Notch verdiende in 2012 maar liefst 101 miljoen dollar! 

Notch verdiende in 2012 maar liefst 101 miljoen dollar! 2013-02-03T17:16:15
So hey! Die Notch pakt gewoon effe 101 miljoen dollar dankzij Minecraft! Kun je nagaan hoeveel zijn bedrijf binnen wist te harken.. Verder deze Nachtwacht nieuwe gameplaybeelden van Splinter Cell: Blacklist en Game of Thrones valentijnkaartjes!

Brutal Legend stoomeditie?

Wie rondsnuffelt op Steam vindt de titel Brutal Legend in de lijst staan! Het is dus vrijwel een zekerheidje dat de titel uit 2009 na al die jaren alsnog zijn weg naar Steam vindt. De prijs zal waarschijnlijk niet erg hoog liggen, maar toch vindt de Wacht de release op Steam wel errug laat. Brutal Legend draaide om de door Jack Black ingesproken rockheld Eddie Riggs. Zelfs Ozzie Osbourne maakte zijn opwachting in de game!

Brutal Legend

Brutal Legend zal met de release op Steam ook in een bundel verschijnen, deze werd namelijk ook al op de lijst gespot! De bundel bevat Psychonauts, Costume Quest, Stacking en Brutal Legend en gaat onder de naam Double Fine Bundle 2013. Wie Brutal Legend destijds gemist krijgt dus alsnog de kans de game op te pikken. Wie van jullie gaat ervoor? Of dan misschien gelijk de bundel?

 

Nieuwe beelden van Splinter Cell: Blacklist

Onze collega’s van Vg247 hebben nieuwe beelden van Splinter Cell te pakken. Allemaal nieuwe gameplay en onze Sam Fissher kan het nog steeds. De Wacht heeft echter nog altijd zijn twijfels bij deze game, omdat Conviction zo enorm tegenviel. Een Splinter Cell als Pandora Tomorrow is zeer gewenst! Toch moet de Wacht toegeven dat deze beelden er zeker smakelijk uit zien, met uitzondering van de pratende hoofden tussendoor. Ja inderdaad, je krijgt gelijk het commentaar van de ontwikkelaar er voor helemaal gratis bij!

 

Valentine: Game of Thrones style

<3World War PS4/Xbox 720

Maak jullie maar weer klaar! War is coming..

Console War!

 

Mojang verdient 240 miljoen aan Minecraft, Notch pakt 101 miljoen!

Je kunt ervan houden of het haten, maar Minecraft is een absoluut succes. Zelf ging Markus ‘Notch’ Persson vroeger redelijk schraal door het leven, maar toen hij eenmaal een baan had, hoefde hij zich nooit echt zorgen te maken om geld. Nu heeft de beste men ineens miljoenen dollars te besteden! Net als zijn bedrijf overigens, want uit rapporten bleek dat Mojang in 2012 maar liefst 240 miljoen dollar op de bankrekening mocht bijschrijven. Absoluut geen kattepis dus en de CEO Carl Manneh kan het succes nog steeds niet geloven:

It’s easy to become a bit blind working at Mojang. Everything’s happening so fast and it’s going so well. One almost needs to pinch oneself to know it’s for real.

Notch mocht zelf 101 miljoen dollar bijschrijven, maar weet zelf eigenlijk niet goed waar hij het aan uit moet geven. Zo heeft hij inmiddels de nieuwste consoles al en heeft hij ervoor gezorgd dat zijn familie comfortabel kan leven. Bovendien geeft de man een hoop uit aan liefdadigheid. Maar wat hij zelf nou echt graag wil? Hij denkt erover om zijn rijbewijs te halen zodat hij eindelijk eens een auto kan kopen!

Notch

Haha, die Notch. Lekker bescheiden man! De Wacht heeft wel een paar suggesties voor die 101 miljoen! Wat zouden jullie als eerste aanschaffen met zo’n bak geld?

 

Microsoft verkocht net geen 76 miljoen Xbox 360-consoles

De zoveelste mijlpaal is bekend gemaakt. Microsoft vertelt de wereld dat ze inmiddels 75.9 consoles hebben verkocht! Waarom het bedrijf niet wacht tot ze de 76 miljoen aantikken is de Wacht een raadsel, maar ach we zijn weer iets wijzer, ofzo? Dit gaat dus om daadwerkelijk verkochte consoles, niet het aantal dat door retailers is ingekocht. Dat aantal lag afgelopen november al op 77 miljoen!

Xbox 360

Daarnaast claimt Microsoft inmiddels 40 miljoen gebruikers op Xbox Live te hebben. Dat betekent dat een groot aantal kopers helemaal niet verbonden is met internet, toch zeggen die 40 miljoen gebruikers weinig over de inkomsten van Microsoft. Iemand met Xbox Live Silver betaalt immers geen rooie rotcent, maar kan dan ook niet de multiplayer van hun spellen induiken!

Zijn er onder jullie nog gamers die wel een 360 hebben, maar niet betalen voor Xbox Live Gold?

 

We zouden Maarten ook nooit meer terugzien..

Als hij in de schoenen van deze hoofdpersoon zou staan. De Wacht zou ook flink twijfelen, dat durft ie best toe te geven!

World of Warcraft

REACTIES (48) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord