Oculus Rift dev kit 2 is verzonden 

Oculus Rift dev kit 2 is verzonden 2014-07-25T07:47:29
Jawel, de eerste nieuwe Oculus Rift dev kits zijn officieel onderweg! Alle details in deze Nachtwacht naast nieuws over Trials Fusion, The Walking Dead, The Last of Us, Kingdom Hearts HD 2.5 Remix en Assassin’s Creed: Unity.

Trials Fusion is een succes

Doggone! Daar heb je de Wacht weer met deze keer heugelijk nieuws als begin van deze gloednieuwe Nachtwacht. Laat het geen geheim zijn dat de Wacht wel fan is van de Trials games. Op de Xbox 360 werd Trials en Trials: Evolution al kapot gespeeld en ook Trials Fusion is al voor het grootste gedeelte overmeesterd. Niet zo gek, aangezien de game platform elementen perfect combineert met racen en laten dat nou net de favoriete genres van de Wacht zijn.

Trials

Het is dan ook mooi dat de game al ruim 1 miljoen keer is verkocht! Het gaat dan om de wereldwijde verkopen over alle systemen sinds de release half april. Een mooie prestatie waar ook ontwikkelaar RedLynx erg blij mee is. Ze hebben dan ook laten weten de game nog voor een lange tijd te ondersteunen en er is zojuist weer een update uitgebracht die vooral de editor onder handen neemt.

De eerste grote DLC komt aankomende woensdag al en heet ‘Riders of the Rustlands.’ Het is de eerste DLC van de totale 6 geplande DLC packs, die binnen nu en mei 2015 gaan uitkomen. De Wacht heeft zijn helm alweer op!


The Walking Dead mobile teaser

Terwijl iedereen druk bezig is met The Walking Dead: Season 2 - episode 4, is er een gloednieuw avontuur aangekondigd, exclusief voor de mobile devices! Next Games werkt samen met AMC om een nieuwe game ervaring naar de smartphone en tablet te brengen, genaamd The Walking Dead: No Man’s Land. Er is nog niet veel over bekend, maar volgens het persbericht wil Teemu Huuhtanen, de CEO van Next Games, in ieder geval dicht bij de TV serie blijven in het concept.

No Man

“Our approach is to stay true to the main themes of the TV show: survival strategy, finding safety for your people, balancing between right and wrong and, of course, action when it comes to fighting against the hordes of walkers. We respect the creators of The Walking Dead immensely and want this game to portray the world they have created as closely as possible."

Nope, daar kan je nog niet echt iets mee. Ook de eerste teaser trailer geeft weinig info, maar check hem voor de zekerheid toch maar even.


Kingdom Hearts HD 2.5 Remix Limited Edition

Newsflash! Op 5 december van dit jaar komt Kingdom Hearts HD 2.5 Remix uit voor de PlayStation 3. In het pakket zit Kingdom Hearts II: Final Mix, Kingdom Hearts: Birth By Sleep Final Mix en Kingdom Hearts: Recoded, maar als je de game nu pre-ordert, krijg je automatisch de Limited Edition. Daar zit een toffe Pin Badge bij. Check de pic!

Kingdom


The Last of Us Remastered gameplay

Volgende week is het eindelijk zover! Yep, The Last of Us staat op het punt om opnieuw uit te komen voor de PlayStation 4 en ook de Wacht gaat het meesterwerkje nog een keer overmeesteren met alle nieuwe grafische toeters en bellen. We hebben al hier en daar wat screens gezien die de PS3 en PS4 versie met elkaar vergelijken, maar echt gameplay footage hebben we nog niet gezien. Hoe vet ziet die game er nou eigenlijk echt uit op de PS4?

In het onderstaande walkthrough filmpje krijg je daar een goed idee van, maar voordat je als een malle op die play knop drukt nog even een kleine waarschuwing. Laat er geen twijfel over bestaan dat dit filmpje een hoog !!!SPOILER ALERT!!! gehalte heeft. Is dat duidelijk? Lekker hoor.


Toekomstvisie

Sorry Jan, de Wacht voelt zich niet zo lekker vandaag.

OR


Oculus Rift dev kit 2 is verzonden

Over virtual reality gesproken! We zijn vandaag weer een stapje dichterbij een fantastische VR ervaring gekomen, omdat de eerste batch Oculus Rift dev kit 2 zijn verstuurd naar devs en liefhebbers. Iedereen kon sinds eind maart een pre-order plaatsen voor de nieuwe dev kit en dat zijn er uitiendelijk dik 45.000 geworden. De eerste 10.000 stuks zijn nu verzonden naar hun nieuwe eigenaar. Andres Hernandez, de community manager bij Oculus, zegt:

VR

"We expect to ship roughly 10,000 DK2s from the factory in July, with just over half of the units through distribution centres and on their way to doorsteps before the end of the month. We're slightly behind in manufacturing and there's currently a high chance that some developers with estimated shipping in July may not have their DK2s shipped until August. We have a team in China working on continued ramp of production at our factory, and we'll work our way through the queue as fast as we can."

De Wacht heeft ook een dev kit 2 in pre-order staan en is heel hard aan het hopen (wishful thinking) dat zijn exemplaar bij de eerste 10.000 zit. Hoe dan ook, verwacht binnenkort een shitload aan VR Features en PU-TV items!


Assassin’s Creed: Unity Real Life

Youtube staat vol met vette filmpjes van zogenaamde Freerunners. Dat zijn van die gasten die geen angst kennen en halsbrekende stunts uithalen op straat. Niet meer dan eens hebben die dudes dan een Assassin’s Creed outfit aan, terwijl ze door de straten rennen en klauteren en ach… we hebben allemaal wel van dit soort filmpjes gezien.

Zo vet als in het filmpje hieronder heeft de Wacht het echter nog nooit gezien. Ter ere van Assassin’s Creed: Unity gaan 4 gasten achter een paar bewakers aan en dat is op z’n zachtst gezegd spectaculair in beeld gebracht. Koekeloer en geniet mee!

REACTIES (36) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord