Overwatch hero Sombra gelekt? 

Overwatch hero Sombra gelekt? 2016-10-10T00:25:55
Buiten nieuwsfeiten over Overwatch en Wasteland 3 moeten jullie het deze N8W8 stellen zonder al te veel tekst... Dit nachtelijke schrijfsel staat namelijk barstensvol trailers en gameplay beelden. Van Dragon Ball Xenoverse 2 naar World of Final Fantasy en door naar Harvest Moon: Skytree Village en Tekken 7… Veel kijkplezier!

Cats <3

   

Een uur Dragon Ball Xenoverse 2 gameplay

Goedemaandag! De Wachtster hoopt dat jullie effe een momentje over hebben zo aan het begin van de week, aangezien ze jullie graag een dik uur gameplay van Dragon Ball Xenoverse 2 wil laten zien.

Bovenstaande beelden (via DualShockers) zijn afkomstig van de PS4-bèta van de game. Het betreft het begin/het eerste uur van de game, zodat je bijvoorbeeld ook de character creation kunt checken.

Dragon Ball Xenoverse 2 is vanaf 28 oktober te checken op PC, PS4 en Xbox One.

   

Overwatch hero Sombra gelekt?

Al maandenlang houden Overwatch-fans zich bezig met Sombra. Ze speuren het internet af naar alle beetjes informatie over deze schimmige hacker, die zomaar de 23ste hero op het roster van de game zou kunnen worden.

De Wachtster puzzelt graag mee en presenteert daarom onderstaande afbeelding. Naar horen zeggen, gaat het hier namelijk om niemand minder dan deze mysterieuze Sombra.

Overwatch Sombra

Diverse bronnen beweren dat de afbeelding afkomstig is van een interne website van Blizzard. En alhoewel het ook nog zou kunnen dat het een personage uit die AR-game van de ontwikkelaar is, lijkt het aannemelijker dat we hier toch echt te maken hebben met Sombra. Zeker aangezien game director Jeff Kaplan vorige week nog liet weten dat zijn team ‘actief werkt’ aan nieuwe heroes, en dat een hiervan al dusdanig vergevorderd is dat we er niet lang meer op hoeven te wachten.

En, gaat jullie Overwatch-hartje een beetje sneller kloppen van deze potentiële Sombra?

   

Tekken 7: Miguel announcement trailer

Tijdens de Barcelona Games World liet Tekken 7-ontwikkelaar Bandai Namco de wereld kennis maken met Miguel Caballero Rojo. Deze Spanjaard wordt het 33ste personage op het roster van de game.

Miguel, die ook al te zien was in Tekken 6, is uit op wraak op Jin Kazama. Hij geeft Mishima Zaibatsu namelijk de schuld van de dood van zijn zus, die tragisch om het leven kwam op haar eigen bruiloft.

Tekken 7 staat gepland voor de eerste helft van 2017. Je kunt de game dan checken op PC, PS4 en Xbox One.

   

World of Final Fantasy vergeleken op PS4 en PS Vita

Keuzes, keuzes, keuzes… Waar moet je straks nou World of Final Fantasy op spelen? Je PS4, zodat je lekker op de bank kunt chillen? Of de PS Vita, zodat je lekker iets te doen hebt onder het treinen? Laat Square Enix je helpen met deze levensvraag!

Hieronder een lijstjetime met de verschillen tussen de twee versies:

  • The game content is the same between the two versions, but the PS Vita version requires to download separate voice data.
  • The game will not support PS Vita TV.
  • Resolution on PS4 is 1080p, while on PS Vita it’s 960×544.
  • Frame rate is 30 FPS on both platforms. On PS4 a cautionary note mentions that there might be some fluctuations, while on PS Vita it says that frame rates is variable.
  • Characters, background and effects have a softer and more detailed display on PS4, while on PS Vita part of the visuals are simplified according to the performance of the hardware, and some distant objects may be hidden. This doesn’t change the level of difficulty of the game.
  • Multiplayer allows for exchanging mirage and PvP gameplay, but PlayStation Plus is required only on PS4.

Nog een doorslaggevende factor nodig? Gelukkig werkt niets werkt zo verhelderend als een filmpje.

World of Final Fantasy is vanaf 28 oktober te checken op PS4 en PS Vita.

   

Liefde in Harvest Moon: Skytree Village

Welkom in Skytree Village, daar waar het weer altijd mooi is, de oogsten nooit mislukken en de dieren in constante staat van euforie verkeren. Althans, zo fijn kan het dorpje worden als jij en de Harvest Goddess een beetje je best doen. Je staat er in de 3DS-game echter niet alleen voor; gelukkig kun je altijd bouwen op je geliefde.

Harvest Moon: Skytree Village is vanaf begin 2017 te checken op 3DS.

   

Wasteland 3 behaalt crowdfundig doel

Een paar dagen geleden kon je op deze wonderschone website al genieten van een dikke trailer van Wasteland 3. Dat de Wachtster niet de enige was die gecharmeerd was van dit filmpje blijkt wel uit het feit dat het doel van de crowdfunding-campagne na drie dagen al behaald is!

Wasteland 3 wist nu al $2,75 miljoen op te halen. Een groot gedeelte van deze poen is afkomstig van investeerders, maar de $600.00 die de backers in de afgelopen drie dagen voor de game overhadden, betreft toch een zeer aanzienlijk bedrag.

Ook Wasteland 2 werd succesvol gefinancierd middels crowdfunding, zodat vertrouwen in ontwikkelaar InXile in ieder geval niet misplaatst lijkt. Vanwege diezelfde reden zou het daarom zomaar kunnen dat die stretch goals voor deze game net zo gemakkelijk behaald gaan worden.

Wasteland 3

Wasteland 3 komt ter zijner tijd uit op PC, PS4 en Xbox One.

   

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen zomaar een extra filmpjes om je maandag goed te beginnen.

   

Lekker koesen!

   

REACTIES (56) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord