Overcooked en What Remains of Edit Finch in mei bij PlayStation Plus 

Overcooked en What Remains of Edit Finch in mei bij PlayStation Plus 2019-05-02T09:58:30
Beter laat dan nooit hier dan alsnog een Nachtwacht, vol met nieuwtjes over RAGE 2, Borderlands 3, Hitman 2 en een nieuwe Earthworm Jim?! De Wacht pleurt één keer in slaap gelijk komt er een nieuwe Earthworm Jim uit? Wow.

Je weet hoe laat het is als je dit ‘s morgens aantreft...Gelukkig was Droefus al zo’n held om jullie wel de gameplay trailer van Borderlands 3 en de overname van Psyonix door Epic te brengen. Nu door!

Earthworm Jim krijgt nieuwe game van originele ontwikkelaars

Voor fans van Earthworm Jim is dit een nieuwtje om een gat bij in de lucht te springen, behalve dat je dus wel een hele console mag kopen om deze game te spelen. In oktober 2020 komt namelijk de nieuwe console van Intellevision uit met de naam Amico, die er voor gemaakt is om kleinere, meer op retro gefocusde games af te spelen. De console kost echter rond de €150,-, terwijl de games allemaal al voor minder dan een tientje te krijgen zijn. Ondanks dat het dus super tof is dat er een nieuwe Earthworm Jim aan zit te komen, is het een beetje jammer dat je er een hele console voor moet kopen. Niet geheel bizar overigens, want de composer van de eerste twee Earthworm Jim-delen is nu ook verantwoordelijk voor de Amico, in de persoon van Tommy Tallarico.

Sean Bean is terug als Elusive Target in Hitman 2

Als je Sean Bean hebt gemist bij de release van Hitman 2, is het nu je kans om ‘m alsnog te pakken. Tussen 3 mei en 3 juni kun je ‘m namelijk, ter ere van de Hitman 2 Miami Pack, alsnog op allerlei verschillende manieren omleggen. Gezien Hitman 2 Miami Pack een soort starterspakket is, kan iedereen die Hitman 2 al heeft dus ook gewoon aan de slag om Sean Bean om te leggen. In de game speelt hij een maand lang Mark Faba, een voormalig MI5 agent die bekend staat als The Undying. Veel plezier met moorden!

 

Gearbox wilde Borderlands 3 nooit zoals Destiny maken

In de hoogtijdagen van Destiny werd het nog wel eens besproken: wat zou er gebeuren als Borderlands online zou gaan? In een interview met Gamerevolution wordt echter duidelijk dat Gearbox er geen seconde aan heeft gedacht om Borderlands die kant op te duwen. “We zijn er op geen enkel moment geïnteresseerd in geweest. We willen ons vooral focussen op wat wij goed kunnen en wat mensen al tof vonden aan de Borderlands-franchise”, aldus Senior Producer Anthony Nicholson, die er wel aan toevoegde alle andere loot shooters super tof te vinden en de variatie in de industrie te waarderen. Natuurlijk kun je Borderlands 3 wel in co-op spelen, als de game op 13 september 2019 uitkomt voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bethesda geeft een RAGE 2 Dreamcast weg

Als je dacht dat de SEGA Dreamcast dood was, dan heb je Bethesda nog niet gezien. Zij geven namelijk ter ere van de naderende release van Rage 2 een custom Dreamcast weg, waarop je zelfs RAGE 2 kunt spelen. Er zit namelijk een custom PC ingebouwd in de Dreamcast-behuizing, waarmee je dus op je televisie de nieuwe shooter van id Software en Avalanche Studios kunt spelen. Als je kans wil maken om deze limited edition RAGE 2 console te winnen, moet je deze tweet even retweeten en het kanaal van RAGE 2 gaan volgen!

De PlayStation Plus games van mei!

Je kunt in mei weer je lol op met PlayStation Plus. Partygame Overcooked en What Remains of Edith Finch zijn namelijk de twee games die je deze maand gratis kunt downloaden voor je PS4, mits je dus beschikt over een PS Plus-abonnement. Je kunt je dus een versuffing koken in Overcooked en je vrienden of je wederhelft tegelijkertijd helemaal verrot schelden, om daarna rustig de bizarre wereld van What Remains of Edith Finch te ontdekken. Wel moet je nog even wachten tot dinsdag 7 mei voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt met deze games, mits je ze niet al had gekocht natuurlijk.

Zo, dat was ‘m alweer. Sorry Wouter en community!

REACTIES (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord