Overwatch, Divinity: Original Sin 2, Star Wars- en SNES-games komen naar Nintendo Switch 

Overwatch, Divinity: Original Sin 2, Star Wars- en SNES-games komen naar Nintendo Switch 2019-09-05T05:06:17
Pak je koffie en leesbril er snel bij, deze Nachtwacht staat op springen! Met vannacht: al het Nintendo Direct-nieuws (waaronder Super Smash Bros., Luigi’s Mansion 3 en Pokémon Sword & Shield), Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, een releasedatum voor Binding of Isaac-prequel en meer. Goedemorgen!

Assassin’s Creed Odyssey’s educatieve Discovery Tour komt volgende week

De Discovery Tour, een educatieve modus waarin je de ins en outs leert van het oude Griekenland, is vanaf 10 september gratis beschikbaar in Assassin’s Creed Odyssey. In de Discovery Tour kun je de map van de game ontdekken zonder alle druk die vijanden en quests opleveren. Daarbovenop krijg je bakken aan historisch accurate informatie over wat je allemaal langs ziet komen, net zoals bij de Discovery Tour van Assassin’s Creed Origins. Nieuw zijn ditmaal informatieve cinematics en zelfs een quiz waarmee je kunt testen hoeveel je van de Tour bent opgestoken. Net als in de schoolbanken!

De Discovery Tour is gratis voor iedereen die Assassin’s Creed Odyssey al in huis heeft op Xbox One, PS4 of PC. Ook komt er op 10 september een speciale versie van Odyssey uit waarin alleen de Discovery Tour beschikbaar is, misschien tof voor mensen die zich graag bezighouden met geschiedenis maar dat gamen maar niets vinden.


                

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville nu al soort van te spelen, bakken aan info

Verrassing, er komt een nieuwe Plants vs. Zombies-game! Battle for Neighborville was al lang geen geheim meer, maar dat je hem vandaag al kunt spelen zag je vast niet aankomen. Of je dat wilt is een andere vraag, want het gaat hier om een soort Early Acces via de zogenaamde Founders Edition van de game, die 30 euro kost (en beschikbaar is tot 30 september). Op 18 oktober dropt de Standard Edition voor 40 euro. Voor een tientje extra krijg je een Deluxe Edition met cosmetische items. Vanaf vandaag is in ieder geval de 12 vs. 12 competitieve modus Turf Takeover en het eerste PvE-gebied (Neighborville Town Center) te spelen.

De Early Access is een tikkeltje bijzonder: de versie die je vandaag kunt spelen bevat lang niet alle modi en gebieden, maar gedurende zes weken zal er elke week nieuwe content vrijgegeven worden – nieuwe modi, nieuwe free-roamgebieden, etc. De eerste weken zal je ook cosmetics unlocken als ‘Founder’. Of je skipt dat, en haalt de volledige game als die op 18 oktober uitkomt voor PS4, Xbox One en PC (via Origin).

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville speelt af in Neighborville (duh), met daarin verschillende gebieden voor verschillende soorten gameplay. Er is een sociaal hub, natuurlijk zijn er de gebruikelijke oorlogsgebieden en ook zijn er freeroam-zones zoals de Neighborville Town Center, Mount Step en Weirding Woods. In deze zones kun je dus vrij rondlopen, zowel in single-player als in co-op, en op je gemak een stukje van de wereld verkennen terwijl je je bezighoudt met quests en loot. Bij het schietgeweld heb je ditmaal toegang tot 20 character classes zoals de Peashooter (die je naar hartenlust kunt customizen) en nieuwe classes als de Night Cap en Acorn + Oak.


                   

The Binding of Isaac-prequel The Legend of Bum-bo dropt 12 november op Steam

Een van de Wacht z’n favoriete games allertijden is The Binding of Isaac, een roguelike waar hij in totaal makkelijk duizenden uren van zijn leven aan kwijt zal raken. Vanaf november moet ‘ie misschien toch maar even plaats maken voor iets anders, wanneer de prequel The Legend of Bum-bo uitkomt. Ontwikkelaar Edmund McMillen maakt vannacht bekend dat 12 november de releasedatum is voor de Steam-versie van de game. De iOS- en Switch-versies komen ‘later’, dus dat kan nog wel even duren.

The Legend of Bum-bo werd al in 2016 aangekondigd. De naam komt uit The Binding of Isaac, waarin Bumbo een passief item is – een kale gast die muntjes oppakt. In zijn eigen game moet je met Bum-bo door een procedureel gegenereerde dungeon en (natuurlijk) monsters, bosses en allerlei vallen te lijf gaan. De combat is heel wat anders dan in The Binding of Isaac, Bum-bo moet namelijk zijn magische glyphs gebruiken in turn-based combat. Waarom uitgerekend Bumbo zijn eigen game verdient valt nog te bezien, maar dat kan dus al vrij snel: 12 november.


                     

De Nintendo Direct van 04/09/2019

In een veertig minuten durende presentatie heeft Nintendo weer het een en ander bekendgemaakt. Mocht je de Direct in zijn geheel willen kijken dan kan dat in de video hier direct onder. Wil je liever lezen wat er allemaal nieuw is (en de video's los checken), scroll dan vooral door!


                           

Overwatch komt naar Nintendo Switch

De Nintendo Direct van deze nacht trapt af met een aankondiging die veel mensen al zagen aankomen, maar daardoor niet minder welkom is: Overwatch op de Switch. De shooter van Blizzard is vanaf 15 oktober te spelen, zelfs met motion controls. Nee, niet álle bewegingen, slechts een paar abilities zoals Junkrats Rip-Tire. In de trailer hieronder kun je zien hoe je in handheld-modus de Switch kunt kantelen om van richting te veranderen met de Rip-Tire, maar de motion controls zullen ongetwijfeld met meer abilities werken. Verder is het Overwatch zoals je gewend bent, Mario is in ieder geval nog niet aangekondigd als speelbaar personage. De Switch-versie van Overwatch dook gisteren op via Resetera en nog eerder al via een product op Amazon.

                      

Luigi’s Mansion 3-overview onthult ScreamPark-modus en nieuwe verdiepingen

Tijdens de Nintendo Direct was ook Luigi van de partij, stofzuiger inclusief. Tijdens een kort overzichtsfilmpje zijn we het een en ander te weten gekomen over de nieuwe verdiepingen die Luigi geestvrij moet zien te maken in het hotel. En wat blijkt, die zijn een stuk diverser dan we gewend zijn van de franchise: Tomb Suites is bijvoorbeeld een zanderige, booby trap gevulde pyramide (in het hotel!?!), maar er zijn ook een met neonlichten gevulde disco en een restaurant met piratenthema. Dat is niet alles, want er is ook een multiplayer-modus genaamd ScreamPark onthuld.

In ScreamPark moeten teams van Luig’s het opnemen tegen teams van Gooigi’s in allerlei minispelletjes die direct aanvoelen als een Mario Party-spinoff. Er is een game waarbij je zoveel mogelijk geesten moet opzuigen in een begraafplaats, een waarbij je coins moet opzuigen (met daarbij een twist) en een waarbij je doelwitten kapot moet schieten vanaf een middeleeuws kasteel, met kanonnen. Er moeten altijd evenveel spelers in beide teams zitten, met als maximum vier per team (acht in totaal). Om aan deze minigames mee toen heb je slechts één Joy-Con nodig. Luig’s Mansion verschijnt 31 oktober voor Nintendo Switch.


                     

Super Kirby Clash is Kirby’s nieuwste game, nu verkrijgbaar op Switch

Kirby is sneller terug dan verwacht in een nieuwe game genaamd Super Kirby Clash, exclusief voor Nintendo Switch. Tijdens de Nintendo Direct werd bekendgemaakt dat de game vandaag al verkrijgbaar is, en daarbij wordt vermeld dat hij ‘free to start’ is. Aan de ene kant een stukkie eerlijker dan ‘free to play’, aan de andere kant betekent het dat je er sowieso geld aan uit moet geven wil je een beetje ver komen in dit spel. In Super Kirby Clash kunnen maximaal vier spelers, elk met een eigen rol, het met elkaar opnemen tegen een serie aan bosses (met ‘meer dan 100 quests’). Gaandeweg kunnen ze wapens craften en materials gebruiken om nieuwe gear te kopen. Offline co-op is mogelijk, iedereen kan dan één Joy-Con pakken en gaan.


              

Trials of Mana HD-remake komt op 24 april 2020 uit

Trials of Mana, beter bekend als Seiken Densetsu 3 in Japan, krijgt april volgend jaar eindelijk een westerse remake! Het lekte eerder al via de PS Store, maar Nintendo en Square Enix hebben vannacht toch nog even bevestigd dat Trials of Mana op 24 april uitkomt voor PS4, Switch en PC. De remake lijkt een iets serieuzere toon te krijgen dan het met pixelkunst-gevulde origineel en ook de graphics gaan een tandje omhoog met onder andere een 3rd-person camera – de game draait zelfs op de Unreal Engine 4. Bovenop de graphics gaat ook de combat op de schop, met onder andere evades, jumps en combo’s. Ook doken er twee DLC-pakketjes op in de vorm van de PlayStation Store-exclusieve Avatar Set (met daarin personages Duran, Angela, Kevin, Charlotte, Hawkeye en Riesz) en de Rabite Adornment. 24 april, 2020. 


                   

Kloten met de tijd en de VOC in Return of the Obra Dinn op Switch, Xbox One en PS4

Een Nintendo Direct is niet compleet zonder een obscure port van een culthitje, en dat zit helemaal snor met Return of the Obra Dinn voor de Nintendo Switch. De mysteriegame draait om het ontrafelen van enkele gekke gebeurtenissen op een 19de-eeuws schip genaamd de Obra Dinn – shoutout naar de VOC. Het schip strandde aan de kust met dode bemanning en jij mag uitvinden wat er is gebeurd met behulp van een magisch zakhorloge. Daarmee spoel je de tijd terug om te kunnen zien wat de bemanning ervaarde vlak voor hun dood. Voorheen was Return of the Obra Dinn alleen op PC te spelen, maar vanaf deze herfst is ‘ie ook uit op Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4 (na de Direct bevestigd door ontwikkelaar Lucas Pope). 


                     

Little Town Hero, de nieuwe RPG van Pokémon-ontwikkelaar Game Freak, verschijnt 16 oktober

Nintendo toont vannacht ook nog even gameplay van een nieuwe game van niemand minder dan Game Freak, de makers van Pokémon. In de nieuwe trailer van Little Town Hero staan onder andere het verhaal en wat gameplay centraal. Het plot draait om een dorpje waar niemand uit weg mag, en waar alles verandert als een stel monsters aanvallen. Spelers kruipen in de huid van Axe, een kleine held in spe die de dorpsbewoners te hulp schiet.

Combat vindt plaats in turn-based gevechten, waarin spelers ‘ideeën’ moeten gebruiken om de monsters af te slaan. Wat dat precies inhoudt is nog een beetje vaag, in ieder geval wordt er wat nadenkwerk en counters verwacht. Gedurende een gevecht kan Axe de hulp van een dorpsbewoner inschakelen, die elk waarschijnlijk hun eigen bonussen hebben. De nieuwe game van Game Freak lijkt niet bepaald op de Pokémon RPG’s, maar de fantasy-elementen en kindvriendelijke uitstraling zijn ook bij Little Town Hero zeker aanwezig. Muziek wordt trouwens verzorgd door een oude bekende, Toby Fox, de ontwikkelaar van Undertale. 16 oktober is de releasedatum, vanzelfsprekend op Nintendo Switch. 

                    

Banjo & Kazooie vanaf vandaag te gebruiken in Super Smash Bros. Ultimate

Je wist dat ze er aan kwamen, maar je wist niet dat je vandaag al met ze aan de slag zou: Banjo & Kazooie! De klassieke platformer-personages zijn nu beschikbaar in Super Smash Bros. Ultimate, en hoewel de Wacht je de ogen van je kop zou willen lullen over de twee is er iemand die dat beter kan. Na de Direct nam Director Masahiro Sakurai namelijk de stream even over met een overzicht van Banjo & Kazooie, waarin hij ingaat op de moves, exclusieve vaardigheden, etc. Banjo & Kazooie zijn onderdeel van de Fighter Pass DLC. Hier zouden vijf personages in zitten, maar Nintendo laat weten dat er meer personages aan zitten te komen dan de originele vijf. 

             

Super Smash Bros. Ultimate krijgt Home Run Contest-modus

Masahiro Sakurai was niet alleen tijdens de Direct aanwezig om te lullen over Banjo & Kazooie, hij vertelt namelijk ook dat de door fans zo geliefde modus Home Run Contest naar Smash Ultimate komt. Daarbij meldt hij ook dat dit waarschijnlijk de allerlaatste nieuwe modus is voor de game. In Home Run Contest staan spelers op een platform met een zandzak in het midden. Het is de bedoeling dat ze die zandzak zoveel mogelijk damage toedoen alvorens ze hem wegknallen met een Home Run Bat. De zandzak vliegt dan door de lucht, naast een track, en de rest spreekt voor zich. De Home Run Contest op Switch zal in ieder geval met twee spelers lokaal gespeeld kunnen worden.

Home Run Contest Smash Bros
                      

Terry Bogard uit Fatal Fury, Sans-skin en andere Mii-skins komen ook naar Super Smash Bros. Ultimate

Er is meer nieuws voor Super Smash Bros. Ultimate-fans in deze Nachtwacht! Tijdens de Nintendo Direct is nog een personage van de Fighter Pass DLC aangekondigd, namelijk Terry Bogard, een personage uit de game Fatal Fury. Deze fighting game stamt uit het jaar 1991 dus de kans bestaat dat je Terry niet kent. Mocht dat het geval zijn, dan zal het je misschien goed doen dat een Undertale-personage (soort van) naar Super Smash Bros. Ultimate komt. Niemand minder dan Sans, maar dan niet helemaal als personage, eerder als skin. Zoals je in de video hierboven (en nogmaals hieronder) kunt zien kunnen Mii-personages een stuk leuker worden gemaakt in Ultimate door skins te gebruiken, en Sans wordt er één van. Check de rest – Mega Man, Team Rocket, etc. - in de trailer. Zo wordt een jaren oude meme toch nog soort van werkelijkheid…

 

              

Nintendo laat meer van The Legend of Zelda: Link’s Awakening zien

Het is misschien niet meer info, maar we krijgen wel wat nieuwe beelden te zien van The Legend of Zelda: Link’s Awakening in de Nintendo Direct, en dat is voor nu genoeg. De remake ziet er nog altijd veel te schattig uit, de dungeon builder ziet er nog altijd veel te leuk uit en de releasedatum van 20 september laat nog te lang op zich wachten Nog maar drie weken, zeg je? Precies!


                  

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise komt naar Switch, deel 1 nu te spelen

Een sequel van culthit Deadly Premonition is eindelijk in de maak, en hij komt naar Nintendo Switch. Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise wer met een korte trailer tijdens de Nintendo Direct aangekondigd. In de sequel staat FBI-agent Aaliyah Davis centraal terwijl ze een oude seriemoordenaarzaak in Boston probeert op te lossen. Die zaak heeft een verband met de 14 jaar oude zaak in New Orleans waar FBI-agent Francis York Morgan aan werkte in de eerste game. Het lijkt erop dat de speler in de sequel beide personages zal besturen, en dat hun verhalen op elkaar inspelen en door elkaar heenlopen.

Mocht je alleen een Switch in huis hebben en nog nooit van Deadly Premonition hebben gehoord, of gewoon weer eens herinneringen op willen doen naar die game, dan kun je vanaf vandaag terecht in de Nintendo eShop. Een nieuwe versie van de oude game genaamd Deadly Premonition Origins staat nu al voor je klaar, al kost het natuurlijk wel nog wat. Deadly Premonition 2 staat gepland voor een release in 2020, exclusief op Nintendo Switch.


                  

Divinity: Original Sin 2 nu te spelen op Nintendo Switch met Steam cross-save

Nintendo gaat los met de aankondigingen en dropt gewoon even een moddervette game erbovenop: Divinity: Original Sin 2. De ontzettend uitgebreide top-down RPG/D&D-kloon van Larian Studios ondersteunt zelfs cross-saves met Steam. Mocht je nog niet klaar zijn maar hem al wel gespeeld hebben op PC, dan kun je zo onderweg verder op je Nintendo Switch. Het gaat hier om de definitive versie van de game, met alles erop en eraan. Net als bij de andere versies zal ook de Switch-versie coop bevatten voor maximaal vier spelers. Dit kan op dezelfde Switch, maar ook ieder apart op een Switch via de handheld-modus. Divinity: Original Sin 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar op Nintendo Switch.

               

Bethesda port Doom 64 naar Nintendo Switch

DOOM bestaat 25 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Wie dacht dat Bethesda dat alleen deed met de recentelijke ports van Doom I en Doom II naar de Nintendo Switch heeft het fout, want ze gooien er nog een Doom-titel bovenop: Doom 64. Ruim twee decennia na z’n N64-release komt Doom 64 dus naar Switch, op 22 november om precies te zijn. Veel details over de port zijn niet bekend, maar hij zal in ieder geval een visuele upgrade met onder andere een betere resolutie en widescreen graphics bevatten. Maar luister niet naar de Wacht, luister naar Pete Hines:

                    

Rogue Company, de nieuwe multiplatform multiplayergame van Hi-Rez Studio

Hi-Rez Studio ken je mogelijk nog van games als SMITE en Paladins: Champions of the Realm. Echte multiplayerfanaten, ja. Vannacht waren ze er bij de Nintendo Direct ook bij, want ze zijn bezig met een nieuwe multiplayershooter: Rogue Company. De game moet gameplay op 60pfs bevatten en zal crossplay ondersteunen tussen PS4, Xbox One, PC en Nintendo Switch als hij eenmaal uitkomt in 2020. Rogue Company wordt ontwikkeld in samenwerking met First Watch Games en draait om… Rogue Company. Deze ‘elite mercenaries’ nemen het in allerlei soorten modi tegen elkaar op, elk waarschijnlijk met hun eigen vaardigheden. Hoe het helemaal in elkaar steekt is nog een beetje onduidelijk, maar de ontwikkelaars beloven nu al bakken aan content voor ná de release. Nieuwe gamemodi, maps, wapens, gadgets, in-game evenementen en speelbare mercenary’s staan al op de planning, als we Creative Director Scott Zier mogen geloven. Vanaf 2020 op Switch, PC, PS4 en Xbox One, al kun je je nu al opgeven voor de alpha.

                   

Vier dingen om naar uit te kijken in Pokémon Sword en Shield

Nee, dit is geen PU.nl-feature in een Nachtwacht, maar wat de nieuwe Pokémon Sword- en Shield-trailer toont: vier nieuwe dingen in Pokémon Sword en Shield. Ten eerste zijn er meer mogelijkheden dan ooit om je outfit aan te passen; niet alleen topjes en broeken, maar ook handschoenen en jassen. Daarbovenop kun je je haarstijl aanpassen en wat make-up op je gezicht flatsen. Ten tweede is er het Pokémon Camp, want tijdens je avonturen door het Galar-gebied kun je daar je tentje neerplanten. In het kamp kun je spelen met je eigen pokémon via allerlei minigames en kun je ze wat beter leren kennen, waardoor ze alleen maar sterker worden. In ‘wild areas’ kun je naar de camps van andere trainers, waar je maximaal met vier man kan rondhangen. Je kunt er zelfs dingen doen met de pokémon van andere trainers, maar wat dat precies inhoudt…

Het derde ding om naar uit te kijken is uhh… bijzonder. Je kunt nu ‘curry on rice’ koken, en daar is die Pokémon Camp de ideale plek voor. Curry en rijst is in de Galar-regio verdomd populair, vandaar dat er meer dan 100 recepten voor het gerecht bestaan. Deze recepten verzamel je in een Currydex, en hoewel dat als een slechte parodie klinkt is niets minder waar. Tot slot dan het vierde ding, datgeen waar iedereen naar uitkijkt: nieuwe pokémon! Het zijn er twee vannacht. Ten eerste is er Polteageist, een geest in een theekopje die ‘may even allow its trainer to taste its tea.’ Dat klinkt fucked up, en dat is het ook. Pokémon numero twee is dat gelukkig wat minder, dit is namelijk Pino’s lang verloren broertje Cramorant. Check de beschrijvingen in de tweets hieronder. 

                 

SNES-games en SNES-controller komen eindelijk naar Nintendo Switch

Driewerf hoezee! Nintendo onthult dat er een hele rits SNES-games naar de Nintendo Switch komen, helaas natuurlijk wel alleen voor mensen die gebruik maken van Nintendo Switch Online. De lijst bevat pareltjes als Super Mario World, A Link tot he Past en Super Metroid – check de rest van de in totaal 20 games hieronder. Al deze games zullen de rewind-functie ondersteunen, dat betekent dat je tijdens het spelen met een druk op de knop kunt terugspoelen en al je fouten ongedaan kunt maken.

 • Super Mario Kart
 • Kirby’s Dream Course
 • Super Mario World 2: Yoshi’s Island
 • F-Zero
 • The Legend of Zelda: A Link to the Past
 • Super Mario World
 • Star Fox
 • Stunt Race FX
 • Super Metroid
 • Kirby’s Dream Land 3
 • Pilotwings
 • Super Soccer
 • Super Tennis
 • Brawl Brothers
 • Demon’s Crest
 • Joe & Mac 2: Lost in the Tropics
 • Super E.D.F. Earth Defense Force
 • Super Puyo Puyo 2
 • Breath of Fire
 • Super Ghouls ’n Ghosts

Bovenop deze 20 games belooft Nintendo in de toekomst meer SNES-titels toe te voegen. Wil je al die games nou in stijl spelen, dan kun je een nieuwe SNES-controller voor de Switch aanschaffen. Nintendo heeft deze officiële controller die werkt met USB-C vannacht bekendgemaakt, de prijs is 30 euro. De controller is exclusief te koop voor Nintendo Online-leden, waarschijnlijk vanaf 18 september.

SNES Controller Nintendo Switch
              

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast en Jedi Academy naar Nintendo Switch en PS4

Twee van de grootste verrassingen tussen al dit aankondigingsgeweld door zijn gek genoeg twee Star Wars-games. Rereleases van Star Wars: Jedi Knight 2 – Jedi Outcast en Star Wars: Jedi Knight – Jedi Academy komen naar Nintendo Switch, maar ook naar PS4 (via Star Wars). Jedi Outcast is al vanaf 24 september te spelen en wie de game kent weet dat het een genot is om te spelen. Hoewel er een scala toffe wapens in zit zijn vooral de lightsaber-gevechten een hoogtepunt, en om het nog beter te maken zit er ondersteuning in voor motion controls met de Joy-Cons (geldt voor beide games). Van deze game zullen geen multiplayeronderdelen meegenomen worden naar de Switch, dat is wel het geval bij de multiplayer van Jedi Academy (met behulp van Aspyr Media). Mogelijk zorgt dat ervoor dat die game nog even op zich laat wachten; Jedi Academy komt namelijk pas in 2020 uit. 

                    

De survival-achtige modus van Animal Crossing: New Horizons in beeld

In een nieuwe promovideo voor Animal Crossing: New Horizons wordt het een en ander uitgelegd over de ‘Deserted Island Getaway Package?’. Deze package neemt je mee naar een verlaten eiland, maar dan met heel wat andere inwoners. Zet je tentje neer, loot takjes en stenen, craft tools en meubels; typische survival-dingen maar dan wat schattiger dan normaal. Door dingen te doen verdien je ‘Nook Miles’, waarmee je allerlei bonussen vrij kunt spelen waar je natuurlijk in de video meer over kunt zien. Verder gaat de video nog even in op het weerssysteem en de seizoenen, dingen die we inmiddels wel mogen verwachten van deze game. Animal Crossing: New Horizons is met z’n vieren te spelen in lokale coop, waarbij je met z’n allen bij iemand anders eiland op bezoek kunt, en kan tot en met acht mensen online gespeeld worden. Geen grote verrassingen, maar nu weet je wel goed wat je staat te wachten als de game uitkomt op 20 maart 2020:


                 

Xenoblade Chronicles Definitive Edition in 2020 naar Nintendo Switch

Acht jaar na de originele release voor de Wii is Xenoblade Chronicles terug met een Definitive Edition voor de Switch. De game draait om Shulk, iemand die op wraak uit is nadat zijn thuis wordt vernietigd. In de trailer komt hij natuurlijk uitgebreid in beeld maar horen we ook een mysterieuze stem moeilijke vragen stellen en zien we natuurlijk Shulks iconische zwaard. Xenoblade Chronicles kwam oorspronkelijk uit in 2012 en in 2015 kwam er al een remake voor de 3DS genaamd Xenbolade Chronicles 3D. Het is al weer de tweede Xenoblade Chronicles-game voor de Switch, in 2017 kwam immers de sequel Xenoblade Chronicles 2 uit. De remake van Xenoblade Chronicles komt ergens in 2020 uit voor Switch, maar we weten niet precies wanneer.

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord