellen naar 23 januari: de dag waarop deze cosmetics update dropt. De Tweet van gisteren vormde daarbij een klein hoogtepuntje, aangezien deze in het teken stond van maar liefst vijf epic skins. Namelijk voor: McCree, Reaper, Junk Rat, Symmetra en Zenyatta.

Vorige week werden er onder meer emotes en legendary skins voor Pharah, Lucio en Hanzo gedeeld. Verwacht vandaag en morgen nog meer Tweets over de cosmetics update voor Overwatch.

     

Trailerovervloed

De Wachtster steelt ook deze N8W8 graag weer een paar minuten van jullie tijd. Ze wil jullie in haar trailerovervloed namelijk kennis laten maken met vier games. Kijk snel mee naar:

  • Mutant Football League – nu te checken op PC, PS4 en Xbox One
  • StarDrone VR – nu te checken op PS VR
  • Memories of Mars – in de lente te checken op PC
  • TT Isle of Man – in maart te checken op PC, PS4 en Xbox One


     

PlayStation komt met Totaku figurines

PlayStation komt met een collectie figurines, gebaseerd op personages en franchises op de console. Anders dan bijvoorbeeld amiibo zijn deze Totaku alleen om naar te kijken; ze hebben geen functionaliteit met je PS4 of PS Vita. De figurines worden gemaakt door ThinkGeek.

In eerste instantie worden er zeven Totaku uitgebracht. Deze Totaku Collection bestaat uit de hunter uit Bloodborne, Crash Bandicoot, Parappa the Rapper, Kratos uit God of War, de Feisar FX350 uit Wipeout, Sackboy uit LittleBigPlanet en Heihachi uit de Tekken-serie. De figurines zijn allemaal zo’n 10 centimer hoog.

PlayStation komt met Totaku figurines

PlayStation komt met Totaku figurines

Aangezien ThinkGeek onderdeel is van GameStop is de Totaku Collection (in ieder geval voor nu) exclusief te shoppen via GameStop. De figurines worden vanaf woensdag verkocht.
    

Rise of a New Sun update voor FFXIV verschijnt 30 januari

Onthulling: de Wachtster stuurde zo’n vier jaar geleden een open sollicitatie naar de PU-redactie. Om de heren een idee te geven van haar schrijfvaardigheid voegde ze daar ook een aantal artikelen aan toe, waaronder een preview. Die preview stond in het teken van Final Fantasy XIV. Omdat World of Warcraft het op wonderbaarlijke wijze toch altijd weet te winnen, heeft ze deze MMORPG echter niet heel erg lang gespeeld… Maar toch: elke keer als ze nieuws over FFXIV voorbij ziet komen, moet ze glimlachen. 

Later deze maand komt update 4.2 naar Final Fantasy XIV. Nu klinkt 4.2 misschien niet eens zo belangrijk, maar gelukkig heeft deze patch ook een heuse naam: Rise of a New Sun. En Square Enix vindt ‘m in ieder geval belangrijk genoeg voor een trailer.

Met Rise of a New Sun komt er onder meer nieuwe raid-content naar FFXIV, evenals een nieuwe trial, twee nieuwe dungeons en verschillende mounts.

Final Fantasy XIV: Rise of a New Sun is vanaf 30 januari te checken op PC en PS4.
    

Comic-momentje

Comic-momentje
     

The Vanishing of Ethan Carter getest op Xbox One en Xbox One X

Ben jij zo iemand die The Vanishing of Ethan Carter altijd nog moet spelen? Om te beginnen: je bent daar dan mooi laat mee. Maar misschien heb je er ook wel verstandig aan gedaan om te wachten. De game is namelijk afgelopen vrijdag uitgebracht op Xbox One.

Hoe The Vanishing of Ethan Carter speelt op Xbox One en Xbox One X check je in onderstaand filmpje van Digital Foundry.

Geen tijd om de hele video te checken? De Wachtster deelt graag de conclusie:

“As things stand, if you're an Xbox owner who hasn't played through Ethan Carter yet and enjoys a good, narrative-focused puzzle exploration game, this is well worth checking out. It scales well onto Microsoft's powerful new console, while offering solid performance and excellent visuals on the base hardware - but more than that, it's intriguing and beautiful, still managing to retain its appeal years after its initial release.”

The Vanishing of Ethan Carter is nu te spelen op PC, PS4 en Xbox One.
    

Hunt: Showdown krijgt gesloten alfatest

De ontwikkelingsweg die Hunt: Showdown tot dusver af heeft gelegd is enigszins… hobbelig... te noemen. We maakten in 2014 voor het eerst kennis met de co-op game die je gezamenlijk op monsters zou laten jagen. Maar toen ging het mis met Crytek USA, dat zijn deuren moest sluiten.

Op de E3 van vorig jaar dook Hunt: Showdown echter plots weer op. Er was een nieuw team aangesteld en de game was drastisch op de schop genomen. Het is nu namelijk een competitieve multiplayer game met twee teams. Onveranderd is het feit dat je op jacht gaat naar monsters. Je doet dat nu dus echter in competitie, waarbij het snelste team er vandoor gaat met de bounty.

Hunt: Showdown

Het laatste nieuws omtrent Hunt: Showdown is dat de game een gesloten alfatest krijgt op PC. Deze test begint op 31 januari. Uitnodigingen worden random verstuurd. Wil je kans maken? Zet je naam dan op deze lijst.
    

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen komt Boss Keys met een analyse van de “dungeons” in The Legend of Zelda: Breath of the Wild (pas op voor SPOILERS voor de DLC) en checken we zeven sequels die totaal niet lijken op hun voorgangers.


   

Lekker koesen!
    

REACTIES (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord